Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3657 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,nedaugelis žino,kad perpirkau projektą Sal.LT . Tiesa sakant turėti SAMP serveri buvo viena iš mano mažu svajonių ir ji išsipildė.. Kadangi pas mane žaidžia dar gana nemažai žmonių esant tokiai krizei su paplatintu GameMode ir nedarytais atnaujinimais,tai pagalvojau kad vis dar turiu didelius šansus pasiekti ir 100 online.

Šiandien pasidarėme nauja dizainą,tiksliau ji padarė Deffix'as ačiū jam labai.

Šia tema parašiau ne be reikalo. Noriu atsinaujinti viso žaidimo srityje

Ieškau:

Skripterio - kuris sugebėtu taisyti klaidas ir tobulinti esamas sistemas,pildyti žmoniu norus

Mapper'is - Pagalbininko skripteriui,reikia pakeisti visus mapp darbus

VVP programuotojas - Reikia visiškai atnaujinti esama VVP

Labiau ieškau tokiu žmonių kurie norėtu prisijungti prie projekto,bet blogiausiu atvėju galiu mokėti ir pinigais.

Kas susidomės skype: narsius5

Žmones kurie tik moka tekstus editint ne ar apskritai nieko nemokate net nerašykite

Durnus komentarus taip pat pasilikite sau

Sorry už klaidas

Taip pat ir ieškome prižiurėtoju. Kas norit užmeskit aki: http://sal.lt/diskusijos/topic/1397-atrank%C4%85-%C4%AF-administracijos-pri%C5%BEiur%C4%97tojo-post%C4%85/

• ,
(redaguota)

Kito projekto dizainas kūri dare deffix:

6NSjah5.png

Ir sal.lt dizainas kuri irgi darę deffix:

g141tTB.png

Nu kodėl .... šita dizaina visur tik kiša ir kiša... edgaras net galėjo gražesni padaryti... sėkmes ieškant...

Nežinau iš tikro. Man patinka kaip dabar yra. Nebe ieškosiu kaip sakoma: rūroj smegenų. :)

Redaguota , nario Zjbys
(redaguota)

Kito projekto dizainas kūri dare deffix:

6NSjah5.png

Ir sal.lt dizainas kuri irgi darę deffix:

g141tTB.png

Nu kodėl .... šita dizaina visur tik kiša ir kiša... edgaras net galėjo gražesni padaryti... sėkmes ieškant...

Ir pasakyk, ką tuom norėjai pasakyt? :) Savininkams viskas įtiko, buvo gražu, liko patenkinti, padariau viską pagal jų norus, o čia tau, kad bandai apjuodint mane, tegaliu pasakyt vieną, kadangi labai mėgsti apie kitus kalbėt, galiu ir tau pasakyt jog tau reikėtu mažiau žmonių apipisinėt ir mažiau pist proto čia visiem, nes dar gali gaut daug neigiamų atsiliepimų ir labai lengvai, taip, aš žinau daug žmonių, kuriuos esi apgavęs

P.S REKOMENDUOJU JUNGTIS Į ŠĮ PROJEKTĄ, GERAS SERVERIS, GERA BENDRUOMENĖ.

Redaguota , nario DEFFIX

(redaguota)

Ir pasakyk, ką tuom norėjai pasakyt? :) Savininkams viskas įtiko, buvo gražu, liko patenkinti, padariau viską pagal jų norus, o čia tau, kad bandai apjuodint mane, tegaliu pasakyt vieną, kadangi labai mėgsti apie kitus kalbėt, galiu ir tau pasakyt jog tau reikėtu mažiau žmonių apipisinėt ir mažiau pist proto čia visiem, nes dar gali gaut daug neigiamų atsiliepimų ir labai lengvai, taip, aš žinau daug žmonių, kuriuos esi apgavęs

P.S REKOMENDUOJU JUNGTIS Į ŠĮ PROJEKTĄ, GERAS SERVERIS, GERA BENDRUOMENĖ.

