Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vaizdo kokybė-bulvė

Garsas-kebabas cirškia

Sėkmės su kanalu.

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ  Gigabyte GeForce GTX 760 2GB   Crucial 8GB  ||

|| SteelSeries Siberia v2  Cooler Master Storm Devastator  ||                                                                                                  76561197966323347.png                                                                  

(redaguota)

Ko jūs čia visada stumet ant visų? Ant laido tai visi gali būti " Kieti " bet kažint kaip realybiai? Čj jei susitiktumėt su tuo žmogum realybėj su kuriuo per laidą stumiat tai vpš nei 1 žodžio neištartumėt... Btw, video kokybe reiktu pagerinti šiek tiek, filmuok su mirillis action, jis mažai numuša fps arba shadowplay ir būna ir gera kokybė ir reiktu dar tavo draugei nusipirkti nauja mikrofoną, nes atrodo kaip aidas koks.

Redaguota , nario Lhgp

OMG??? :o Rimtai aš kai 9-11 metų atrodau? :D Šiaip jeigu rimtai tai tikėjausi kitokios reakcijos iš jūsų... Bet ką padarysi tokia mūsų tauta... Taip aš sutinku kad mūsų video yra blogos kokybės ir čia nėra ko pykti, bet ir ko norėti - juk mes pirmą kartą užsiimame tokia veikla ką mes galime suvokti apie video kūrimą? Ačiū už vieną protingą patarimą ir matau, kad šis žmogus supranta ką reiškia įkelti savo pirmą video į youtube. Labai ačiū tau už patarimus Lghp :3 Dabar mums kritika ir stūmimai mažiausiai rūpi,nes labiausiai mums reikia jūsų patarimų, kad ateityje būtų kokybiški video.

OMG??? :o Rimtai aš kai 9-11 metų atrodau? :D Šiaip jeigu rimtai tai tikėjausi kitokios reakcijos iš jūsų... Bet ką padarysi tokia mūsų tauta... Taip aš sutinku kad mūsų video yra blogos kokybės ir čia nėra ko pykti, bet ir ko norėti - juk mes pirmą kartą užsiimame tokia veikla ką mes galime suvokti apie video kūrimą? Ačiū už vieną protingą patarimą ir matau, kad šis žmogus supranta ką reiškia įkelti savo pirmą video į youtube. Labai ačiū tau už patarimus Lghp :3 Dabar mums kritika ir stūmimai mažiausiai rūpi,nes labiausiai mums reikia jūsų patarimų, kad ateityje būtų kokybiški video.

Nereikia tikėtis, kad vien dėl to, kad esi merga gausi daug subų.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Nu ir kas, kad pirmą kartą kūrėt vaizdo įrašą? Aš vapšie nė vieno Gameplay w/ Commentary nesu įkėlęs, tik porą Frag Clip'ų, bet bent jau suprantu FRAPS, Sony Vegas, Adobe Premier pagrindus. Pirmiausia, norint kurti reikia kurti kažką originalaus, nusipirkti geresnę įrangą ir kažkiek paskaityti kaip naudotis FRAPS (ar kitu soft'u) bei vaizdo įrašų redagavimo soft'u, nes kelti nekokybiškai atliktą darbą nėra prasmės. Dabar nekalbant apie techninę pusę, reik iškalbingumo pasimokyt, kad viso vaizdo įrašo metu būtų įdomu klausyti. Tad jei norit tęsti šią veiklą linkiu jum tobulėti ir kelti tik kokybiškai atliktus darbus.

Pažiūrėjau 30 sekundžių ir iš karto galiu sakyti jog 360p net telefono ekrane atrodo apgailėtinai, tad reikėtų pakelti šį skaičių iki bent 720p. Aišku kaip pas visus pradedančiuosius garso kokybė gan prastoką, reikėtų tvarkyti visus tuos aidus, nepageidaujamus foninius garsus.

Filmuoti galite su Mirillis Action arba Bandicam programomis (manau geriausios šiam reikalui). Abi jos garsus įrašinėją atskiruose kanaluose ir kodavimui filmuojant gali naudoti AMD APP, Nvidia Nvenc arba Intel Quick Sync, turi gan nemažai kitų funkcijų kurių prireiks filmavimui.

Tai pat komentuojant nekraipykit taip kaimiškai tų balsų, skamba taip jog iš bulviakasio ką tik buvot grįžusios. Kalbėkit normaliai ir kokia nors tema.

Nereikia tikėtis, kad vien dėl to, kad esi merga gausi daug subų.

Turbūt dėl to dauguma moteriškosios lyties youtuberių (bent jau Lietuvoje) normaliai neiškylą. Nesakau jog visos, bet daugumą su tokiu mastymu ir netobulėjimu toli nenueina. :lol:

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...