Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, turiu tokią probelmba su savo kompiuteriu. Žaidžiant žaidimus, aišku ne visus, galingesnius kuriem reikia daugiau "Resursų" , pažaidžiu apie 15-20 min, mano kompiuteris išsijungia, išmeta kartais mėlyną erkaną su baltais raštais, o kartais tiesiog nieko neišmeta, bet atsijungia, kaži ką reikai daryt? kompiuteris perrašytas jau nežinau kiek kartų, ir tikrai gan galingas yra, žaidžiu ant Medium nustatymų.

Windows 7 Ultimate

Procesorius: Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz 2.83 GHz

Atmintis (RAM): 4,00 GB (naudotina: 3,25GB)

Sistemos tipas: 32 bitų operacinė sistema

(redaguota)

Isirasyk 64-bit'u operacine sistema.. Tiesiog zaidimai ram'u ju visu neisnaudoja del to tau ir uzlusta cj. Taip pat patarciau isvalyti dulkes, pertepti termopasta ypac vaizdo plokstei kadangi tikriausiai ji uzkaista ir tiesiog persikrauna galima pasakyti ir taip.

Redaguota , nario Darrel_

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Man buvo, labai panaši diela. Tai buvo ventiliatoriui esmė ( kur gale kompo yra ) Dulkiu prisikaupes buvo, padėjo jo pakeitimas, nuo tol, jokių problemų. Arba gal kaista kompas, termopasta žiurėt turi.. Daug kur gali būt bėdu ;)

Pas mane yra 5 vintiliaroiai, o like tik 3 nes 2 pagrindinia isugedo ir negaunu nusipirkt, gal dar ir dėlt o mažum? :/ Ir pas mane motinine freonu šaldydavo, o db lyg ir nešaldo, galreikai pripildyt freono? :D

Isirasyk 64-bit'u operacine sistema.. Tiesiog zaidimai ram'u ju visu neisnaudoja del to tau ir uzlusta cj.

Kažkodėl ir aš taip galvoju jog galėtų būt, teks pamėginti ir vintiliatorių išsivalyt arba pakeist ir tą 64 bitų oper. sistema įsirašyt.

Isirasyk 64-bit'u operacine sistema.. Tiesiog zaidimai ram'u ju visu neisnaudoja del to tau ir uzlusta cj. Taip pat patarciau isvalyti dulkes, pertepti termopasta ypac vaizdo plokstei kadangi tikriausiai ji uzkaista ir tiesiog persikrauna galima pasakyti ir taip.

Galėtum numesti linką ar ką kaip tą 64 bit įsirašyti be disko? ar jau čia reikia nešti perrašyti, kad viską padarytų normaliai? :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...