Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Pirmas žingsnis

Nuspręskite kur kursite PSI kamuolį. Prieš sukuriant PSI kamuolį, reikia nuspręsti kur jis bus. Jūs galite jį sukurti kur tik norite: rankose, šalia „trečiosios akies“, Kinijoje. Esmė yra… Kad jis gali buti bet kur. Daugelis renkasi savo rankas. Jei ir jūs pasirinkote savo rankas yra keletas pozų kaip laikyti PSI kamuoliuką rankose. Štai keletas pavyzdžių. Aš naudoju 3 pav. Galima susikurti savo arba naudoti šitas pozas, tai nesvarbu. Nusprendę, kur jį kursite ir taisyklingai laikydami rankas, galite pereiti prie antro žingsnio.

psi-kamuolio-kurimas.png

Antras žingsnis

Pasirinkite energijos šaltinį. Daugelis PSI kamuolį kuria naudodami kitų objektų energiją. Galite panaudoti savo energiją, bet ji greitai baigsis ir pasijusite pavargęs. Naudojama bet kuri energijos forma: Žemės, Saulės, Mėnulio arba žmonių ir kitų objektų. Dažniausiai planetų/žvaigždžių/mėnulių, nes jie turi labai daug energijos. Aš asmeniškai naudojuosi Saulės energija, kai noriu sukurti karštą PSI kamuolį, nes vien tik pagalvojus apie Saulę, galvoju apie karštį. Renkuosi Mėnulį, norėdamas sukurti šaltą PSI kamuolį, nes Mėnulis dažniausiai tamsus ir atrodo šaltas. Renkuosi Žemę, nes ji arti ir tuomet negalvoju apie jokią temperatūrą. Galite rinktis BET KĄ kaip energijos šaltinį. Kai nuspręsite, galite pereiti prie trečio žingsnio.

Trečias žingsnis

Imkite energiją iš pasirinkto šaltinio. Tai paprasta. Tik įsivaizduokite, kad iš energijos šaltinio „plaukia“ energija į jūsų kūną ir aplink jį. Tiesiog susikurkite piešinį galvoje. Kai kurie žmonės užsimerkia, kai kurie – ne. Pabandykite abu būdus ir pažiūrėkite kuris jums labiau tinka. Pavyzdžiui, aš įsivaizduoju save stovintį ant Žemės, o iš jos centro ateina energija per pėdas į mano kūną.

Prašau, prisiminkite, kad tai tik pavyzdys. Galite įsivaizduoti ką tik norite. Štai keletas idėjų:

Jūsų energijos šaltinis turi išėjimo angą, taigi jūs „užkemšate“ ją ir imate energiją.

Energijos šaltinis yra jums virš galvos ir jis kaip lietus krinta ant jūsų kaip energija.

Energijos šaltinis virš jūsų ir atrodo kaip debesis, jis kaip žaibas svaidosi ir trankosi į jus kaip energija.

Energija teka gabaluose kuriuos jūs valgote.

Kaip matote, viskas tinka. Kai tik pradės tekėti energija iš šaltinio (gali užtrukti ir sekundes ir minutes) tada pereikite prie ketvirtojo žingsnio.

Ketvirtas žingsnis

Sutelkite energiją savo viduje, toje vietoje kur kuriate PSI kamuolį.

Dabar, kai teka energija iš šaltinio, kaupkite energiją toje vietoje, kur darote PSI kamuolį. Kai tik energija pasiekia vietą, įsivaizduokite, kad ji sūkuriuoja kamuoliuko viduje. Pavyzdžiui, aš įsivaizduoju, kad energija sukasi apie mano rankas ir sūkuriuoja mano delnuose.

Žinoma, tai nėra būtent tai ką aš įsivaizduoju, bet nenorėjau kurti aprašymą valandų valandas. Viena – kai įsivaizduojate judant energiją, PAJAUSKITE, kad matote ją judant. Taip pat įsivaizduokite, kad ją girdite. Bandykite panaudoti visus jutimus, kuriuos tik galite: jei jausite, girdėsite, matysite tada gyviau viską įsivaizduosite.

Penktas žingsnis

Įkrauname daugiau energijos į PSI kamuolį. Norint įdėti daugiau energijos, tereikia įsivaizduoti energiją tekant į PSI kamuolį. Tam yra du būdai: PSI kamuolį padaryti didesnį ir tada jį suspausti arba antras būdas – galima padaryti PSI kamuoliuką tankiau pripildytą energijos, bet paliekant tokio pat dydžio. Jei žadate padaryti kamuoliuką didesnį, manau reikia judinti rankas toliau vieną nuo kitos tada pritraukti jas arčiau kai norima kamuoliuką suspausti. Atminkite – jūs nesuspausite kamuoliuko rankomis, jūs TURITE tai įsivaizduoti.

Šeštas žingsnis

Kaip kamuoliuką priversti keliauti. Kai ateina laikas kamuoliukui keliauti viskas ką jums reikia padaryti, tai tiesiog jį paleisti. Tiesiog atlaisvinkite rankas ir paleiskite sukauptą energiją į orą. Leiskite energijai išsisklaidyti… Ir viskas!

Patirtis: Taip, šiandien bandžiau tai atlikti, viskas sekėsi sklandžiai, bet kai dariau, toks jausmas, kad du minusiniai poliai stumia vienas kitą, kamuoliukas didėjo. Per delnus ėjo šaltis, nes įsivaizdavau mėnulio energiją. Mano kamuoliukas šaltas yra, todėl ir jaučiau šaltį, taip išsekau aš, baigėsi kaip sakoma energija. Tai visai toks įdomus pratimukas. Patarčiau pabandyti kas norit. 

Klausiausi šitos muzikos darydamas PSI kamuoliuką: 

Redaguota , nario GRE

eceb06095b665d615f465c5c3919a059989.gif

:D :D matosi kas vaikystėi daug dbz žiūrėjo :D

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Ne juokas telekinezė, aš ją moku, tai kaip galvojat ar gerai krepšinį žaidžiu? :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

1. Kas yra tas "PSI kamuolys"?
2. Kam jis skirtas?
3. WTF?!

Manau čia tas pats kas tikėti "dievu", kurio iš tiesų nėra ir niekada nebuvo. Jei tikėsime jog galime sukurti kokį nors "hamė hamė" kamuolį, tai taip ir jausime jog ten kažkas delne vykstą ir panašiai, nors iš tikrųjų tai tik vaizduotė. Kokia prasmė kūrti tokias bereikšmes temas žaidimų forume? Kokį velnią vartoją temos kūrėjas? :lol:

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Tai as irgi... I moteru persirengimo kambari po 3 kartus i diena teleportuojuos.

Jei tikrai moki ir jei tikrai toks dalykas yra kokio sunkumo daktus gali kelnoti ir judinti :D ?

Iki poros tonų, statybose praverčia. Krepšinio aikštelei vien mintim iš pusės aikštės kiaurus mėtau. Linksma

Rimtai ar tu cia tik fantazuoji ?

Sarkazmas. Juk ir taip aišku, kad tai visiškai nerealu :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...