Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Homoseksualai, kas su jais taip "blogai"?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Būtent. Ir čia viskas normalu, taip? O jeigu homoseksualai įsimyli, tačiau nesidulkina? Jūs vistiek į juos žiūrėtumėt, kaip į nevispročius, nors į mane su šuniu žiūrit normaliai. Suprantat išvis, ką aš noriu jums pasakyt? Jūs esat įsikalę į galvas tai, ką visa banda sako, jūs neturit savo nuomonės, tiesiog einat pasroviui, kad neišsiskirtumėt. Be to, kodėl man niekas neatsakė į klausimą apie lesbietes? Sakot, kad gėjai turi būt uždaryti į psichiatrines, nes jie nevispročiai, nors lesbietės yra visiškai tokio pačio sutrikimo žmonės.

Man lesbe ta pati reiškia. Tiesiog žodis py.daras kažkodėl populeresnis. Manau apie lesbes nelabai užsimena dėl to nes vyrai nenori varyt ant moteru, o moteris tolerantiškesnės.

Patinka Mercedes Benz automobiliai? Esi jų fanas? Like: www.facebook.com/mersufanai

Neturiu nieko prieš tuos, kurie sėdi tyliai ir nekiša nuogų pimpalų į gatves. :) O tuos, kurie paradus rengia, tai akmenim apmetyt reikia. :) Ir gali ne**** man proto, kad jiem reikia daugiau teisių, todėl jie eina į gatves.

Realiai tai ši nuomonė yra teisingiausia.

Patinka Mercedes Benz automobiliai? Esi jų fanas? Like: www.facebook.com/mersufanai

Aš už tai, kad daugiau teisių turėtų ir taip tu turėtum būt uždarytas.

O kodėl tu dabar nori daugiau teisių jiems? Kas jie tokie, kad jie turėtų gaut kažkokias išskirtines teises, o štai pavyzdžiui aš tai ne?

Aš pavyzdžiui, labai myliu savo šunį, ar dabar aš irgi psichinis ligonis ir turėčiau būti uždarytas į psichiatrinę?

Absurdiškas palyginimas. Meilė nebūtinai reiškia tai, ką tu čia dabar bandei primest. Nebent tu žiūri į savo šunį kaip į lygiavertį viso savo gyvenimo partnerį, jauti jam potraukį ir aistrą. Jeigu taip, tada sveikinu, tau diagnozuota pats žinai kokia iškrypimo forma :)

tumblr_m9y8rjhY9u1remv7lo1_500.gif

Tu myli šunį, bet jo nedulkini. O jei dulkini tai pasigydik.

Arnas922 tu *Myliu SuperGames.lt* ar tolerantiškas? Prisipažink dabar.

Sarkazmas ten buvo, kuris toj vietoj tikrai yra gan stipriai suprantamas, bet jeigu kas nesuprato, tai persiprašau

Kuo daugiau skaitau tavo komentarus, tuo labiau man peršasi nuomonė, kad tave patį prie jų traukia... :) Seni, geriau mesk šitą reikalą, nes kada nors gyvenimas pamokys, kas būna, kai py.darus gini...

Ginu, nes nuo praito Penktadienio sužinojau, kad draugė yra homoseksuolios pakraipos. Ir taip mane gali priskaityt prie tų 15% kurie juos palaiko.

Čia tas pats kuom Koministas yra blogai.

Komunizmas, kaip valdymo forma turi labai gražią idėja, visi dirba pagal savo gebėjimus, bet jos įgyvendinimas nėra įmanomas, nes žmonės pradeda manipuliuot valdžia.

O kodėl tu dabar nori daugiau teisių jiems? Kas jie tokie, kad jie turėtų gaut kažkokias išskirtines teises, o štai pavyzdžiui aš tai ne?

Absurdiškas palyginimas. Meilė nebūtinai reiškia tai, ką tu čia dabar bandei primest. Nebent tu žiūri į savo šunį kaip į lygiavertį viso savo gyvenimo partnerį, jauti jam potraukį ir aistrą. Jeigu taip, tada sveikinu, tau diagnozuota pats žinai kokia iškrypimo forma :)

Kalba eina apie tai, jog homoseksualai turi mažiau teisių nei mes, jiems neleidžiama įteisinti sąjungos, įsivaikinti vaiką, o Rusijoj pagal naujausius įstatymus, jiems neleidžiama net vairuoti mašinos.

Sarkazmas ten buvo, kuris toj vietoj tikrai yra gan stipriai suprantamas, bet jeigu kas nesuprato, tai persiprašau 

Ginu, nes nuo praito Penktadienio sužinojau, kad draugė yra homoseksuolios pakraipos. Ir taip mane gali priskaityt prie tų 15% kurie juos palaiko.  

Komunizmas, kaip valdymo forma turi labai gražią idėja, visi dirba pagal savo gebėjimus, bet jos įgyvendinimas nėra įmanomas, nes žmonės pradeda manipuliuot valdžia.

Kalba eina apie tai, jog homoseksualai turi mažiau teisių nei mes, jiems neleidžiama įteisinti sąjungos, įsivaikinti vaiką, o Rusijoj pagal naujausius įstatymus, jiems neleidžiama net vairuoti mašinos.

Įsivaikint vaiką piderastam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Uzmigau ant D raidės kokią valandą... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gal tu patrankyk galvą į sieną ir praeis tau tokiks mintys.

(redaguota)

Įsivaikint vaiką piderastam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Uzmigau ant D raidės kokią valandą... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gal tu patrankyk galvą į sieną ir praeis tau tokiks mintys.

Tamsta jeigu pats mažiau galvą į sieną vakystei būtum daužęs, tai gal ir miegot ant klaviatūros nereiktų.

Redaguota , nario Arnas922
(redaguota)

Jeigu tave mažiau per šikną vaikystėj būtų darę, tai dabar nereiktų apie pydarų teises kalbėt... :))))))) O be to už tokias kalbas realybej ir per dantis gautum. ;))))

Jei tau patinką, išsivaizduot, kaip mažą vaiką daro pro šikną, tai patarčiau apsilankyt pas daktarus, nes tokiom, frazėm net bazaro vierchai rajone nesimėto.

Redaguota , nario Arnas922

Iš esmės, neesu nei už juos, nei prieš juos. Tegu gyvena jie kaip nori, ne mūsų reikalas, tie kurie homofobai, žiūrėkit kad jums taip neatsitiktų, o tie kurie palaiko, tai šaunuoliai, nes tikrai nėra daug tokių žmonių kurie juos palaiko. Jei sužinočiau kad mano draugas gėjus, palaikyčiau jį. Esmė tame, kad prisižiūrėkit save, o ne kitus..

cleanlogo.png

(redaguota)

Aš įsivaizduoju vaiko mina kiekviena diena pareinancio is mokyklos sudauzytam, del to, kad ji pasieme 2 pyderastai. Redaguota , nario aftamat

parasas.png?uid=76561198065141701

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4060 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...