Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Projektas ieško Žmonių


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3265 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki mielieji, taigi atėjo laikas pakalbėti apie turbūt gerai žinomą projektą: Dievai.EU

Taip mačiau temą forume ir visa kita. Bet jei jau projektas kuriamas tai tik Gyčio Valento atminimui. Aišku teko pakovoti dėl domeno, nes jo istorija išties įdomi. Žmogus užsakęs domeną pardavė jį kitam žmogui, tas žmogus dar kitam. Kol atrinkau kas jį valdo teko sumokėti 30 € tam kad domeną galėčiau valdyti ir perimti aš. Tad jei sugalvojote smerkti ar kažką mastyti ne į temą pirmyn. Domenas šiuo metu stovi priparkuotas stabiliame hostinge, viename vos ne iš brangiausių. Tad jei prikelti Dievai.EU tai tik dėl Gyčio atminimo, ir sukurti serverį tokį kuris būtų skirtas nekomerciniams tikslams.

 

Taigi jei jau prie esmės tuomet prie esmės:

 

Ieškomi šie žmonės:

Webmasteris - Reikalingas prižiūrėti ir tobulinti forumą, darbas su dizainu ir visomis tinklalapio sistemomis. Primenu turintys mazai patirties nevarkit.

GFX'eris - Reikalingas dirbti ir piešti tai kas reikalingiausia šiam projektui, maketuoti dizainą, piešti ir tobulinti logotipus, avatrus ir visa kitą. 

VFX'eris - Reikalingas montuoti ir maketuoti pristatomuosius video, dirbti ir tobulinti savas idėjas kartu su visa esama komanda.

Reklameris - Žmogus užsiimantis reklamos sritimi, sugebantis ir galintis reklamuoti, turintis ir norintis tobulinti savo patirti reklamos srityje.

Kreipimasis į merginas jei tokių yra - Reikalingos Audio yrašų garsintojos, bus pateiktas tekstas tereikės tik įgarsinti.

Maperis - Žmogus dirbantis su žemėlapio maketvimu, pastatų ar objektų tobulinimu.

Skripteris - Žmogus turintis darbo patirties skriptinant, kuriant naujas sistemas ir tobulinantis savąsias žinias, kodėl reikia skripterio todėl jog projektas bus kuriamas išties pažangiai.

 

Jei ką praleidau sakykit, klausimas ką aš veiksiu? Atsakymas: tvarkysiu atsiradusias klaidas bendroje projekto eigoje, dirbsiu ir padėsiu konsultuojant. 

 

Kas dėl pelno: Yra nupirktas VPS kuris galioja lygiai metus, yra nupirkta web talpykla ji taip pat galioja metus. Reikia tik žmonių kurie norėtų prisidėti ir dirbti kartu. 

 

Taip pat ieškomas žmogus kuris nori ir gali sukoduoti IPB dizainą pagal save. Primenu projektas kuriamas nekomerciniais tikslais o mirusio žmogaus atminimui. Tad mieli draugai ir lankytojai pasistenkime nepašiukšlinti šio projekto vardo ir priminti jog anksčiau buvo toks Gytis Valentas, kuris dirbo ir stengėsi dėl pačio projekto ir jo plėtros. Padarykime kažką dėl ko nereikės gailėtis, prisidėkime ir sukurkime tai ką įsivaizduojame geriausiai. Prisiminkime žmogų kuris įnešė visą savo širdį į jam rūpimą projektą. Ir kad ir kaip skaudu bebūtų paminėkim jį geru žodžiu ir padarykime kažką dėl jo... Tikiu jog Gytis mus stebi ir norėtų jog jo projektas vis dar veiktų... Turime tam galimybę, tik tereikia realizuoti savąsias žinias ir jas panaudoti tinkamai. Norintys rašome šioje temoje, primenu priimsiu tik tuos kurie išties verti dirbti prie šio projekto. Kreipiuosi į buvusią komandą, kreipiuosi į tuos kurie turi partirties vienoje ar kitoje srityje. Gero vakaro, ir laukiu jūsų pasiūlymų. Tiek šioje temoje tiek skype: pc.pagalba

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Man atrodo jei tu nori paminėt jo atminimą, tai PO GALAIS, išjunk tą domeną, uždėk muziką, ir įdėk atminimo puslapį, nes dar labiau viską suvarysi.

pasakysiu atvirai jei kurti projekta tai tik nekomerciniu tikslu, man nereikia kapitalo, man nereikia pinigų as noriu kad nors vienas projektas būtų sukurtas ir nrbūtų niekas nei platinta nei ripinta praeis metai pratesiu domeną praeis kiti ir t t tik reikia noro ir geros idėjos juk viska galima padaryti tam tereikia tik noro. Šis domenas nebus parduodamas, jo neparduosiu niekam, vien todėl kad bereikalingai nesugadintų vardo, bet jei norim kažko pasiekti tai tiesiog nesmerkim o prisidekim tuo ka sugebam

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kiek atsimenu tai Gytis mire liepos mėnesį 

vakar skaičiau, kad jis tipo gyvas tipo ne jis mire ir t.t

o šend sako, kad ir vėl mirė 

ne nu *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* kai nusišneka 

čia iš kitos temos kur tipo raše naujas dievai.eu savininkas

 
Galbūt daugelis galvoja jog tai Gytis Valentas, turiu jums pasakyti vieną dalyką, Gytis yra gyvas ir jis dirbs pats prie projekto. O kodel jis cia nesilanko pasakysiu jis atsiribojęs nuo visko... Bet galiu patikinti jog tame straipsnyje aprašytas ne Gytis ir jis išties greitu metu visiems parašys savo dingimo priežastį tad tiek. Nereikia cia lialia jis mires ir t t ištiesų tiems kam nepatinka kazkas ir kaluso tokiu nesamoniu pasakysiu: Visų pirma Gytis yra projekto bendrasavininkas, tai jis perpirko domena Dievai.eu nes ji buvo kazkas uzsisakes. Antra jis greitu metu apsilankys ir Supergames. Tad laukite jo atsakymo kodel jis čia nebuvo. O toje temoje kur 15 min, rašoma ne apie Gytį. Šiuo metu Gytis gyvena šiauliuose, tiems kam reikia ir kas jį pažysta realiai žino jog Gytis gyvas. O tie kas dirbo su juo nežinau iš kur tokį burbulą traukėt.
Čia aš su tavim diskutavau, kad Gytis pasikorė ?
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tu priklausei jo komandai? Ne.

Tai kodėl kuri projektą jo garbei? Klausimas ar išvis kas išeis, kas čia rašė, kad jis gyvas ir perpirko domeną tikrai nusišnekat.

Domeną turėjau aš, bandžiau tęsti projektą, bet be Gyčio nieko nesigavo... :( 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tu priklausei jo komandai? Ne.

Tai kodėl kuri projektą jo garbei? Klausimas ar išvis kas išeis, kas čia rašė, kad jis gyvas ir perpirko domeną tikrai nusišnekat.

Domeną turėjau aš, bandžiau tęsti projektą, bet be Gyčio nieko nesigavo... :(

Tai reikėjo niekam neparavinėt, o uždet kaip ir sakiau kažkokį atminimo puslapį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3265 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...