Tavo tie dizainai visur tik platinti ir platinti nieko unikalaus... man kai seniau prie flamin dirbai pats Lukas sakė kad kodėl tavo paslaugas užsisake jeigu tu dūra stumdei.... gal dabar jau normalesnis kažkiek bet seniau tai nieko gero... jeigu jiems patinka tegul ir naudoja toki nors ant pawno.lt šeip ne taip padarei unikalesni...kur aš apgavau? jeigu bučiau ką nors apgavęs senai turėčiau 10 atsiliepimų ir nauja paskyra...

peace ...

Redaguota , nario Adomas J
(redaguota)

Tavo tie dizainai visur tik platinti ir platinti nieko unikalaus... man kai seniau prie flamin dirbai pats Lukas sakė kad kodėl tavo paslaugas užsisake jeigu tu dūra stumdei.... gal dabar jau normalesnis kažkiek bet seniau tai nieko gero... jeigu jiems patinka tegul ir naudoja toki nors ant pawno.lt šeip ne taip padarei unikalesni...kur aš apgavau? jeigu bučiau ką nors apgavęs senai turėčiau 10 atsiliepimų ir nauja paskyra...

peace ...

Dar spėk kas mane sakė, kai 3 čiūvakus apipisai ant kažko ten, jeigu reikės, giliau pasidomėsiu ir parašysiu, matos, neturi prie ko prisipist ir ką pasakyt, dar pamenu, jog sakei, kad labai daug moki ir gali pats viską padaryt afigienai, nekišk čia Luko, nes jis visiškai ne prie ko, čia yra diskusijos apie SAL tai ir apie tai turi eit tema, o kadangi, kaip kartojau, jiems viskas tiko ir patiko tai viskas ok, nieko unikalaus? :D Juokingas tu, viską ką darau, stengiuos daryt KUO unikaliau, KUO gražiau, KUO įdomiau, KUO patraukliau ir visą kitą, tad nesakyk, ko nežinai, čia tipo " pastumsi " geriau paliks? Juokingas esi, dar pamenu, siūlei man pakalbėt, atsiliepei su savo vaikišku balseliu ir iškart numetei ragelį, gal jau drąsus, a? Platinti? Ką tu juokini, jeigu didžiąją dalį darau nuo ipboard default, ką tu grybą pjauni? Beto, norėčiau šį tavo pokalbį pratęst per skype, KALBANT, noriu pamatyt tiesiog, įsitikint, ar toks drąsus esi per pokalbį, kaip čia ereliauji. Skype žinai, skambučio laukiu

Redaguota , nario DEFFIX

(redaguota)

Dar spėk kas mane sakė, kai 3 čiūvakus apipisai ant kažko ten, jeigu reikės, giliau pasidomėsiu ir parašysiu, matos, neturi prie ko prisipist ir ką pasakyt, dar pamenu, jog sakei, kad labai daug moki ir gali pats viską padaryt afigienai, nekišk čia Luko, nes jis visiškai ne prie ko, čia yra diskusijos apie SAL tai ir apie tai turi eit tema, o kadangi, kaip kartojau, jiems viskas tiko ir patiko tai viskas ok, nieko unikalaus? :D Juokingas tu, viską ką darau, stengiuos daryt KUO unikaliau, KUO gražiau, KUO įdomiau, KUO patraukliau ir visą kitą, tad nesakyk, ko nežinai, čia tipo " pastumsi " geriau paliks? Juokingas esi, dar pamenu, siūlei man pakalbėt, atsiliepei su savo vaikišku balseliu ir iškart numetei ragelį, gal jau drąsus, a? Platinti? Ką tu juokini, jeigu didžiąją dalį darau nuo ipboard default, ką tu grybą pjauni? Beto, norėčiau šį tavo pokalbį pratęst per skype, KALBANT, noriu pamatyt tiesiog, įsitikint, ar toks drąsus esi per pokalbį, kaip čia ereliauji. Skype žinai, skambučio laukiu

pnznkqgsrgw4tx0qdpxr.jpg

220px-Dylan_O%27Brien_2014_Comic_Con_%28

Shorty_TeenWolf_large.jpg

Redaguota , nario Rimantas!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3657 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...