Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

53 balsai

1. 1. Ar apsimoka kurti samp projektą?

• Taip
      18
    • Ne
      33
    • Neturiu nuomonės
      2

Recommended Posts

(redaguota)

Ne. Kadangi ir taip pilną tų serverių. P.s ar tavo pačio kurta Modifikacija būtų ?

Ir prie ko čia tas klausimas ar pačio kurta? Daugelis kurdami projektus matau nesupranta, kad svarbiausia yra vizualus rezultatas ir gebėjimas suburti padorią žaidėjų bendruomenę, o ne gebėjimas pasigirti savo poros žaidėjų bendruomenei, jog mano kodas yra kurtas nuo tuščio lapo ir jis tuo yra unikalus.

Redaguota , nario b3nz

tumblr_npgtem62qP1twpmjxo1_540.gif

Jis populerus , tiesiog jo rinka pilnai užpildyta ;)

Paprieštarausiu. Prieš keletą metų, kai sampas dar buvo b ar c versijos, žmonėms, tai buvo naujovė, todėl jie ir žaisdavo. O dabar, nauji žaidėjai šito legedinio žaidimo nežaidžia, nes lėvas grafikos ir panašiai, bet tai neesmė. Dabar samp'o rinka nepasipildo naujais žaidėjais, išliko patys senieji kurie žaidė šitą žaidimą, prieš keletą metų. Paimkim kaip pavyzdį mane, kai pradėjau žaisti samp'ą man buvo apie 14-15 metų, o dabar po keletos metų man beveik 19, todėl nebežaidžiu, nes tiesiog nėra laiko. Tai va aš manau taip jog samp'as nebepasipildo naujais žmonėms, todėl kuo toliau tuo mažiau projektų išsilaikys.

naut1lus nusisneki, jeigu stebetum pacio SA-MP aktyvuma, zaidejai, serveriai. Populiarumas nesumazejas.

Cia kaip ir cs 1.6 visi ji nurasineja, bet kaip zaide taip zaidzia ir dar daug metu zais 

naut1lus nusisneki, jeigu stebetum pacio SA-MP aktyvuma, zaidejai, serveriai. Populiarumas nesumazejas.

Cia kaip ir cs 1.6 visi ji nurasineja, bet kaip zaide taip zaidzia ir dar daug metu zais 

išrinkit postą nesuprantu ką čia pats prispaudinėjau

(redaguota)

Viskas priklauso ko tu nori iš to projekto. Jei pelno, tada privalėsi padirbėti iš paties, nes kaip ir minėjo kažkas šioje temoje, jog dabartinė rinka yra perpildyta serveriais, o norint patekti į rinką - privalai pateikti tokį produktą, kuris būtų malonus vartotojo akiai ir galėtum konkuruoti su tais serveriais, iš kurių tikiesi prisivilioti žaidėjų.

Apibendrinimas:

Kurk jei turi idėjų ir nori tobulėti, bet jei visa tai tik dėl pelno, siūlyčiau viską rimtai apgalvoti.

Redaguota , nario S'Jobs

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

SWX. Į šį klausimą turi atsakyti tu o ne kiti žmonės, čia gi tau reikia spręsti.

Iš patirties galiu pasakyti, kad samp'as tai toks šūdas, kad jame nieko negali nuspėti. Vieną dieną pas tave gali žaisti 80, o kitą 40 (pvz kaip las-venturas, greenside ar pas mane). Faktas, kad samp tai hemorojus - dirbti turi dah*ja, turi skirti daug laiko ir nervu. Nors, būna ir išimčių, yra šiame forume specų kurie sugeba prikviest į savo 100500 atidaryta serverį per metus 50-100 žmonių (pvz Dovydas B. xdd).

Nusišneki vaiks, sampas kaip gyvavo taip ir gyvuos ir jis vis pildosi naujais žaidėjais. Kai aš dar buvau jaunas pacukas pamenu jog cypiančiu balsu rėkdavau į mikrofona jog man 13, o dabar pilna tokių kaip buvau aš, tie kiti užauga - nebežaidžia, ateina naujoji karta, taip kad dar 2-3 metus gali daryti kažką, gal ir ilgiau, o gal ir ne

• Parašė po 2 savaičių...

Players Online: 46071 Servers Online: 4430

sa-mp atgyvenės ???? :D tiesą pasakius Lietuvos serveriai yra čia atgyvene pvz lrg.lt eSFG.LT  kurie laikos nežinia kiek metų o rezultatų 0!

kaip eSFG.LT užsidaro kelintą kartą ir paskui vėl startuoją nes tikisi pagerinti senaji rekordą , sa-mp gyvuos dar labai ilgai ,o apie kūrimą projekto tai kurk jei turi įdėjų ir jas visas sugebėsi įgyvendinti , dar aišku priklausys nuo komandos narių kurie gali lakstyti per projektus , nes šiais laikais viskas priklauso nuo komandos narių ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...