Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ar imanoma uzsidirbti internete pinigu nemokamai?


Atrabotke

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3271 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki norejau paklausti ar imanoma uzsidirbti internete pinigu nemokamai?Pats zinau kvailas klausimas bet ydomu :D.JEI IMANOMA DUOKIT REGISTRACIJA AR PAVADINIMA KAZKA PNS.Nesiulykit programu kaip adf.ly,uento.

Pats supratai, ko paklausei? :)"ar imanoma uzsidirbti internete pinigu nemokamai"

Neuždirbsi neįvestavęs. Visur reikia įvestuoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Neįnvestavus tikrai neužsidirbsi tam, kad pragyventum, nebent streaminim'as, youtubinim'as, bet tam reikia gero balso, turėti galbūt pažinčių daugiau, išties sunku prasimušti su youtubinimu, ar streaminimu, bet gali bandyt. Be to gali užsidirbt kapeikas iš PTC svetainių, tai svetainės kuriose spaudinėji reklamas ir gauni už tai kelis centus, pvz: neobux.com 

Jo jo sukūręs 100 gausi pora centų?

 

Realiai pasikartosiu kolegos "Rockis" neįmanoma uždirbti nieko neinvestavus.

 

Galima uždirbti kuriant youtube video ir galima uždirbti tikrai nemažus pinigus, aišku reikia reguliariai tuos video kelti, reikia susilaukti nemažai peržiūrų ir turėti partnership'ą.

Redaguota , nario Matt.T
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Įmanoma, išmok programuoti/gfx'inti/vfx'int ir teik paslaugas.

Kiek supratau iš jo temos, jis nori labai LENGVO darbo, kad nereikėtų nieko daryti, bet galėtum gauti pinigus. Bet, galiu pasakyti tik tiek, kad tai gali pamiršti, nes to NEBUS! Tu fiftenng. , jam siūlai tai, ko jis tikrai nedarys, nes tai yra ne lengva, ir reikia kantrybės, ir ypač patraukimo. Na taip, teisingai, gal jis jį turi, tada šis postas, buvo niekam vertas. Bet, manau aš esu visapusiškai teisus.

 
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu jau visi prakalbo apie nelegalius būdus, aš vieną irgi paminėsiu... Susikuri skype paskyrą merginos vardu ir užsidedi gražią foto, susisieki su vaikinais ir su jais rašinėjiesi. Paprašai, kad rodytų savo webcam'ą ir rašai ką jiems daryti, pvz. nusirengti, parodyti d ir t.t. Nufilmuoji kai viską daro ir pasakai kas esi iš tikrųjų ir paprašai, kad tau pervestų atitinkamą sumą pinigų arba paviešinsi vaizdo įrašą internete. Dauguma vaikinų sumoka sumą nenorėdami, kad video atsidurtų internete. Šį apgavystės būdą naudodavo Povilas.

Redaguota , nario DMJ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu jau visi prakalba apie nelegalius būdus, aš vieną irgi paminėsiu... Susikuri skype paskyrą merginos vardu ir užsidedi gražią foto, susisieki su vaikinais ir su jais rašinėjiesi. Paprašai, kad rodytų savo webcam'ą ir rašai ką jiems daryti, pvz. nusirengti, parodyti d ir t.t. Nufilmuoji kai viską daro ir pasakai kas esi iš tikrųjų ir paprašai, kad tau pervestų atitinkamą sumą pinigų arba paviešinsi vaizdo įrašą internete. Dauguma vaikinų sumoka sumą nenorėdami, kad video atsidurtų internete. Šį apgavystės būdą naudodavo Povilas.

Nesu kazkoks dlbjbs kad sita buda as daryciau geriau susirasciau normaliai sedint intake uzsidirbti o ne kazka per Skype :D..,

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3271 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...