Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SAMP-SURVIVE.lt - