Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5202 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.Mano vardas Paulius.Man 13 metų.Einu į septinta klasę.Esu pirmūnas. :unsure: .Mano didžiausi pomėgiai krepšinis ir futbolas,žvejyba.Gyvenu nedideliame mieste Žemaitijos glūdumoje Plungėje :)Mėgstamiausias valgis Plovas:d,Fui,nekenčiu kodletų ir keptų svogųnų.Na Sveriu 53 Kg.Mėgstu samp (dabar) , seniau lošiau cs 1.6.Manau viskas .

narys.png
Sveiki.Mano vardas Paulius.Man 13 metų.Einu į septinta klasę.Esu pirmūnas. :unsure: .Mano didžiausi pomėgiai krepšinis ir futbolas,žvejyba.Gyvenu nedideliame mieste Žemaitijos glūdumoje Plungėje :)Mėgstamiausias valgis Plovas:d,Fui,nekenčiu kodletų ir keptų svogųnų.Na Sveriu 53 Kg.Mėgstu samp (dabar) , seniau lošiau cs 1.6.Manau viskas .

Sveikas atvykęs.

P.S. Man irgi nepatinka kepti svogūnai :D

treeswing.gif

ne pirmunas, o moksliukas :D

Na ir ?? Aš užaigęs busiu kokios firmos vadybininkas , o tu ką ?? griovį kasi ?

Gnedas taip negalvok tu kad gali but firmos koks vadybininkas kad gerais mokais.Gali būti išvis neturtingas.Nes nežinom mes nieko kas kaip bus.

Jis gerai sako dabartiniais laikais mokslai ir mokslai užaugsi ką veiksi eisi pas ūkininką mėšlo mesti? O mokisies gerai tai pagalvok kur dirbsi.

Sveikas atvykęs

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Svečias
ne pirmunas, o moksliukas :D

Tokiose klasėse beveik visi, bent kiek nors įdėję pastangų gali gerai mokytis, o be mokslo šiais laikais niekas esi. P.S. Sveikas atvykęs, sėkmės :)

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5202 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...