Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 62
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Svečias
Aww c'mon man, neiseik. Prisimink tuos laikus kai suvartei Roli ir Ema, kai Rolis gavo bana "uz nieka" :D C'mon, remember the good times ;) Tu net nezinai kiek siam forume yra tave palaikanciu zmoniu (ypac kai pavartai vaikus :D ).

Kazi kas mane uzvarte kas ne, 2 paziek i save "suaugeli"

Sekmės dar įmetė mano AŽ :D

Nemanyk, kad Defector toks idiotas ir tau acc taip laisvai ims, ir atiduos...

Turbūt net uz kokius 10lt neduotų, visgi nujauciu, kad jis cia grįš ;)

Negrįš, jeigu ir toliau bus tokios nesąmonės čia. Kaip ir sakė jis tik iš 10000 narių 100 kurie čia lankosi ir taip apie 50 iš jų vien ateina kasdien klausinėti "Kaip sutvarkyti šita dalyką", "Iš kur gauti?"

Negrįš, jeigu ir toliau bus tokios nesąmonės čia. Kaip ir sakė jis tik iš 10000 narių 100 kurie čia lankosi ir taip apie 50 iš jų vien ateina kasdien klausinėti "Kaip sutvarkyti šita dalyką", "Iš kur gauti?"

Jo, sitas man irgi nepatinka, Ir pusė iš 10000 vartotojų uzsiregino ir parase vieną pranesimą, parreklamavo ką, ar del to kad paprasytu pagalbos uzsiregino, ir viskas, daugelis accountų čia yra "Vienkartiniai" MAnau, kad adminas turetu pvz: Jei vartotojas neaktyvus ~6mėn. ir neturi 100pranešimų, tai trinti lauk...

Jo, sitas man irgi nepatinka, Ir pusė iš 10000 vartotojų uzsiregino ir parase vieną pranesimą, parreklamavo ką, ar del to kad paprasytu pagalbos uzsiregino, ir viskas, daugelis accountų čia yra "Vienkartiniai" MAnau, kad adminas turetu pvz: Jei vartotojas neaktyvus ~6mėn. ir neturi 100pranešimų, tai trinti lauk...

Nedarys taip, nes po to rodys "Užsiregistravę nariai 100"

Noriu dar pridurti Defector, manau perskaitysi si pranesima,

Anksciau tu man padedavai kaip budavau naujokas, imdavau is taves pavizdy kazkada net norejau prilygti tau, Dar nick buvo Marine^ :))), o dabar tu tapai labai siurkstus, ir labai agresyvus zmonems, juos smerki jai ko nesupranta, vietoj to kad buvai Vyr.Moderatorius, turetum padet o tu darei atvirksciai, zinoma daug kam ir padejai, bet daug kam ir ne (o tai tu tikrai galejai padaryti.). Suprantu igrysta kai taves praso pagalbos ir t.t bet toks jau likimas, uzsitarnavai tu zmoniu pagarba. Cia jau tau spresti ar grysi po kiek laiko ar ne, nors ir sakai kad ne, manau dabar sakai nes esi ituzes ir piktas,

Sekmes tau Gyvenime

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Noriu dar pridurti Defector, manau perskaitysi si pranesima,

Anksciau tu man padedavai kaip budavau naujokas, imdavau is taves pavizdy kazkada net norejau prilygti tau, Dar nick buvo Marine^ :))), o dabar tu tapai labai siurkstus, ir labai agresyvus zmonems, juos smerki jai ko nesupranta, vietoj to kad buvai Vyr.Moderatorius, turetum padet o tu darei atvirksciai, zinoma daug kam ir padejai, bet daug kam ir ne (o tai tu tikrai galejai padaryti.). Suprantu igrysta kai taves praso pagalbos ir t.t bet toks jau likimas, uzsitarnavai tu zmoniu pagarba. Cia jau tau spresti ar grysi po kiek laiko ar ne, nors ir sakai kad ne, manau dabar sakai nes esi ituzes ir piktas,

Sekmes tau Gyvenime

Jis nera piktas, tiesiog jam nepatinka si netvarka forume,kaip ir man, gali but, jog po kurio laiko ir as iseisiu, nes dabar kaip kad sake prisiregine tūkstančiai vartotojų aktyvūs tik ~100, nes jie prisiregina, paklausia ,ar pareklamuoja ir iseina

Eimato: O kuom būtų blogiau, beto nera jau tik mazai tu zmoniu parasiusiu po 100 pranešimų, manau kad būtų daug svaresnis forumas, gerai, gal bus jų dvigubai maziau, bet dabar paziūrejus registruotus vartotjus... irgi nekaip atrodo tiek puslapiu, ir 70% parašę tik 1-50 pranešimų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...