Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Senis - juodas humoras socialiniame tinkle


balboa

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3272 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

Senis

 

Viso šio puslapio esmė yra skelbti subtilų, išskirtinį humorą, kurį supras tikrai ne kiekvienas. Jeigu tu 13 metų mergaitė, kuri verkė tris dienas po savo šuniuko mirties, čia tau tikrai ne vieta.

 

Taigi man kilo idėja, dalintis savo humoro jausmu, su bendraminčiais, kurie juokauja ar supranta humora panašiai ir jį prijaučia. Šiame feisbuko puslapyje bus skelbiami postai, kuriuose bus trumpos, juodo humoro pilnos mintys. Dažniausiai juodas humoras yra suprantamas, kai šaipymosi iš žydų, juodaodžių, čigonų, tačiau čia tuo nebus vien apsistojama, mūsų postai, kuriais dalinsimės, bus susiję su dabartine valstybės padėtimi, aktualijomis. Žinoma, karts nuo karto bus pasidalinta gal jau ir matytais postais, su tais pačiais minėtais tautybės žmonėmis, bet tai nebus vienos krypties puslapis, kuris juokaus tik vienoje srityje. Puslapis bus valdomas vieno žmogaus, t.y manęs ir mano tikslas tikrai nėra išgauti kuo daugiau patinka, o paskui puslapį stumdyti kaip reklamą, gauti iš to pelno ar panašiai, ką gi turiu daug laisvo laiko, tokio pobūdžio puslapių nebėra per daugiausiai, tad nusprendžiau jį ir pabandyti įkurti. Postų kiekis nepriklausys nei nuo patinka skaičiaus ar kitokių faktorių, mintys bus dalinamos nuolatos.

Nuo šiandien dienos vakaro bus keliamos mintys, tad nieko nelaukę, jei mėgstate juodą humorą, paspauskite LIKE bei laukite pirmųjų postų, didelis ačiū, tiems, kurie paspaus patinka, paspaudę patinka padėsit man suprasti, kad puslapis reikalingas bei yra judama gera linkme!

 

Facebook paskyra

https://www.facebook.com/juodasSENIS

 

 
 
 
Redaguota , nario balboa
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3272 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...