Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

KIETEKAS.COM - Street Legal Racing Fansite


No Life King

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

 

 

apzvalga2.png

 

 

 

Street Legal 2 Redline apžvalga

2.jpgLenktynės visada buvo populiarios tiek realiame pasaulyje, tiek ir žaidimuose. Kiekvienais metais mes matome skaičių naujų žaidimų, kurie daugiausiai yra gražesnės senųjų kopijos, tačiau paprastai turi keletą scenarijaus papildymų. Ne taip seniai, tokių filmų kaip „Greiti ir įsiutę“ bei jų tęsinių dėka, pogrindinių lenktynių populiarėjimo tendencija pradėjo kilti. Ne visi žaidėjai mėgsta lenktyninius žaidimus, tačiau tie, kurie mėgsta, galės išbandyti keletą įdomių. Pernai „Activision Value“ išleido „Street Legal“, kuris buvo sėkmingas iš dalies dėl žaidimo ypatingos mechanikos. Tai nebuvo gražus žaidimas, iki stabilumo jam buvo toli, varikliuko kokybė nebuvo tokia, kokios laukta, tačiau faktas buvo aiškus – žaidėjas galėjo padaryti beveik viską, ką gali mechanikas. „Street Legal“ buvo smagus žaidimas, nes žaidėjas galėjo išmontuoti kiekvieną mažytę automobilio detalę, nusipirkti kažką geresnio ir pakeisti, ar tai būtų pagrindinė variklio detalė, ar tariamai nesvarbus mažmožis. Tęsinys,“ Street Legal:Redline“, bando daryti tai, ką daro visi tęsiniai: ištaisyti tai, kas neveikė ir pristatyti užtektinai naujovių, kad žaidimas vėl būtų įdomus. Ar kūrėjams pavyko? Na, taip ir ne. 

1.jpgPradžios meniu, kaip ir tikėtasi, žaidėjas gali rinktis iš keleto pasirinkimų. Pirmasis pasirinkimas yra greitosios lenktynės, kai žaidėjas atsiduria atsitiktinai parinktame automobilyje, atsitiktinai parinktoje vietoje. Lenktynės vyksta su atsitiktine tvarka parinktu varžovu. Laisvas važiavimas yra kitoks, žaidėjas atsiduria atsitiktine tvarka išrinktame automobilyje bei tokiu pat būdu parinktoje miesto dalyje. Žaidėjas gali tiesiog važinėti be tikslo ir daryti tai, ką nori nebijodamas, kad jį pradės persekioti policija. Man šis režimas buvo ypač naudingas, nes jis leidžia pamatyti, kiek žalos galima padaryti automobiliui ir visiems, kas yra šalia. Labiausiai patrauklus aspektas šiame žaidime neabejotinai yra karjeros režimas, kuriame žaidėjas pagrinde stengiasi išlikti sumaniai pasinaudodamas automobiliu. Žaidėjas gauna garažą ir apie 20 tūkstančių dolerių. Pirmiausiai tenka nusipirkti naują ar panaudotą automobilį. Iš viso galima rinktis iš aštuonių automobilių, kas yra užtektinai. Tačiau, mano nuomone, daugiausiai potencialių pirkėjų yra susidomėję automobilio tobulinimu. Kai žaidėjas nusiperka automobilį , jis yra gražinamas į garažą, kuriame galima atlikti daugybę dalykų. 

3.jpgŽaidėjas gali nuvykti į automobilių stovėjimo vietą, kur galima laikyti automobilius ir pasirinkti vieną naudojimui. Galima pirkti naujus automobilius ( iš prekybos agento), naudotus, arba parduoti turimą. Žaidėjas gali naršyti katalogą, kuriame galima išsirinkti dalių savo automobiliui. Dalių yra daug, todėl skirtingą biudžetą turintys žaidėjai turės iš ko rinktis. Galime pasitikrinti savo reitingą prieš kitus lenktynininkus, kuriame, aišku, norime kilti taip greitai, kaip tik įmanoma. Žaidėjas gali perskaityti informaciją apie savo automobilį garaže, kuri yra labai detali: apie variklį ( grafikai, visa kita), atskiras dalis, pasiekimus. Garaže, žinoma, galime keisti ir pašalinti automobilio detales, kas yra smagu, nes automobilio elgesys keičiasi, jeigu pakeičiama padanga. (Fizikos varikliuko dėka.) Žaidėjas gali derinti specifines detales, pavyzdžiui kiek oro turi būti padangose. Galime rinktis automobilio dažymą, kuriame įvairiomis spalvomis galime dažyti atskiras automobilio dalis. Žaidėjas gali išbandyti variklį ir valdymą ( automobilis yra pakeliamas nuo žemės, taigi iš tikrųjų jūs niekur nevažiuojate). Galime išbandyti automobilį testinėje trasoje, kurioje nebus priešininkų. Žaidėjas gali dalyvauti čempionų lenktynėse, kurios reikalauja gero automobilio, tačiau čia galima tokį ir laimėti. Galiausiai, galime pasivažinėti mieste. Norint nusipirkti dalių ( arba naują automobilį) reikalingi pinigai, kuriuos gauti galime tik lenktyniaudami prieš kitus lenktynininkus. 

