Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Samsung Electronics“ pranešė apie sistemos „bada 2.0“ išlei


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4818 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Su nauja patobulinta išmaniojo telefono operacine sistema vartotojai gali naudoti „Near Field Communication“ (NFC) ryšį, interneto programas (HTML 5, WAC ir kt.) ir daugybę kitų įvairių funkcijų. Be to suteikiama galimybė vartotojui pačiam kurti jam reikalingas programas. Pritaikius daugybę patobulinimų, „bada 2.0“ operacinė sistema veikia taip pat kokybiškai, kaip kitos populiarios išmaniųjų telefonų sistemos, tikina "Samsung".

23861.jpg

„Esame patenkinti mūsų sukurtos operacinės sistemos „bada“, kuri pristatyta praėjusių metų Pasaulio mobiliųjų technologijų kongrese, sėkme. – kalbėjo JK Shinas, „Samsung“ Mobiliųjų komunikacijų padalinio vadovas. – Naujoji patobulinta versija „bada 2.0“ – efektyvi operacinė sistema, pajėgi pratęsti pirmtakės sėkmę.“

„Bada 2.0“ išleidžiama kartu su nauju programinės įrangos kūrimo rinkiniu (Software Development Kit – SDK), kuris turėtų sudominti vartotojus, dirbančius su įvairiomis kompiuterio operacinėmis sistemomis. Programinė įranga taip pat turi pridėtų papildomų ypatybių – pažangų kodų analizatorių, spartesnį modeliavimo įrenginį ir kt.

Pasaulio mobiliųjų technologijų kongrese, Barselonoje, vykusioje „bada“ kūrėjų dienoje buvo pažymėtas pirmojo telefono „Samsung Wave (GT-8500) su „bada“ OS pristatymas. Jos metu apžvelgti praėjusių metų rezultatai, pristatyta tolimesnė strategija ir aptarta kūrėjų paramos programa. Taip pat buvo atskleista, kokiu būdu „Samsung Apps“ („Samsung“ programų parduotuvė) nulėmė „Wave“ serijos telefonų sėkmę. Planuojama, kad artimiausiu metu parsisiųstų programų kiekis pasieks 80 milijonų.

Vz.lt pranešimas spaudai, games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4818 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...