Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu bet , kodėl po to reik kurti tokias temas šmeišti žmogų nors jis viską pats prižadėjo? Nėra logikos .. :o

Žinokit ir aš nesuprantu ir nesupračiau manau tokį žmogų nes tikrai Lukas normalus mano komandą su nieko nesipykstą kaip tais metais būdavo atrodo kad tas projektas niekad neatsidarys su jais barniais pas mane tikrai gera komandą ir nėra man niekuom jaudintis :)

Prabilo dykaduonis :DD Pats maliesi po projektus, tik kad gerą projektams reklamą moki padaryt, o daugiau taip tai nieko esi vertas.

Gerai, jeigu nori galim padiskutuoti.

Kodėl aš dykaduonis ? SAMP jau jokiam projekte nebuvęs apie 1mėn ir dabar nenoriu, nes jau rišau su projektai viską dabar retkarčiais užeina pažaidžiu kokiam serveryje ir pnš.

Tai gerai, aš moku tai padaryti. Kas iš to, kad tu sukursi gerą projektą su unikalia modifikacija, gražiu forumo dizainu, o serveryje nieko nežais, todėl nėra prasmės, nes didžioji dalis viso projekto užims reklamavimas kuris iš dalies yra sunkus dalykas.

SA:MP'e galbūt aš daugiau ir esu nieko vertas, tačiau su kompiuteriais ir realiame gyvenime daug ką sugebu ir žinau, nes domiuosi mašinomis tai apie jau daug ką žinau, tad..

• Teigiamai 2

✉ Email; [email protected]

Kodėl aš dykaduonis ? SAMP jau jokiam projekte nebuvęs apie 1mėn ir dabar nenoriu, nes jau rišau su projektai viską dabar retkarčiais užeina pažaidžiu kokiam serveryje ir pnš.

Tai gerai, aš moku tai padaryti. Kas iš to, kad tu sukursi gerą projektą su unikalia modifikacija, gražiu forumo dizainu, o serveryje nieko nežais, todėl nėra prasmės, nes didžioji dalis viso projekto užims reklamavimas kuris iš dalies yra sunkus dalykas.

SA:MP'e galbūt aš daugiau ir esu nieko vertas, tačiau su kompiuteriais ir realiame gyvenime daug ką sugebu ir žinau, nes domiuosi mašinomis tai apie jau daug ką žinau, tad..

Sutariu Su vieną sąlyga kad reklamavimas yra sunkokas bet aš turiu idea gal ir nebloga už pinigus reklamine ten per visus svetaines kur visi deda ir ieškosiu žmoniu kur supranta apie reklamavimą.

I'm so sorry.

Suklydau.

Tas postas, kad jam buvo žadėtas Savininkas buvo parašytas pačio Fiestos, todėl juo tikėti neina taip pat, Savininkas jam buvo žadėtas ir  suteiktas serveryje, su sąlyga, kad taip bus tik iki starto. O jis pats pasidarė Savininku netikėtai ir webe ir visur kitur jau.

Tai jei serveryje savininkas , kodėl forume negali būti savininko rango? :D

www.RUSTAS.lt - Lietuviškas Rust serverių tinklas!

(redaguota)

Tas postas, kad jam buvo žadėtas Savininkas buvo parašytas pačio Fiestos, todėl juo tikėti neina taip pat, Savininkas jam buvo žadėtas ir  suteiktas serveryje, su sąlyga, kad taip bus tik iki starto. O jis pats pasidarė Savininku netikėtai ir webe ir visur kitur jau.

Čia mano nuomonė nori jam pristumti visokio šūdo sakant atleiskit jai įsižeidėt bet aš jau buvau susitikus labai daug kartų ir todėl turėdavau uždaryti projektą arba išmesdavo mane nes tie žmonės nežinau kaip pasakyt sakant labai šalti jiems pohui kas bus su tuo weberiu, Skripteriu ar kitu dalyvis svarbu žiuri į save.

Redaguota , nario L0vEe

Kadangi tinkamesnės vietos neradau, o ir pats Fiesta čia dažnai vis ieško projekto. Taigi siūlau nepasitikėti juo . Kodėl ?

Buvo priimtas į projektą tvarkyti WEB, stebuklingai pats pasiskelbė Savininku.

Nupirkau dizainą forumui, dabar eina per visus projektus ir siūlo unikalų dizainą, kurį aš pirkau savo projektui, ir jį naudoju, o jis jį pasiėmė iš mano projekto. 

Forumui lūžus nesugebėjo nieko padaryti, pats viską turėjau padaryti, o jis tik uždėjo dizainą ir sukūrė grupes. 

Taigi jeigu kas kuriate rimtą projektą, siūlai neapsigauti ir nepastikėti juo.

P.S. Reikiant galiu įkelti pervedimo nuotrauką kai pirkau dizainą :)

Visų pirmą Laurynai tai buvo bridgetown dizainas taip kad nenusipezėk (iš kur gavai tu jį nes mes spalvas buvom patys padarę, bei kas tau jį pardavė).O kad Lukas_Fiesta apgaudinėtu tai nežn jis manęs dar nėra apgavęs kai buvo mano weberis :)

oI3Y11s.gif

(redaguota)

Kiek žmonių tiek nuomonių. Įspėjau jus, kad nedarytumėt klaidos, pasitikėdami juo, kaip matot taip pat daug pritarė :)

O tau įrodyti kad klysti? Ir jis yra patikimas aš tau galiu įrodyti.

Visų pirmą Laurynai tai buvo bridgetown dizainas taip kad nenusipezėk (iš kur gavai tu jį nes mes spalvas buvom patys padarę, bei kas tau jį pardavė).O kad Lukas_Fiesta apgaudinėtu tai nežn jis manęs dar nėra apgavęs kai buvo mano weberis :)

Na matai tas Laurynas labai paslaptingas buvo bet tos paslaptys greit atsidarys ir visi žmones sužinos apie jį.

Redaguota , nario L0vEe

KAM REIKIA SAINTS-CITY.LT ABIEJŲ DIZAINŲ SKYPE : LUKAS.BESTUKAS

PARŪPINSIU NEGAILA GI MAN :DDD

Rimtas žiūriu žmogus esi, apsivogi, išeini, ir dar platini. Žodžiu šūdo vertas, aš Laurynui sakiau, kad nepasitikėti tokiais durneliais, nepaklausė va kas gavos. Gaila man tavęs.. Laurynai laikykis!

• Teigiamai 1

streetmobster.eu administrator

https://www.deviantart.com/terrygraphic

(redaguota)

e97ba06eed4a91eca098ce32299f47aa758.jpg

Va dizainas pirktas(iš Fort-Carson.lt savininko) per PaySera. 

Sorry bet nesupratau mes juk nepardavinėjam nieko ajaj žmogau reik tau pailsėti ką dedi čia nesuprantu nes aš ir galiu sena fotke idėt kas čia blogo būtų ir galvoji pasitikės tavim? Aš nenoriu nieko blogo sakyt bet mes tai tikrai neparduodam nieko iš savo projekto.

Redaguota , nario L0vEe

Sorry bet nesupratau mes juk nepardavinėjam nieko ajaj žmogau reik tau pailsėti ką dedi čia nesuprantu nes aš ir galiu sena fotke idėt kas čia blogo būtų ir galvoji pasitikės tavim? Aš nenoriu nieko blogo sakyt bet mes tai tikrai neparduodam nieko iš savo projekto.

:DD tavo projektas kiek žinau fort-country, aš pirkau iš fort-carson buvusio savininko, ne sena fotke mėn laiko, tada kada ir pirkau dizainą :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...