4.pngVisa tai gerai ir puiku, tačiau, yra keletas dalykų, kurie žaidimą daro mažiau smagiu, nei jis galėtų būti. Pradėkime nuo garažo – dirbti turėtų būti lengviau. Automobilių valdymas yra pernelyg nejautrus ir nėra toks smagus, koks galėtų būti. Akivaizdu, kad žaidimo kūrėjai norėjo atkartoti valdymą labai detaliai, bet palaukite! „Midnight Club 2“ yra žaidimas, kuris pasižymi puikiu arkados stiliaus vairavimu - neskaitant to, kad žaidimas nebuvo realistiškas, automobilių valdymas buvo puikus. Tuo tarpu „ Street Legal Racing: Redline“ taip nėra. Vienas pavyzdys: važiuojant į priekį ir norint važiuoti atgal tenka spausti važiavimo atgal mygtuką tol, kol automobilis sustos, kai sustos - atleisti ir spausti vėl, kad pradėtum važiuoti atgal. Smūgio fizika yra kiek juokinga. Vieno mano beprotiško važiavimo mieste „Carmageddon “ stiliumi metu, nutariau atsitrenkti į sedaną. Smūgis įvyko, tačiau mano automobilis apsivertė ir nusileido ant to automobilio, su kuriuo aš susidūriau! Tai tik vienas švelniai juokingas pavyzdys, bet kalbant trumpai tai yra klaida. Geroji pusė yra ta, kad žaidimo kūrėjai gerai sukūrė žaidėjo automobiliui daromą žalą. Matote, automobilis, kurį vairuojate, susideda iš dalių, kurias nusipirkote ir susimontavote garaže, taigi jeigu į ką nors atsitrenksite, kažkuri bus paveikta. Pavyzdžiui, įsibėgėjimas gali būti paveiktas jeigu bus sulaužyta tam tikra dalis, tuo tarpu sukimas į kairę ir dešinę gali tapti sudėtingas jeigu bus sulaužyra kuri kita dalis. Kai su kažkuo susiduriate, automobilis įspūdingai realiai sulinksta ir po pasivažinėjimo mieste jūs galite pastebėti, kad keletas atskirų dalių liko ant kelio, kuriuo važiavote. 

5.jpgDaugelis vietų, kuriose vyksta lenktynės, yra gyvenamos: namai, parduotuvės, aplinkoje taip pat yra medžių, tvorų ir kitų automobilių. Pastarieji žaidime, žiūrint iš grafinės pusės, atrodo įspūdingai, bet net gi ir jie nėra patys gražiausi. Automobiliai realistiškai atspindi šviesą, ant jų yra matomi dinaminiai šešėliai, nors ne visai ryškūs - beveik kiekviena tekstūra tam tikru masteliu yra neryški, aplinkos šešėliai atrodo prastai. Aš manau, kad modeliai galėjo atrodyti dar blogiau. Žaidėjas negali važinėtis kalnų keliais, nes jis yra blokuojamas nematomo barjero, kuris neleidžia išvažiuoti iš miesto. Taigi, ar aplinka yra bent sunaikinama? Ne, beveik ne. Trenkiantis į kuolų tvoras, kai jus persekioja policija skamba linksmai, bet jeigu pamėginsite tai padaryti, jųs paprasčiausiai stipriai įlenksite savo automobilį, o tvorai nieko neatsitiks. 

Pirmajame „Street Legal“ varikliuko darbas buvo viena iš didžiausių problemų. Net ir tie žaidėjai su galingais kompiuterais negalėdavo išgauti didesnio kadrų per sekundę skaičiaus. Problema išlieka. Minimalūs reikalavimai – kompiuteryje turi „plakti“ bent jau 500 mhz procesorius. Mano procesorius yra apie 5 kartus greitesnis, taip pat yra sumontuota 512mb DDR atminties ir Geforce 4 vaizdo plokštė, o žaidimas neveikia sklandžiai – taigi tikrai kažkas yra ne taip. 

Dirbtinis priešininkų intelektas taip pat nėra iki galo išbaigtas, priešininkai linkę susimauti, kas, turint galvoje prastą automobilio valdymą, tikrai nėra keista. 

6.jpgTaigi, grafika ir valdymas nėra nuostabus, o kaip visa kita? „Lost City“, du geri reper‘iai žaidimui sukūrė 3 dainas, o trys kiti mažiau žinomi žmonės sukūrė likusią žaidimo muziką, kuriai tinka elektroninis stilius. Po šio žaidimo mano klausa nesuprastėjo, didelis ačiū „Lost City“ vyrukams už pastangas. Garso efektai taip pat pakankamai geri, atskleidžiantys gana daug, ką tikėtumėtės išgirsti žaidime, kuriame važiuojama miesto gatvėmis. Tai, žinoma, galėtų būti daug geriau, bet taip pat galėjo būti ir blogiau. 

