Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3686 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki norėčiau jūsų paklausti kaip atsinaujinti ADM Radeon 8730m driveri,nes norejau atsinaujinti einant per control panel>device manager>display adapters paspaudžiau update driver sofware tada visas ekranas pajuodavo restartvau kompa ir kažkas darosi nepasileidžia programos ir t.t. gal turit sprendimu ?

Redaguota , nario Benaxs
(redaguota)

Geriau išvis ant laptopų naudot tik tuos driver'ius, kurie paskirti gamintojo, nes nerasi tinkamų driver'ių. Aš eilinį kartą bandžiau updatint ir eilinį kartą nepaėjo. Neskaito tiesiog tų driverių, 

Daryk system restore arba per tą device manager paleisk senuosius driver'ius

Redaguota , nario V.12 Viedralis

graphic.png

Geriau išvis ant laptopų naudot tik tuos driver'ius, kurie paskirti gamintojo, nes nerasi tinkamų driver'ių. Aš eilinį kartą bandžiau updatint ir eilinį kartą nepaėjo. Neskaito tiesiog tų driverių, 

Daryk system restore arba per tą device manager paleisk senuosius driver'ius

O tai gal žinai kaip perinstaliuoti ta driveri nes jis man nebeveikia kaip reikia..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3686 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...