Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SAMG.lt - Gyvenimas San Fierro | cGRP


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3178 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

e509f571bafbecde54f7a87ea59b98f0673.jpg

SAN ANDREAS MIESTO GYVENIMAS

 

» VAIRAVIMO MOKYKLA

Vairavimo mokykloje galėsit išsilaikyti iš viso 3 tipų teises ; lengvujų automobilių, motociklistų, sunkiųjų transporto priemonių (furistų). Visų pirma jūms reikės nuvykti į vairavimo mokykla ir išsilaikyti mokyklos teorija, atsakyti į 10 klausimų, jeigu išlaikote teorija tada jūsų laukia važiavimas miesteliuose, aišku jūms niekas nesutrugdys nes jūms laikant važiavima miesteliuose būsite nukeltas į virtualu pasaulį, kur būsite tik jūs vienas, todėl galėsite važiuoti ramiai, nieko netrukdomas. Aišku gryžtant atgal prie vairavimo mokyklos jūsų tr.priemonė turi būti nedaužta, priešingu atvejiu jūsų egzaminas bus neišlaikytas!


» AUTOMOBILIŲ SISTEMA
Serveryje išviso galėsite turėti 2 transporto priemones, transportų komandos yra "/tvaldymas" su šia komanda galėsite įsijungti šviesas, įjungti varikli ir atlikti panašius dalykus, su komanda "/tr" > pasirinksite transporto priemone ir turėsite daugiau funkcijų, kaip mašinos pozicijos išgavimas, pardavimas į turgu arba žmogui ir panašiai. Mašinų salone yra išviso 3 pasirinkimai, paprasti automobiliai, sportiniai automobiliai ir motociklai. Taip pat mašinų salone galima nusipirkti ir šalma.  


» NAMŲ SISTEMA
Namų kainos prasideda maždaug nuo 100.000 eurų o baigiasi beveik iki 300.000 eurų priklauso nuo to, kokiame rajone jūs norėsite įsigyti būsta, taip pat yra buto tipo būstų, ten kainos gali prasidėt ir nuo 50.000 eurų. Nusipirkus savo būsta jūs galėsite remontuoti jo interierą, kiekvienas interiero pakeitimas vis brangesnis. Administratoriai namus gali kurti pačiame žaidime, todėl namų kainos visada gali keistis, priklauso kaip vystisis serverio ekonomika, namų kainos gali kilti arba leistis. Taip pat jūsų būste bus tam tikros funkcijos, namo pardavimas, atidavimas, pavalgymas ir panašiai, su laiku šios funkcijos pildysis.


» SERVERIO DARBAI
 
Policininkai - Tai vienintelė teisėsaugos šaka mūsų serveryje, šie žmonės gauna pilna amunicija, ginklų, šarvų ir panašiai, jie prižiūri miestelius nuo chuliganizmo. Taip pat važiuoja naikinti narkotikų sandėlio turinio, kai ten atsiranda narkotikai, tada jiems vyksta įvairūs susišaudymai prieš gaujas, atgrobinėja pastatus, taip pat firmos direkotorius gali pakelti rangą savo darbuotojams. 

Mechanikai - Šie žmonės yra jūsų pagrindinis pagalbininkas keliuose, jie tempia mašinas į konfiskuotu mašinų aikštele kai jos mėtosi ant kelio, taip pat pasibaigus jūsų degalams galima juos išsikviesti, arba jeigu jūsų transporto būklė jau eina į pabaiga, mechanikai taip pat jūms gali pagelbėti, šie žmonės taip pat keliasi rangą. 

Medikai - Šios srities atstovai gali jūms suteikti pirmaja pagalba serveryje, taip pat gali jūms išduoti sveikatos pažymėjima su kuriuo galėsite įstoti į darba su direktoriaus pakvietimu, beabejo gali jus išblaivyti nuo narkotinių ar alkoholinių medžiagų. Medikų firmos darbuotojai priklausomai nuo direktoriaus keliasi rangą.

Taksistai - Turbūt kiekvienas žinot ką daro taksistai, tačiau pas mus sistema kiek įdomėsnė, taksistams nereikės pilnai pažinoti GTA SA žemėlapio. Kadangi klientui atsisėdus pas taksista į mašina, jis pats "mini mape" galės pažymėti į kuria vieta nori nukeliauti, tada taksistui išmes iconą ir parodys kur nori nuvykti klienas. 

Furistai - Furistai veža įvairias prekes, pradedant nuo paprastų maisto prekių, drabužių iki žolės bei kitų narkotiniu medžiagų. Jeigu jie veža narkotikus, policija gali juos sustabdyti ir atimti jų siunta. Šios firmos darbuotojai taip pat priklausomai nuo direktoriaus keliasi rangus. 

 

Dyleriai - Dyleriai pardavinėja ginklus bei narkotikus serverio žaidėjams. Jų verslas labai sklandžiai vystosi San Fierro mieste, bei kuo toliau tuo grečiau užima didesnį plotą savo prekių pardavimu. Dylerių didžiausi priešai yra žmonių sukurtos gaujos, kurios irgi gali pardavinėti ginklus bei narkotikus iš tam tikros vietos kai jie atsiranda kas dvi valandas. Šios firmos darbuotojai taip pat priklausomai nuo direktoriaus keliasi rangus.

» GAUJŲ SISTEMA

Serveryje kiekvienas galės įkurti savo norima gauja, mūsų serveryje gaujos veiklos turės pakankamai, tai bus ginklų bei narkotikų pardavinėjimas žmonėms. Kadangi narkotines medžiagas bus galima gauti iš sandėlio, kuris pasipildo kas 2 valandas, o ten vyks įvairus mušiai dėl ginklų bei narkotikų prieš teisėsauga, todėl veiksmo gaujoms bus pakankamai, taip pat gaujų vadovai galės grobti pastatus, turės savo nuosavas bazes ir daug kitų įdomybių!

 
 
Oficiali projekto svetainė Samg.lt
Oficialus serverio IP samp.samg.lt
Oficialus projekto Teamspeak IP ts.samg.lt
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3178 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...