Žaidimo tinkle galimybės nėra, taigi lenktyniauti prieš tikrus žmones nepavyks, tačiau ką dauguma “ Street Legal“ gerbėjų darė ir daro – kuria savo automobilio dalis. Galybėje svetainių rasite tonas savadarbių ratlankių, ratų, sėdynių ir dar daugiau, esu įsitikinęs, kad tas pats bus daroma ir dabar, tik dar didesniu masteliu. 

Išvada:
7.pngTai vienas iš tų žaidimų, kuris turi daug potencialo. Automobiliai žaidime, mechaniniu aspektu yra puikūs, juos galima tvarkyti daugiau nei bet kada, tačiau žiūrint lenktyniavimo aspektu, žaidimas yra nepaprastai prastas. Vertinant grafinę pusę, nuo pirmosios dalies įvyko pasistūmėjimas, bet tos pačios problemos vis dar išlieka, pavyzdžiui stabilumas. Garsas nėra blogas, bet iki „Grand Theft Auto: Vice City“ dar toli. Turint galvoje automobilio tvarkymą, šis žaidimas turėtų būti puikus mechanikams mėgėjams, galima kurti savo dalis ir pats žaidimas yra gana pigus. Tačiau tie, kurie nori tik gero lenktynių žaidimo ir nėra susidomėję mechaniniu aspektu turėtų šį tiesiog pamiršti. Jeigu esate kantrus, tuomet galite palaukti penktojo pataisų rinkinio, tada žaidimas turėtų veikti taip, kaip derėtų. Vis dėlto, žaidimas yra daugiau nei geras, atsižvelgiant į tai, kad jis kainuoja mažiau nei 20 dolerių. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

informacija2.png

Kūrėjas: Invictus
Leidėjas: Activision
Išleidimo data: 2003-07-21
Žanras: Lenktynių
Subžanrai: Arkadinis

Minimalūs kompiuterio reikalavimai:
OS: Windows 98/ME/2000/XP
Procesorius: 500 MHz
Operatyvioji atmintis: 128 MB
Kietasis diskas: 500 MB laisvos atminties
Vaizdo korta: 32 MB
Garso korta: DirectX 9.0b Compatible
DirectX: 9.0b
Klaviatūra ir Pelė
CD/DVD
 

Žaidžiame su kodais Įsijungiame savo SLR Redline žaidimą ir einame į garažą. Kai įeinate į garažą galite pradėti rašyti kodus kuriuos rasite žemiau ir spaudžiate ant atsuktuvo paveiksliuko. Tarkim aš bandau įvesti kodą kuris leistu mane į ROC lenktynes. Taigi rašau: letmeroc ir spaudžiu atsuktuvą, na va jau galiu eiti ir lenktyniauti ROC'e. Tikiuosi viską supratote ir lengvai juos įsirašysite. Sėkmės žaidime. 

Kodai: (šie kodai tirkai veikia ant 2.3.0Le versijos)
- letmeroc - Leidimas dalyvauti ROC lenktynėse
- begformoney - Gausite 1 000 000 USD
- iamcoolguy - 3000 prestižo taškų 4 slapti mygtukai klubo informacijoje
- kickassreddevil - Perkels Jus į raudonajį klubą (trečiajį garažą) ir klubo reitinguose būsite pirmas
- catchmywheels - Gausite Furrano GTS automobilį
- bavariancheetah - Gausite Baiern GT3 automobilį
- hellofromtokyo - Gausite Nonus GT2 automobilį
- racingforreal - Gausite Duhen CDVC automobilį
- iloverallies - Gausite Enula WRST automobilį
- americanmuscles - Gausite MC GTLE automobilį
- granturismo - Gausite Focer WRC automobilį
- xtremetuner - Gausite Einvagen 140GTA automobilį
- primemyride - Gausite Prime DLH500 automobilį
- dragstarr - Gausite 'Drag Starr' Hauler's SD750 automobilį.

 

 

 

 

 

Gameplay:

https://www.youtube.com/watch?v=3DN6Ug4VyJw

 

 

 

 

Parisiūsti žaidimą:

http://www.mediafire.com/download/0i655u7frjaix2e/SLRR_2_2_1.rar

 

Žaidimo patch'ai/modifikacijos/kt:

http://www.kietekas.com/siuntiniai

 

 

 

 

Apžvalga parengė Kipras Raškevičius (Peacemaker).
Apžvalga priklauso Kietekas.com be administracijos sutikimo kopijuoti bei platinti medžiagą griežtai draudžiama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redaguota , nario ░ßaxūras░
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...