Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3996 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Turiu klausimą. Esu laimėjęs vieną competitive matchą ir liko laimėti 9 matchus, kad įgaučiau tam tikrą ranką. Jeigu pavyzdžiui aš dabar pralaimėjau gal 5-6 competitive matchus ir toliau žaisdamas nežinia kiek dar pralaimėsiu, bet tuo pačiu ir laiminėsiu visus likusius 9 matchus, tai koks maždaug yra galimas rankas? Goldą gaučiau?

(redaguota)

Nežinau net ką bedaryt. Čia tiek daug pralaimėjęs tu competitive, kad laimėjęs likusius 9 vargu ar golde būsiu :(

Aš laimėjas ~280, pralaimėjas daug. ~720h pralošes cs:go rangas MG1

Redaguota , nario iR1sk?

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Vieni sakot, kad priklauso rankas prieš kokius varžovus žaisiu, kiti dar kitaip... ^^ Nu žiūrėsiu, tik kad jeigu silveri gausiu, poto nežinia per kiek laiko į goldą iškopsiu... 

Aš laimėjas ~280, pralaimėjas daug. ~720h pralošes cs:go rangas MG1

Bet supranti, man reikia laimėti 9 matchus, kad man nustatytų tą ranką ir jeigu aš juos čia tai laiminėsiu, tai pralaiminėsiu kol sukaupsiu 10 competitive WINŲ - tai nežinia kur aš papulsiu. Į silverį tai nesinorėtų. :D

Vieni sakot, kad priklauso rankas prieš kokius varžovus žaisiu, kiti dar kitaip... ^^ Nu žiūrėsiu, tik kad jeigu silveri gausiu, poto nežinia per kiek laiko į goldą iškopsiu... 

Žaisi pnš su tokiais pat, pvz. tu būsi pirmo rango, o kiti tavo teamos 5 rango, tai kitoje teamo būs panašūs paskirstyti. 

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Asmeniškai man čia yra nesamone jusu bostininmai nes žaidejai neišmoksta patis lošt ir gauna gerus rank o paskui pralaimineja ir verkia kad bereikalo išvaistė pinigus.

Kiek boostinau niekas neverke, asmeniskai jei man neitu pasikelt ranko, bet manyciau, kad galiu zaisti tarp aukstesniu ranku tai pirkciau boostinimo paslaugas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3996 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...