Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Manyčiau nereik nesamonių daryt ir nedosins :D ir kaip sakė ip change nepakeis nieko :) faktiškai man atrodo kaip sakė atjungus nete kaip ir pradingsta ip t.y išsijungia ir galbūt tada tiesiog išmes jam Error no ip address ar invalid ar pns :D aišku čia tik mano spėlionės ;)

****Do Apyrankės**** Fb:

Taigi tu nepakeisi savo ip, tik užslėpsi. Jeigu dusins tavo ip tai ir nebus tau intiko. Nesvarbu, kad sedėsi su vpn.. Na nebent jeigu tavo vpn ip paims ir į jį siųst užklausas.

Nusipirk streserį ir atgal dusink :D

Gerai būtų... Jis labaiu patyres, neturiu jo IP.

galvos operacija pasidaryk gal daeis kas nors

Tu ką debilas ar ką? Čia jam reik daryt atsilupes yra. Nežinai - nekalbėk vpš.

Ponas geriau žinau, jai žinotum dar už mane geriau pagalbos tikrai nereiketų, o dabar patylėk :)

Nu ok ačiū, pamėginsiu, jei ddosins :)

Manyčiau nereik nesamonių daryt ir nedosins :D ir kaip sakė ip change nepakeis nieko :) faktiškai man atrodo kaip sakė atjungus nete kaip ir pradingsta ip t.y išsijungia ir galbūt tada tiesiog išmes jam Error no ip address ar invalid ar pns :D aišku čia tik mano spėlionės ;)

Aš nesamonių neprisidariau :) Tiesiog "užsiroviau" ant mamyčiuko, kuris nervuotas yra. Siūle šaudytis, ir jį užmušiau, kai pasirodo, kad ėjo 1x1 nu ir kas? juk pernaujo galima.. :o

Jei dinks internetas skambink interneto tiekėjams iš karto ir tegul blokuoja visus gaunamus paketus iš VPS ipu. Ir viskas, būsi saugus nuo vieno idijoto.

Teikėjau nieko nedaro sako kreiptis į policiją. O man to nereike.

e11d8b4d4ac61834d95003c8ee12e53f778.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...