Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3682 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tavo vietoje aš tas salas atsukčiau į kaimelių pusę, manau gražiau žiūrėtųsi. Bėja šią įdėją yra jau įgyvendinęs kitas maperis ( http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=424456) Man jo darbas yra padarytas geriau.

Skonio reikalas, abu darbai yra gražus. Vienas turi savu pliusu ir kitas turi savu pliusu bei minusų.

Tačiau įdėja išties gera , tikiuos niekas nesupyks jeigu padarysiu kaška panašaus ^^

vienintelis minusas, tai jog pačioje saloje tas tiltas yra netinkamas, nes apačioje yra tos statinės, bet šiaip kaip visada gražiai.

Filmuose esu matęs kažką panašaus, todėl mano nuomonę, šios statinės reikalingos potvynio metu, nors SAMP'e jų ir nėra, bet stengiausi atitikti realybę.

Ačiū visiems už įvertinimus.

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

(redaguota)

pas tave GRPG ar koks ten irgi dvi tos pačios G, reikėjo dviejų skirtingu.

OSUM.

Prie ko tos G raidės, juk realiame gyvenime dviejų ar trijų identiškų salų nebūna, jei daro kuo realiau tai salas turėtų pakoreguoti, kad nebūtų visos vienodos :)

Redaguota , nario ---Kaspis---

Pripažįstu, gerai atrodo. O dėl vienodumo... Jo daug visur pasaulyje, ypač nepamirškim dviejų faktų: pilna Lietuvoj gi vienodų sovietinių daugiabučių. Antras faktas: pažiūrėkit į Dubajų, arabai ten salas gan vienodas irgi stato.

O paskutinis dalykas, kurį noriu paminėt: tikrai atrodo geriau, nei kad mano salos.

Taip pat žinomas kaip: mBuc

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3682 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...