Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, žiemą tėvai nupirko naują kompiuterį iš parduotuvės jis buvo su FreeDOS dar tik, tvarkings. Įrašė meistrai windows 8.1, viskas zjbs tvarkoj, veikia, nestringa ir pnš. Sugalvojau įsirašyti prieš porą savaičių Windows 10 Insider Preview, tačiau dabar atsirado man ant jų labai daug klaidų, jie stringa, na žodžiu įmanoma kažkaip sugražinti Windows 8.1 aš žiūriu kad C: diske tarkim nauji W 10 yra "Windows", tačiau dar yra "Windows.old" tai pagal mane turėtu čia būti 8.1, tai turiu klausimą ar įmanoma kažkaip atsikeisti atgal ir 10 pašalinti, ir galėtumėt padėti. Ar reikia nebent įsirašyti 8.1 per naujo?

Ačiū.

onblock.lt // edvinasd.deviantart.com // kamurke.lt

Sveiki, žiemą tėvai nupirko naują kompiuterį iš parduotuvės jis buvo su FreeDOS dar tik, tvarkings. Įrašė meistrai windows 8.1, viskas zjbs tvarkoj, veikia, nestringa ir pnš. Sugalvojau įsirašyti prieš porą savaičių Windows 10 Insider Preview, tačiau dabar atsirado man ant jų labai daug klaidų, jie stringa, na žodžiu įmanoma kažkaip sugražinti Windows 8.1 aš žiūriu kad C: diske tarkim nauji W 10 yra "Windows", tačiau dar yra "Windows.old" tai pagal mane turėtu čia būti 8.1, tai turiu klausimą ar įmanoma kažkaip atsikeisti atgal ir 10 pašalinti, ir galėtumėt padėti. Ar reikia nebent įsirašyti 8.1 per naujo?

Ačiū.

Jei nori, jog veiktų viskas normaliai, formatuok kietąjį diską ir rašykis Windows 8.1 per naują.

Kiek pamenu aš buvau kažkaip padaręs kad kompiuteris pats updatinos į windows 10 bet visada būdavo prieš prisijungiat į darbalauki išmetama lentelė su "Rollback" pasirinktimi, kuri leisdavo gražinti OS prie Windows 7. Reikėjo iš anksto pagalvoti tau apie tai, dabar lieka iš naujo imti ir įsirašyti windows 8.1

Ir man taip buvo, kai įsirašiau, Tiesiog paspaudžiau ROLLBACK ir sugražino į win 7.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...