Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kas jums čia yra? Ko jus cia sakojatės? Karoc nenormalus sugrįžo tai sugrįžo.

Atsiprašau už šį post,bet tu snargliau geraiu patylėki,nes esi dar mažas,ir kiši savo snarglį kur nereikia,ir mano taip brolio nevadinsi,nepagarbiai,žmogus turi turėti savo pagarbą,nors jis yra ir paskutinis nevala,bet mano brolis toks nėra,gal tu ir esi toks.

Aš labai atsiprašau bet aš ant tavo brolio nevarau as jį kaip tik palaikau.Ir gerai kad sugrįžo.

Svečias
Keista man ta Ugnė. 17-metų tipo jai ir vis dar sėdi žaidimų forumuose. Keista...

Na aš nelakstau po klubus,diskotekas,ir taip toliau,į mėnesį kartą nulekiu,ir man užtenka sočiai,aš nesu kaip kitos,dauguma kas taip sako,bet jau čia tavo galvaij Deividai galvoti,kad aš "chakeris" ...

Keista man ta Ugnė. 17-metų tipo jai ir vis dar sėdi žaidimų forumuose. Keista...

Na aš nelakstau po klubus,diskotekas,ir taip toliau,į mėnesį kartą nulekiu,ir man užtenka sočiai,aš nesu kaip kitos,dauguma kas taip sako,bet jau čia tavo galvaij Deividai galvoti,kad aš "chakeris" ...

Tavo brolis buvęs "chakeris" :) O dabar Unkown o man rodos ką visi sako gal ir tiesą aš nesigilinsiu

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Svečias

Tavo brolis buvęs "chakeris" :) O dabar Unkown o man rodos ką visi sako gal ir tiesą aš nesigilinsiu

Tai grįžau sesė sėdėjo,man rodos Revan klysti,na žinoma čia tau galvoti. :)

Svečias

sveika/sveikas sugryzes/sugryzusi ;D

Tai grįžau sesė sėdėjo,man rodos Revan klysti,na žinoma čia tau galvoti. :)

Vat ir prigautas.

Dėkit ban ip.

Svečias

Dėkite,bet tai bus nesąžiningas elgesys,nes aš turiu savo vartotoję ji savo,ir bėje dėl to su grįžimo man buvo BANAS.....

Dėkite,bet tai bus nesąžiningas elgesys,nes aš turiu savo vartotoję ji savo,ir bėje dėl to su grįžimo man buvo BANAS.....

Ir dės. Ir bus vienu durnium mažiau :]

Gal be įžeidinėjimų???

Neįžeidinėja,kam apsimėtynėt mergina.Veltui apsimest mergina...Kad gautum medali ir rep...

Pamatysi po kažkiek laiko visi tie Ugnės FLT atsiras pas unKnoWn o tipo Ugnė sakis, kad palieka šitą forumą ir atiduoda FLT broliui...

1330608647.jpg

Svečias

Ir dės. Ir bus vienu durnium mažiau :]

Gal be įžeidinėjimų???

Neįžeidinėja,kam apsimėtynėt mergina.Veltui apsimest mergina...Kad gautum medali ir rep...

Pamatysi po kažkiek laiko visi tie Ugnės FLT atsiras pas unKnoWn o tipo Ugnė sakis, kad palieka šitą forumą ir atiduoda FLT broliui...

Klystate jūs,aš turiu jei ką sesę,jūs patys kažkokios nesveikas orentacijos,aš nematau reikalo savo sese apsimetinėti,na čia jūsu galvom galvoti,rakinu temą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...