Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, SuperGames.lt lankytojai.

Aš(Luknis), Martynas V ir Tomzyxs bendromis jėgomis ieškome projekto kuriame galėtumėm apsistoti. Plačiau apie mus skaitykite apačioje!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kokio projekto mes ieškome?

Visu pirma projektas turėtų turėti .lt galunę, tai pirmasis įspūdis. Projekte turėtų būti pastovus lankomumas kitų žaidėjų, kitaip sakant, forumas ir/arba serveris neturi būti apmires. Projekto administracija turėtų buti supratinga, turinti galvas ant pečių, neturėtų būti nesutarimų. Nereikėtų labai ilgai laukti projekto startavimo, arba kad nebūtų taip, jog serverio startavimo data vis atideliojama. Serverio reputacija turi būti gera.

------------------------------------------------------------------------------------------------

MartynasV - Mano tikrasis vardas yra Martynas, man 16 metų, esu jaunas, bet daug išmanantis pilietis. SA:MP žaidžiu jau 5( -erius) metus, vos pradėjus žaisti sa:mp pasinėriau domėtis į gilumas, norėjau perprasti šį žaidimą, įgauti daugiau patirties. Esu sažiningas žmogus, mano akyse kaip čia pasakius, visi yra lygus, visi turi vienodai šansų, į visus žiuriu su vienoda pagarba. Esu užsibrėžęs tikslą - darbą atlikti iki galo. Esu raštingas žmogus. Tikrai galiu teigti, jog esu žmogus su didžiulia atsakomybe, kurią prisiimu sau, savo klaidų nekartoju. SA:MP sritį mano sugebjimas yra skriptinti. skriptinu ~1 metus, bet moku nemažai. Bei turiu dar vieną sugebėjimą - webbinti. Webbinu tik 5 mėn, dirbu tik su IPB sistema, bei šiektiek galiu dirbti su HTML.

Luknis - Esu Arminas,man yra 15 metų, ir aš esu iš Šiaulių. Gyvenime užsiiminėju dviejomis sporto šakomis - krepšiniu ir street workout. Na, aš SA:MP žaidžiu tik 2 metus, bet per tą laiką, spėjau daug ką išmokti. Aš ieškau projekto kaip svetainių tvarkytojas(webberis) bei reklameris. Dar galiu dirbti su Teamspeak kanalais,bei serverio radiju,jei toks yra. Dėkui už dėmėsį.

Tomzyxs - Esu Tomas,man yra 19 metų, ir aš esu iš Marijampolės. Šiuo metu studijuoju teisę. Esu mapperis,mappinu jau 4 metus. Esu mėgstantis sportuoti,man labai patinka dailios panelės.Laisvalaikiu žaidžiu SA-MP,mėgstu mappinti. Dar galiu dirbti su svetainėmis bei gfx darbais. Dėkui.

Kontaktai:

MartynasV - Pievųgirtuoklis753
Aš(Luknis) - luknis.darbinis

Tomzyxs - admin.tlj

Laukiam žinučių.

Redaguota , nario #luknis
(redaguota)

Čia jums neatsibodo tuos pačius žodžius blyn kartot, keiti kaip kojines ir pnš, tai gal nori tas kojines suvalgyt, a?

Tu kątik pakartojai dar keletą žodžių, kur labai žmonęs kartoja - ČIA,keiti,blyn,žodžius, tai gal parduotuvę "ČIA" nori suvalgyt? Nebspank tu kartais.

Redaguota , nario L00K.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...