Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4038 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip matau visi prieš , ištikro net baisu žiūrėt į komentarus :D Turbūt SWAG stiliaus neliesiu.

Neimk i galva ka tie sampo kaubojai pasakoja, stilius visados lieka stilium.

Pamenu 17metu pats buvau panasios nuomones kad jie loxeliai, tada uzsirasiau i MuayThai kur susirenka visokiu subkulturu zmones, stiliai ivairus, td realiai pradejau suvokt jog nebe tie laikai, kad apie zmogu spresti is isvaizdos, nes kaikurie tie "gays" mane butu supise per 3sekundes.:D

Kas ka sneka cia yra *Myliu SuperGames.lt*, visi sako, kad JustinBieber *Myliu SuperGames.lt* ir t.t., bet visi bent slaptai noretu pabut jo vietoj, jei pagauni esme suvoksi viska.

Man tai įdomu ką temos autorius turėjo omenyje sakydamas swag stilius ? Vpš arba tu turi supratimą apie apsirengimą arba ne. Yra tam tikros net vietos kuriose reikia atitinkamai apsirengt. Nes juokas ima kaip atsp×sa į kačelkę tipo, o aš čia swag užsimetęs kepuriuką (16m) su adidaso treningais juodais dar tipo pilnas kostiumas ir pisa po 2kg fantelius kilnot kaip merga. Arba tie patys pas mane mieste tipo primeta kietus ten swag yolo ir t.t. ir paskui ant tiek prisibazarina, kad galvas atspardo. Tai krč visu šitu norėjau pasakyt drabužiai respecto neprideda. Tai tu gali būt rajone lo×as arba mldc ir vsio.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

(redaguota)

Pats tokiu stilium nesirengiu ir rengtis nežadu, bet iš pažiūros atrodo gan patogi apranga.

Kaip dėl komentarų, tai nekreipk dėmesio, jeigu tau šis stilius patinka, rengis. Šiame forume susirenka daug marozų, forsų, homofobų ir daug kitokio spektro žmonių, visi jie su savo teorijoms ir istorijoms iš rajonų. Esmė yra tame, kad klausydamas tokių žmonių nuomonių, daug gyvenime nepasieksi. Aš tokius asmenis mėgstu išsivaizduoti kaip psichologiškai nestabilius, plaukt nemokančius žmones vandenyje, ne tai kad patys skęsta, bet dar ir kitus su savim nusitempti sugeba.

Turėk savo nuomonę ir daryk tai kas tavo nuožiūra atrodo geriausia.

Redaguota , nario Arnas922
(redaguota)

Asmeniškai prieš SWAG stiliu aš esu prieš kodėl? Nes SWAG stiliui toks jausmas, kad nusiperka drabužius keliais dydžiais didesnius, būna aptyse kaip "VAIKAI" drabužiuose skesta daužniausiai tokius rūbus nešioja tokio kūno sudėjimo

5715b65eaeb58a649e281ebf6841b5b0935.jpg

Mano manymu todėl, kad paslėptų savo kūno figuras. Todėl geriau  nusipirk kokius nors gražius baltinius bei džinsus.

Redaguota , nario Barz

Lygiai taip pat rengiuosi. Bet jei karšta tiesiog užsidedu liemenę (puiki kombinacija marškiniai+kaklaraištis+liemenė) Taip daug merginų pritrauki ;):D

(redaguota)

Tai, kad tas " SWAG " stilius dabar ale madoj. Iš Amerikos atėjęs į Lietuvą. Nuo juodaodžių. Jis atsirado kai juodaodžiai sėdėdavo kalėjimuose. Visiems aprangos juk vienodos buvo ir dydžiai vienodi. Todėl vieniem buvo per didelės, kitiems mažos aprangos, todėl pradėjo vaikščiot su didesniais rūbais kurie atrodo tikrai gana neblogai.
Dabar Lietuvoje taip pat kas antras vaikšto su tokiu stiliuku. Ypač reperiai, street dancer'iai ir šiaip tie kuriems patinka.
O kad čia stumat, tai kažkaip net graudu žiūrėt :'))) Jau geriau tas SWAG stiliukas, nei kaip dabartinis jūsų: švarkas, adidas treningai ir kroksai.
Daug šauniau atrodo apsmukę drabužiai nei trys paloskes.

Redaguota , nario DreamyZ

Tai, kad tas " SWAG " stilius dabar ale madoj. Iš Amerikos atėjęs į Lietuvą. Nuo juodaodžių. Jis atsirado kai juodaodžiai sėdėdavo kalėjimuose. Visiems aprangos juk vienodos buvo ir dydžiai vienodi. Todėl vieniem buvo per didelės, kitiems mažos aprangos, todėl pradėjo vaikščiot su didesniais rūbais kurie atrodo tikrai gana neblogai.

Dabar Lietuvoje taip pat kas antras vaikšto su tokiu stiliuku. Ypač reperiai, street dancer'iai ir šiaip tie kuriems patinka.

O kad čia stumat, tai kažkaip net graudu žiūrėt :'))) Jau geriau tas SWAG stiliukas, nei kaip dabartinis jūsų: švarkas, adidas treningai ir kroksai.

Šaunuolis.

(redaguota)

kaip kam, man pavyzdziui apsmuke drabusiai atrodo apgailetinai. Kiekvieno skonio reikalas, nereikia stumti ant zmoniu del to, nes jusu skoniai nesutampa. vaiku darzelis.

Redaguota , nario life55

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4038 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...