Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Eik į Control panel > Hardware and sound Ir po Devices and printers yra Device manager, spausk ant jo, tada Display adapters, spausk dešini ant savo vaizdo plokštės, pasirink properties ir poto dar viršuj pasirink driver ir bus parašyta Driver version, ten matysi kokie skaičiai yra, naujausi driveriai yra tokie 15.33.32.4061 (10.18.10.aj 

aj nu, mano 8.15.10.2626 :D Ir kai pamygu update driver ten palaukiu palaukiu, ir rašo:  Geriausia tvarkyklės programinė įranga įrenginiui jau įdiegta.Windows nustatė, kad tvarkyklės programinė įranga yra galiojanti. Intel® HD Graphics 4000.

Taigi, po viso šito visgi pamėginau paleisti vėl GTA 5, tačiau taip pat kaip buvę. Ijungia žaidimo intro RockStar, užgęsta vaizdas, ir atrodo lyg tuoj įjunks tas raides, bet lieka stovėti juodas ekranas, pakol "GTA 5 nustojo veikti" :D

Redaguota , nario H'L
  • Teigiamai 2
(redaguota)

Pas mane pati intel HD 4000 integruota ir normali yra Nvidia, bet kadangi GTA V turi problema su 2 vaizdo plokštėm ir leidžia žaist tik ant integruotos, tai man sunkokai veža, momentais buna palagina, atsilieka pėlė

Tuoj, pažiūrėsiu tą exe failą

P.S ateik i pm :D mantai

Redaguota , nario H'L
  • Teigiamai 2
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...