Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai reik išardyt, išvalyt cooler'ius ir keisti termopastą, o jei nepavyksta to padaryt - nuvešt taisyklon. O jei vis tiek kaista, tai jau nieko nebepakeisi.

As pvz buvau isardes coolerius apvaliau, dulkes visas isvaliau, vietoj termo pastos idejau dantu pastos (visgi geriau negu nieko), isijungiu speccy rodo 110c, ijungiu speedfan rodo tik 51c, cia cj rodo blogai programos, isijunk speedfan, nes jei butu 110c uzskaites negaleciau padet ant kompo rankos..

As pvz buvau isardes coolerius apvaliau, dulkes visas isvaliau, vietoj termo pastos idejau dantu pastos (visgi geriau negu nieko), isijungiu speccy rodo 110c, ijungiu speedfan rodo tik 51c, cia cj rodo blogai programos, isijunk speedfan, nes jei butu 110c uzskaites negaleciau padet ant kompo rankos..

Tai gal termopastą reik dėt? Tai ir su b*biu galiu aš apšaudyt CPU (:D), bet nebus toks pats rezultatas. Dantų pasta nepraleidžia taip šilumos gerai, jeigu ką.

Tai gal termopastą reik dėt? Tai ir su b*biu galiu aš apšaudyt CPU ( :D), bet nebus toks pats rezultatas. Dantų pasta nepraleidžia taip šilumos gerai, jeigu ką.

Matau nepasižymi ypatingai dideliu kultūros lygiu, tačiau kaip bebūtų, kaitimui yra priežastis... Gal aušinimas blogas. Loptopai nepasižymi ypatingai geru aušinimu, pats esu turėjęs, vasarą kaisdavo kai velnias.

Pasiūlymai kaip mažinti temperatūrą.

• Pravalyk visus log'us, visus procesus, kurie apkrauną procesorių. (%temp% direktorija)
  • Nenaudok kalnų programų vienu metu.
  • Įsigyk papildomo aušinimo padą.
  • Taip pat patarčiau dar kartą išvalyti arba išpūsti dulkes iš kompiuterio.

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Matau nepasižymi ypatingai dideliu kultūros lygiu, tačiau kaip bebūtų, kaitimui yra priežastis... Gal aušinimas blogas. Loptopai nepasižymi ypatingai geru aušinimu, pats esu turėjęs, vasarą kaisdavo kai velnias.

Pasiūlymai kaip mažinti temperatūrą.

• Pravalyk visus log'us, visus procesus, kurie apkrauną procesorių. (%temp% direktorija)
  • Nenaudok kalnų programų vienu metu.
  • Įsigyk papildomo aušinimo padą.
  • Taip pat patarčiau dar kartą išvalyti arba išpūsti dulkes iš kompiuterio.

Patikėk, pasižymiu, pirmasis mano toks pranešimas šiame forume, ir akurat, kažkam užkliuvo :D

Taip parašiau, nes jau ne kartą matau, jog atsiranda žmonių, kurie nežinia ką bando su technika išdirbinėti, tad gal kiek grubokai parašiau.

Tai gal termopastą reik dėt? Tai ir su b*biu galiu aš apšaudyt CPU ( :D), bet nebus toks pats rezultatas. Dantų pasta nepraleidžia taip šilumos gerai, jeigu ką.

Dantu pasta jei neturi termopastos labai gerai. Geriausia naudoti Colgate Aquafresh, dazniausia beda, apdziuna krastai, tai galima sumaisyt su vazelinu arba labai daug prispaust. Taip pat dantu pasta laidi elektrai, todel reikia atsargiai tept...  Su dantu pasta temperatura buna zemesne nes turi fluoro. Bet kaip ir sakiau dziuna svolacius.

huh.jpg

Dantu pasta jei neturi termopastos labai gerai. Geriausia naudoti Colgate Aquafresh, dazniausia beda, apdziuna krastai, tai galima sumaisyt su vazelinu arba labai daug prispaust. Taip pat dantu pasta laidi elektrai, todel reikia atsargiai tept...  Su dantu pasta temperatura buna zemesne nes turi fluoro. Bet kaip ir sakiau dziuna svolacius.

Ką tu čia veli... Koks debilas gali dantų pasta teplioti PC dalis? Va būdami tokiais protais ir sugadinate kompiuterius, o po to verkiate.

P.S Dantų pasta dantims valyti, o termo pasta izoliuoti...

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...