Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Klausiau šio klausimo jau kelis kartus, tačiau vis sulaukiu skirtingų atsakymų ir nelabai suprantu kaip yra iš tiesų. Norint pasipildyti Steam Wallet sąskaitą per PayPal, reikia prijungti banko kortelę prie sąskaitos, tačiau, jei aš turiu, tarkim tuos 5€ PayPal sąskaitoj ir noriu juos persidėt į Steam'ą ar manęs vis tiek prašys prijungti kortelę, ar ne?

Žmonės, būkit malonūs ir nerašykit jei nežinot. Atsakymo prašau tik tų, kurie yra išbandę ir įsitikinę, jog yra taip ir ne kitaip. Ačiū už supratingumą.

Dėkoju Ridui už atsakymą. Rakinkite temą.

Redaguota , nario MartynasK
  • Neigiamai 1
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Aš nesuprantu taves jei tu turi tai kodėl nemeginin.. o klausinėji. Šeip tai turėtu leist ir be korteles paypalu pildyti.

Nesupranti tai ir nekomentuok. Neturiu aš dar jų PayPale, nenoriu persidėt kol neįsitikinsiu, kad neprašys kortelės prijungti, nes tą, kurią aš turiu, prijungti neina. Dėl to ir klausiu jeez.

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

(redaguota)

Žmonės, būkit malonūs ir nerašykit jei nežinot. Atsakymo prašau tik tų, kurie yra išbandę ir įsitikinę, jog yra taip ir ne kitaip. Ačiū už supratingumą.

Redaguota , nario MartynasK

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...