Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

60€ - nėra čia jau dideli pinigai jeigu kalbant rimtai Lietuviškais pinigais 200 Lt. || Šeip nemanau, jog po mėnesio gali atsibosti šitas žaidimas, nes tu logiškai pagalvok kokia grafiką, misijos + MP iškarto įdomiau žaisti bent jau man ir nemanau, jog per mėnesį jau viską spėsi ten įvykdyti ir panašiai. O ir vėliau kai norėsi galėsi prisijungti ir pažaisti.

Kas neturi pinigų tas ir siunčiasi tuos CRACK arba labai gaili išleisti. Čia asmeniškai mano nuomonė

• ,
(redaguota)

Va mano pažįstamas siuntėsi iš saito, arabai paplatine

buvo, bet per kelias valandas ištrynė, tas kas tai saugo, nes naujas žaidimas nori, kad visi pirktų, bet už gero mėnesio jau praktiškai nebebus įmanoma ištrinti, nes bus per daug paplatinę. Tai siūlau palaukti ir nesisiųsti, arba pirkit legalą, bet manau neapsimoka, nes bus

greitai linkomanijoje.

Redaguota , nario Armani`

I'm bad karma -rep

Ko jūs čia zyziat, kad tipo pirataujam? Čia kažkas prakalbo, kad nuostolius tik darom žaidimų gamintojams. Žinot, kad jūs patys jau esate ,,nuostoliai" beveik visas programas kurias parsisiunčiate yra mokamos, tik tiek, kad jūs randat taip sakant nulauštas. Nematau nieko blogo parsisiūsti GTA V nemokamai, vistiek tas online mod'as nėra jau toks geras, kaip visi čia sako.. Pereisit jūs tą GTA V ir numesit į šalį, nes atsibos, tas pats jau ir tiems kurie jau senai turi ant XBOX ir kitų konsolių, perėjo ir numėte, laikinas žaidimas, o Mariau šiaip žaidimas laiko tą kainą normaliai jau du metus, tai tikrai dar negreit pamatysit kainos nukritimą žymų.

• Teigiamai 1

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Vuolia Linkomanija.Net esantis GTA 5 Torrentas susiduria su problema, nebegalima parsisiūsti :DDD kaip jums tai? 

Kągi įtariau jog taip gali nutikti tai visiems kas nori pažaisti šį žaidimą leisiu parsisiūsti iš vidinio IT-Nation.LT serverio jums tereikia užeiti į temą ir parsisiūsti esamą torrent failiuka.  Varom Šį žaidimą galima siūstis unlimited neskaičiuojant laiko ir t.t. šio torrent nepašalinsiu paliksiu jį serveryje. Gero žaidimo Laikui bėgant įdėsiu tikrą GTA 5 Kodą kurį suvedus Veiks ir MP rėžimas Laukiu jūsų komentarų mano kurtoje temoje.

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...