Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki dar kartą. Taigi rugsėjo mėnesi žadu darytis pirmają tattoo ir niekaip neapsisprendžiu kokią kaip žinoma pasirinkimas labai,labai didelis bet reikia tik vienos,kodėl klausiu čia? Todėl kad gal būt jūs kažkas jau turit tattoo ar taip pat žadat darytis ir reikia pasiulymų.

Tattoo darysiuos ant inner elbow jei kas nežinot kur tai yra pasigooglinkit.

Dydis bus cigarečių pakelio didumo, jei kas nežinot mažiausia kiek žinau yra degtukų dėžutės didumo.

Visus pasiūlymus rašykit čia,visus peržėsiu ir už kiekviena +R3P.

760c0ae36ab8281b8606d36679f2659f952.gif

Manau tau tik vienam reikia rinktis :)

P.S nick tai irgi *Myliu SuperGames.lt*

Nesupratau ka tuom norėjai pasakyt "P.S nick tai irgi"

jei nezinai kokia darytis tai ir nesidaryk, iki

jei nezinai kokia darytis tai ir nesidaryk, iki

Sakai "iki" bet vistiek sėdi temoje ir lauki kol atsakysiu kad dar galėtum papeikt, įdomus žmogus esi :)

Tatuiruotė visam gyvenimui. Nesidaryk dėl mados, nes tai debiliškas dalykas, esi visiškas daunas, jei nori darytis tatuiruotę vien dėl to, kad daug žmonių turi ar gražiai atrodo. Nesupranti, kas tai yra, kam, apskritai, tau to reikia?

Aš niekur ir neminėjau kad darausi tai dėl mados ar dėl to kad daug kas turi ir man to reikia,ne tikrai ne dėl to manau puikiai suprantu kad dabar tai madynga o po metų dvieju jau nebebus. Darausi dėl savęs o čia paklausiau pasiūlymų dėl tatuiruočių o ne paaiškinimų kam man to reikia.

(redaguota)

Aš niekur ir neminėjau kad darausi tai dėl mados ar dėl to kad daug kas turi ir man to reikia,ne tikrai ne dėl to manau puikiai suprantu kad dabar tai madynga o po metų dvieju jau nebebus. Darausi dėl savęs o čia paklausiau pasiūlymų dėl tatuiruočių o ne paaiškinimų kam man to reikia.

Jei suvoktum ką nors apie tai, čia neklaustum patarimų. Turi pats susirasti. ;)

CaptainPotato, turiu, dariausi, nieko blogo nebuvo, reti atvejai. :) Labai reti.

Redaguota , nario MarU
NEMOKAMI BITCOINAI KAS VALANDĄ!

black(white)hat

artstech

progress

tu sakai kad viska supranti, bvet vis del to klausi KOKIA ja darytis, o tai reiskia kad ta tatuiruote daraisi del kazko kaip mada arba nori paslept ka nors ant odos kaip savo oruma ar protinguma. kai zmogus darosi tatuiruote, jis tikrai zino ka darysis, o tas dalykas yra tas kas ji seke visa gyvenima ir jo gyvenimas yra paremtas tuo dalyku. kitu atveju esi girtas arba apsirukes. iki

tu sakai kad viska supranti, bvet vis del to klausi KOKIA ja darytis, o tai reiskia kad ta tatuiruote daraisi del kazko kaip mada arba nori paslept ka nors ant odos kaip savo oruma ar protinguma. kai zmogus darosi tatuiruote, jis tikrai zino ka darysis, o tas dalykas yra tas kas ji seke visa gyvenima ir jo gyvenimas yra paremtas tuo dalyku. kitu atveju esi girtas arba apsirukes. iki

Arba tai norėjimas pasigirti, kad yra pakankamai suaugęs darytis tatuiruotę. :)

black(white)hat

artstech

progress

Jei suvoktum ką nors apie tai, čia neklaustum patarimų. Turi pats susirasti. ;)

CaptainPotato, turiu, dariausi, nieko blogo nebuvo, reti atvejai. :) Labai reti.

Aš patarimų ir neklausiau :) man teisiog reikėjo žmonių kurie gal būt ją-s turi  jau ir galėtų pasidalinti patirtim,įspudžiais bei numesti kokį vieną kitą savo mėgstamą eskizą :)

(redaguota)

Aš patarimų ir neklausiau :) man teisiog reikėjo žmonių kurie gal būt ją-s turi  jau ir galėtų pasidalinti patirtim,įspudžiais bei numesti kokį vieną kitą savo mėgstamą eskizą :)

Turiu tatuiruotę aš ir galiu patarti tau, kad dar palauk, nesi tam subrendęs pakankamai. Ir gali neatsišaudyti, nes matosi. TAIP, matosi. :)

Jokių neigiamų emocijų nenoriu parodyti, tiesiog patarimas, nes vėliau gailėsies. 

Redaguota , nario MarU

black(white)hat

artstech

progress

Visų pirmą aš nesakiau kad viską suprantu. Visų antra aš neklausiau kokią ją darytis. Kaip tu man paaiškink galima paslėpti savo oruma ar protingumą tavo mastymų po tatuiruote čia turėjo būt koks tai mindfuck ar kaip?

Tatuoruotė nėra toks šeip dalykas kur tiesiog nupiešta ir viskas dauguma jų turi reikšmias. Kaip vienas žmogus tai numetė foto su kryžium tai jei neklystu jo reikšmė, kad visa gyvenima nešiesi našta su savim ir t.t. Atsimink tai, kad dar tavo ranka stambės ir kas bus iš tos taturuotės?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...