Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Draugas turi. Jei jau nori pirkt telefoną, tai imk iphone / LG / htc / samsung, tik ne microsoftą(nokia)

Argumentuok, kodėl ? Aš kaip tik už MC telefonus. Jie geri, pats turiu Nokia Lumia 735.

Gali būti, kad tavo draugui blogai kažkas tik todėl, kad naudoja beta versija windows 10

Noes turėtu ant vasaros galo pasijugti

6rSXNWf.png

Argumentuok, kodėl ? Aš kaip tik už MC telefonus. Jie geri, pats turiu Nokia Lumia 735.

Gali būti, kad tavo draugui blogai kažkas tik todėl, kad naudoja beta versija windows 10

Noes turėtu ant vasaros galo pasijugti

pas jį jei neklystu 8.1

Paturėjo šiokį tokį laiką, tai jam išsijunginėja, tai užkimba, na nebent kažkas su pačiu telefonu, bet neilgai te paturėjo ir pilna problemų

(redaguota)

pas jį jei neklystu 8.1

Paturėjo šiokį tokį laiką, tai jam išsijunginėja, tai užkimba, na nebent kažkas su pačiu telefonu, bet neilgai te paturėjo ir pilna problemų

Man taip pat buvo, skaičiau forume, galvojau dėl microSD, performatavau - problema ta pati. Padariau gamyklinį - dingo visos problemos. Patariu ir jam taip padaryti.

ŠTAI LINKAS

P.S patariu nenaudoti betkam windows10 telefone, nes dabar naudoju - klaidų pilna, neprisijungia micro/ nano SD kortelės, dariau gamyklini, gal padės.

Redaguota , nario Airidas28

6rSXNWf.png

(redaguota)

Nedaryk klaidos neimk nokia lumia, pasigailesi, imk is androidu, ant lumios nieko gero nera, paskutinis s, pats turiu lumia 710

Turi 2011 metų Nokia telefoną su pasenusią Windows Phone sistema ir čia klaidina žmones. Kiek "naršiau" po Lumia 920 ir Lumia 930 telefonus, tai visai nieko. Programėlių kas dieną vis daug ir daugiau, labai greitai veikia, puiki kamera, pačio telefono kokybė jaučiasi nebloga, tai pat gaus atnaujinimą į Windows 10. Ypač verta pirkti jei renkiesi tarp pigesnių telefonų, nes androidas už 150€ nebus toks stabilus kaip Nokia už tą pačia sumą, tiesiog operacinė sistema geriau optimizuotą. 

Ir kaip kažkas minėjo, tai Lumia 735 tikrai labai geras variantas, rankoje jausmas nerealus, bent jau man, kiek laikiau juodos spalvos matinį. Atrodo kaip iš vientiso tvirto korpuso, nors galinė dalis nusiimą ir pasikeičia esant reikalui + 5MP kamera priekyje nebloga ir galinė 6.7MP daro neblogas nuotraukas kiek teko matyti. :)

Aš pats labai norėjau Nokia įrenginio, bet operatorius pateikė neblogą nuolaidą androidui ir pasiėmiau LG G3 + aš kaip pririštas prie Google paslaugų tai man biškį geriau Android'as, bet jei nereikia visokių "Youtube Creator Studio" (kiek mačiau ant Windows Phone vienas čiūvelis po biškį kurią programėlę panašią) ir pan. galima imti Windows Phone.

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Turi 2011 metų Nokia telefoną su pasenusią Windows Phone sistema ir čia klaidina žmones. Kiek "naršiau" po Lumia 920 ir Lumia 930 telefonus, tai visai nieko. Programėlių kas dieną vis daug ir daugiau, labai greitai veikia, puiki kamera, pačio telefono kokybė jaučiasi nebloga, tai pat gaus atnaujinimą į Windows 10. Ypač verta pirkti jei renkiesi tarp pigesnių telefonų, nes androidas už 150€ nebus toks stabilus kaip Nokia už tą pačia sumą, tiesiog operacinė sistema geriau optimizuotą. 

Ir kaip kažkas minėjo, tai Lumia 735 tikrai labai geras variantas, rankoje jausmas nerealus, bent jau man, kiek laikiau juodos spalvos matinį. Atrodo kaip iš vientiso tvirto korpuso, nors galinė dalis nusiimą ir pasikeičia esant reikalui + 5MP kamera priekyje nebloga ir galinė 6.7MP daro neblogas nuotraukas kiek teko matyti. :)

Nu gal ir tiesa, turiu istikro pasenusi telefona ir nejauciu naujoviu ant lumiu, bet vistiek rinkciaus androida

Kad visi Nokia Lumia modeliai gaus Win10, tad nemanau, kad tai bus pasenę, o skiesti kalbu, kad WP šūdas irgi negražu :)

Windows 10 gaus tik Windows Phone 8 įrenginiai, o jis turi Windows Phone 7.5

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...