Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Nematau nė vieno bugo dėl kurio negalėčiau žaisti gta. Jūms pachas ir man pachas tik kad ne auto parsiunčia o turiu susirast. Gal ten jum skidrowerems kitaip, kadangi jo nenaudoju. ;)

Pirksiu gta ateityje just cuz i can, bet dabar turiu kur kitur litus dėti, beto jo kaina 60 e ir tai dviejų metų senumo žaidimas ir už seną žaidimą tiek pinigų mokėti nesinori ;). Pirksiu vien tam, kad galėčiau pažaisti MP. O dabar kaip ir sakiau nemanau jokių problemų su bugais SP'e. 

Redaguota , nario Expert*
  • Teigiamai 1

asd1.gif

Nežinau... Aš kaip esu vaikas ir man mokėti už kažkokį žaidimą 60 ar kiek eurų ? Jeigu galima pažaisti visai normaliai nemokamai...

aš tikrai už , kad neperkam pvž Gta V tai nereiškia kad valkatos . tesiog aš manau brangiai išeina 60 Euru mokėti į žaidimą , nieko verti , iš kurio 0 naudos :) , o kad atsipirks tai nemanau :D Nebent koks Streameris , video kurėjas :)

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Norisi legaliai parsipūsti žaidimą, pataupysiu pinigėlių, o vasara gal nuolaidėlė kokia nors iškris :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Pasakė tas žaidimų balsas, kad bugovas crackas ir tiki visi. Dar negirdėjau iš nė vieno crackintojo nusiskundimų dėl žaidimo story režime patirtų klaidų.

Apie pirkimą išvis tylėkit. Aš pvz. Tuos 60€ geriau išleidžiu sporto salei, drabužiams ar maistui, o ne žaidimui, kurio MP žaisi tik laikinai.

Pirataujat visi, nesakykit kad ne ir piratai nebankrutuoja CO ir kitų kompanijų, nes jos prieš žaidimo išleidimą jau būna sukaupusios 10x pelną negu teko išleisti kurime.

Sėdėkit tyliai, žaiskit tyliai tą savo suknistą MP ir nekniskit proto kitiems.

Piece out.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

visi verkia zyzia kad piratauna ir pnš nax** jum rūpi ? jei neturit ką veikt išeikit į lauką daugumai jūsų nuomonė nėra įdomi.O tj pl bet jau gta v atsipirko keliais kartais 0_o illuminati.

image.jpg

Gal tu geriau patylek..  :taika:

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Tiems kas nori išbandyti šį žaidimą rekomenduoju: Spausk Čia taip pat priminsiu būtina turėti Linkomanija.Net Vartotoją

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

Tiems kas nori išbandyti šį žaidimą rekomenduoju: Spausk Čia taip pat priminsiu būtina turėti Linkomanija.Net Vartotoją

Taip čia geriausia.

http://bit.ly/NuorodostrumpinimasUžsidirbk iš nuorodų trumpinimo

Kuriamas samp serveris, jau greitu metu bus žinių apie jį.

https://www.facebook.com/pages/Viskas-kas-susija-su-SAMP-Ir-%C5%A1io-%C5%BEaidimo-naujienomis/1605532016326398Like jeigu negala ant puslapio. Ačiū.

Įdomi pas jus logika. Pirk žaidimą arba nežaisk. Atsisiunti, pabandai, patinka, nusiperki. Tai jūs atėję nusipirkt drabužių, juos iškart perkat, net nepasimatavę?

Va jis tiesą sako, jūs imtumėt žaidimą kurio galimai net pasileisti negalėtumėt ? Apie savo grabą nekalbu bet kiti tai tikrai užsrištomis akimis neperka ir iškart pabando ar pasileis., tad nereikia čia knisti proto dėl piratavimo. Patys kadaise for free gaudavot iš kur tik įmanoma.

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...