Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Bandžiau kita versija įsirašyti,bet vistiek taspats.Nors į kitus skypų akauntus eina prisijungti.

Ką išmeta bandant jungtis:

28653d49ffe508cf18364d3611be50a1818.gif

Ir buvo apačioj lyg su mainlock ar kažką panašaus klaida išmetę...

Tiesa sakant čia jau nuo vakar.

Galbūt teks iš kompiuterio ištrinti Skype... :|

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Nu skype veikia,o tas geltonam fone kur raso tai man ji meta tada kai intiko ner arba perilgai krauna skype.seip nezinau bandyk visai skype istrinti ir isirasyti isnaujo arba fixa bandyk daryti (update)

Kaip tą update padaryti.Aš kiek suprantu parsisiuntęs iš skype.com jau turiu naujausia versija.Bet tas bairis su tuo tai vistiek išliko...

TeeWorlds Game

bannerzh.png

CTRL + ALT +DEL.

Procesai - susirask skype.exe ir išjunk.

Bandžiau - Neina.O del antro userio,tai tik vienas tik beyra.hmm.O del tos klaidos duomenų bazėj tai man čia jau nuo vakar vakaro taip pyzdavojas atsiprašant . Palauksiu pažiūrėsiu gal susitvarkys.

Neturiu aš kitų PC.Per kita Skype userį skambinu į savo žiūriu nepriskambina,nes jis OFF.Taip ar taip...

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Gali buti istryne ar block tavo skype vartotoja ta kur Baseuse.

Block? Oho,tai už bandyma prisijungti irgi blockus dalina :shok: Aš net vakar nieko nedariau.Paprastai bandau jungtis ir tą išmetė.Žaidimus žaidžiau ir...O del ištrynė tai negali būti,nes man per pridėti kontaktus per kita skype kontakta randa.

TeeWorlds Game

bannerzh.png

o su intiku vakar buvo kazkokiu bedu ar kazka darei ?

turi toki dalykai kaip rounteri?

Nieko nedariau.Su internetu viskas normaliai bėdų nebuvo.Routeri? Tai čia interneto modemas? iš kurio interneta traukia? Turiu kažką panašaus TEO toks.

Bet čia tik ant to akaunto,prie kitų skypų eina prisijungti.Nenorėčiau,kad būtu bye,bye.Nes ten ganėtinai daug akauntų buvo pačiam tam skype,virš ~ 200 Tai...Kai būs laiko rašysiu Skype admistratoriams jeigu po savaites nesusitvarkys.Kažkam lyg irgi buvo ta bėda,bet jie parsisiuntė senesne versija ir susitvarkė.

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Nieko nedariau.Su internetu viskas normaliai bėdų nebuvo.Routeri? Tai čia interneto modemas? iš kurio interneta traukia? Turiu kažką panašaus TEO toks.

Bet čia tik ant to akaunto,prie kitų skypų eina prisijungti.Nenorėčiau,kad būtu bye,bye.Nes ten ganėtinai daug akauntų buvo pačiam tam skype,virš ~ 200 Tai...Kai būs laiko rašysiu Skype admistratoriams jeigu po savaites nesusitvarkys.Kažkam lyg irgi buvo ta bėda,bet jie parsisiuntė senesne versija ir susitvarkė.

Kaip supratau rauterio neturi turi tik viena modema tada su rauteriu nera bedu( nes tu jo neturi) tada gal bandyk restartuoti modema) ir perkrauti kompiuteri geriausia butu kad isjunktum ir ijunktum,nes man buvo taip kad po restarto neatsirado internetas bet kai isjungiau ijungiau atsigavo buna tokiu prikolu.bet jauciu cia nebus interneto bedu nes jei tik prie skypes negali prisijunkti,o tu pabanyk pasijunkti per skypes puslapi i savo accounta ar leis ar neleis tada bus viskas aisku :)Nuoroda

Pameni kaip man buvo kazkas panasaus?, As perinstaliavau Windows ir man viskas tvarkoj.

Prie ko cia windows.... tirkai ne ju kalte.

bet zinoma perasius windows viskas atsitaiso i savo vietas.

Kaip supratau rauterio neturi turi tik viena modema tada su rauteriu nera bedu( nes tu jo neturi) tada gal bandyk restartuoti modema) ir perkrauti kompiuteri geriausia butu kad isjunktum ir ijunktum,nes man buvo taip kad po restarto neatsirado internetas bet kai isjungiau ijungiau atsigavo buna tokiu prikolu.bet jauciu cia nebus interneto bedu nes jei tik prie skypes negali prisijunkti,o tu pabanyk pasijunkti per skypes puslapi i savo accounta ar leis ar neleis tada bus viskas aisku :)Nuoroda

Pameni kaip man buvo kazkas panasaus?, As perinstaliavau Windows ir man viskas tvarkoj.

Prie ko cia windows.... tirkai ne ju kalte.

bet zinoma perasius windows viskas atsitaiso i savo vietas.

į Skype.com prisijungiau.O ką toliau? Vistiek į pati Skaipa neina prisijungti.O del Windausų tai tikrai nejų kaltė...

TeeWorlds Game

bannerzh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...