Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4100 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nežinau ar čia toks vienintelis, ar man atrodo , kad įdomiausias SA-MP buvo senais laikais, kai viskas turėjo savo vertę, kai sistemos buvo paprastos, kai viskas buvo supaprastinta, ir aš norėjau pasiūlyt tokia idėja, sukurti tokį serverį, kuris būtų pats paprasčiausias, senasis LRG, tas kurį visi su mielu noru žaidė. Bet manyčiau, kad reiktu sukurti vadinama white-lista. T.y. kad patekti į serverį, turėtum pildyti anketą, nes noriu sukurti tokį serverį, kad būtų smagus žaidėjams, kad būtų tvarka, ir kad nebūtų bardako, kur žmonės saugotu savo turtą, kur mašinos sprogimas būtų lygus tragedijai, kur vėl būtų tas pats smagus laiko leidimas, tas smagus žaidimas. Kaip manot apie šia idėja? Ar atsirastu bendraminčių ? Jeigu atsirastu parašykit, man į skype: brightas.darbinis.

Skirtumas, toks kad rpg-best ketinau atkurt pagal naujus standartus, o kad atkurt toki serveri yra per didele konkurencija. O atkurt sena old schoola manyciau butu ganetinai neblogai. Kaip ir su Runescapu. Savininkai sukure oldschoola ir dauguma zaideju perejo i oldschoola. Nes oldschoolas realiai idomesnis lyginant su dabartiniais standartais. Nes i betkoki serveri dabar atejus, nu ner ka veikt visi laksto, beleka daaro, saudo, turtas 0 vertes yra. 

Skirtumas, toks kad rpg-best ketinau atkurt pagal naujus standartus, o kad atkurt toki serveri yra per didele konkurencija. O atkurt sena old schoola manyciau butu ganetinai neblogai. Kaip ir su Runescapu. Savininkai sukure oldschoola ir dauguma zaideju perejo i oldschoola. Nes oldschoolas realiai idomesnis lyginant su dabartiniais standartais. Nes i betkoki serveri dabar atejus, nu ner ka veikt visi laksto, beleka daaro, saudo, turtas 0 vertes yra.

Nesutikčiau... Čia tik tau, senam vilkui, taip atrodo. Tu užaugai ir tau tas samp'as pasidarė neįdomus, bet, yra naujų žaidėjų, 10-15 m. amžiaus, kuriems dabartiniai standartai yra normalus, jiems taip pat įdomu naujuose serveriuose, kaip tau buvo prieš kažkiek tai metu tame LRG. Vis tiek tu naujų žaidėjų nesudominsi o seni (kas žaidė LRG laikais) jau per seni tam samp'ui. Taip pat kaip tu nenorėtum, vis tiek privalėsi naujinti tą serverį. Mano manimu geriau sukurk tarptautinį DM/FUN serverį nei tą oldschool'ą niekam nereikalingą.

O tai galvoji pas tave bus kitaip :DDD ?  Drambliuko svajonės.

O tai galvoji pas tave bus kitaip :DDD ?  Drambliuko svajonės.

Kad ir nesutikčiau su pačia idėja Brighto, bet tau siūlyčiau patylėt. ES išreikė labai gerą kritiką, o tu ją bandai atkartot ir primest jog supranti daugiau. Apsurdiška ar ne apsurdiška idėja ją reikia sukritikuot su pačiais argumentais(kurių pats tave nėra), bet kaip suprantu tu čia lauki užtarimo iš kažko. 

Dabar pati tema: Per vėlu jau truputį, pasikeitė standartai, reikalavimai, požiūris į patį žaidimą. Nebent nori daryt tą retro stilių ir už tai sumokėt žaidėjų skaičiumi. Bet jeigu reiktų rinktis tai manau paleisk šitą idėją jau.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Kad ir nesutikčiau su pačia idėja Brighto, bet tau siūlyčiau patylėt. ES išreikė labai gerą kritiką, o tu ją bandai atkartot ir primest jog supranti daugiau. Apsurdiška ar ne apsurdiška idėja ją reikia sukritikuot su pačiais argumentais(kurių pats tave nėra), bet kaip suprantu tu čia lauki užtarimo iš kažko.

Dabar pati tema: Per vėlu jau truputį, pasikeitė standartai, reikalavimai, požiūris į patį žaidimą. Nebent nori daryt tą retro stilių ir už tai sumokėt žaidėjų skaičiumi. Bet jeigu reiktų rinktis tai manau paleisk šitą idėją jau.

nu laukiu ir ka dar :)?

Brightukai tu gal pats uzciaupk zapsus gerai :)?

Megstu ,kada protingai ir argumentuotai zmones sneka, bet nekenciu kada atsiranda tokiu pypliu kaip tu elMartinio, kurie sneka beleka ir sneka visiskas nesamones, jokiu argumentu, jokiu pasvarstymu, ir rasydami tiesiog renkasi postus. 

O i tema, tai realiai istikruju jau basta su sitais laikais, nebe tie laikai, kad bandyt sugrazint ta idomu mums zaidima, zaidejam jau nebe tai svarbu 

Nesutikčiau... Čia tik tau, senam vilkui, taip atrodo. Tu užaugai ir tau tas samp'as pasidarė neįdomus, bet, yra naujų žaidėjų, 10-15 m. amžiaus, kuriems dabartiniai standartai yra normalus, jiems taip pat įdomu naujuose serveriuose, kaip tau buvo prieš kažkiek tai metu tame LRG. Vis tiek tu naujų žaidėjų nesudominsi o seni (kas žaidė LRG laikais) jau per seni tam samp'ui. Taip pat kaip tu nenorėtum, vis tiek privalėsi naujinti tą serverį. Mano manimu geriau sukurk tarptautinį DM/FUN serverį nei tą oldschool'ą niekam nereikalingą.

Aš tikrai už, kai buvo lrg ir t.t (net nežinau kas tai buvo per srv :D ) man sa-mp'as buvo neaktualus. Bet man nepatinka dabartiniai standartai, jie netoli chaoso... Žada realistiška srv, nors yra alkis ir t.t bet to smagumo nėra, dar visai smagus yra CnR(vienintelis smagiausiu šių standartų sa-mp serverių mano nuožiūra)

Man tavo įdėja tikrai asmeniškai patinka ir būtų neblogai, jeigu tu sukurtum oldschool'ą.

An one young project is going to be released soon...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4100 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...