Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, visų pirmą, apie šitą projektą ir jo savininkus nieko gero nepasakysiu.

Savininkai trina lazankes, nesigaudo projekte, apskritai, nieko neįšmano.

Buvo atranka į to serverio prižiūrėtojus, aš galvojau paįmsiu ir pabandysiu, gal paeis ir pateksiu.

Na ką, po dienos gavau atsakymą, kad priimtas į kolektyvą ir bla bla. ,, Uždėjo " komandas tą pačią dieną, tačiau turėjau reikalų ir nebuvau nuėjas patikrint ar jos tikrai man uždėtos. Kitą dieną užsukau pažiūrėti, prižiūrėtojo nėra, galvojau, gal klaida kokia įsivėle, parašiau - atrašė, kad nieko nežino, bet pabandys vėliau ir t.t.

Po poros dienų pradėjo trint lazankes, kad niekas iš jų nemoka uždėt komandų, tie, kurie moka - nededa, o tas, kuris moka, kažkur išvykęs ir velnias žino kada jis grįš. Pastebėjau tik vieną, jog mūsų kolektyve prižiūrėtojų vis daugėja, o komandų uždėti niekas neuždeda. Rašiau, rašiau, sėdi subinęs surauke ir atmazina.

Faktas, kad savininkams ant projekto pofik, svarbu paatmazint ir vsio. Vienas per kitą stumdo dūra ir pats sėdi nežinomybėje, tad galvojau pizdų viską, paįmu ir įšeinu, nematau prasmės sedėt, nes visi dūra stumia, nieko nesugeba ir t.t. Paprašė manęs kaip GFX'erio, jog nupieščiau 2 logotipus, vieną csplay.lt/forumas, kurį nupiešiau, o kitą csplay.lt, kurį taip pat nupiešiau. Ant tiek graudūs, kad net pakeist nesugebėjo, nes nemoka >.<

Galutinis.

Negaiškit savo laiko tokiuose masofkėse, renką prižiūrėtojus, o uždėti nieko nemoka ir trina lazankes.

P.S Dar anketoje klausimas buvo, ar jei galėtumėt, paremtumėt finansiškai, juokas paėmė, naudos iš žmonių nori ir tiek.

Taip pat forume žaidžia po +10 snukių tam tikru metu, keista, kad TOP 1 ar TOP 2 žaidėjas, kurį pats mačiau su aim'u, sėdi topuose su +900 kilų ir dar negavęs bano. Visiškai matosi, kaip jiems pofik.

Thanks for reading, nepaslyskit, ir pas tokius į projektą neikit, nes kai kokį kartą komandas uždės, šaibų prašyt pradės, kad paremtumėt.

MASOFKIŲ DAUG, NEPRAŽŪSIU, PEACE ;].

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

Oho. Galvoji kažkam įdomu? Kad pagrindinis išvykęs ir nebuvo kam uždėt privilegijų, tai čia jau trinam lazankes? Ir kad manęs namie nebuvo, kad užbanint galėčiau, tai čia jau pofik. Graudu skaityt buvo. Anyway goodluck ;)

Be atmazų, ,, prisijungimus " ar kokius ten šh visi turi, prieigas visi turi. Apgailėtini ir tiek.

[6/17/2015 7:25:33 PM] Opтiмisтas_: *Myliu SuperGames.lt*
[6/17/2015 7:25:35 PM] Opтiмisтas_: jei visiems dėjai
[6/17/2015 7:25:37 PM] Opтiмisтas_: vsio normaliai
[6/17/2015 7:25:42 PM] Opтiмisтas_: pabandyk užmest.
[6/17/2015 7:25:46 PM] Opтiмisтas_: gal ką nors ne taip parašei.
[6/17/2015 7:27:45 PM] DreamyZ`: aš tau piram dedu o.o aš tik nuiminėjau :DD
[6/17/2015 7:27:57 PM] DreamyZ`: nes aš į projektą prisijungiau gerokai vėliau

[6/17/2015 7:24:59 PM] DreamyZ`: Pala, parašiau Aušriui, kai bus užmes, nes arba aš netaip dedu arba aš ne taip dedu..

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

Be atmazų, ,, prisijungimus " ar kokius ten šh visi turi, prieigas visi turi. Apgailėtini ir tiek.

[6/17/2015 7:25:33 PM] Opтiмisтas_: *Myliu SuperGames.lt*
[6/17/2015 7:25:35 PM] Opтiмisтas_: jei visiems dėjai
[6/17/2015 7:25:37 PM] Opтiмisтas_: vsio normaliai
[6/17/2015 7:25:42 PM] Opтiмisтas_: pabandyk užmest.
[6/17/2015 7:25:46 PM] Opтiмisтas_: gal ką nors ne taip parašei.
[6/17/2015 7:27:45 PM] DreamyZ`: aš tau piram dedu o.o aš tik nuiminėjau :DD
[6/17/2015 7:27:57 PM] DreamyZ`: nes aš į projektą prisijungiau gerokai vėliau

[6/17/2015 7:24:59 PM] DreamyZ`: Pala, parašiau Aušriui, kai bus užmes, nes arba aš netaip dedu arba aš ne taip dedu..

1. Aš nežinojau, kad ir Aušrius nemoka.

2. Aš tau pabandžiau uždėt, neišėjo - negavai. Pradėjai verkt.

3. Aš atsakingas už serverių priežiūrą, prižiūrėtojus, forumą. T.y jo tvarką. Privilegijų nededu. Jeigu tau nedaeina, tai.. Liūdna. :)

Jis puse nežino kaip yra. Susidarė velniai ten žino kokią nuomonę ir skelbia visiems, nes negavo privilegijų. Ir ką tuo pasieks? Ogi nieko :)

Ką tuo pasieks? Projektas jau užsidaręs, huh.

"Apie csplay.lt projektą" 

Kuri kažkokias temas už tai kad privelegijų neuždeda, lol 

Perskaityk viską, tada komentuok, mr.genius

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3586 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...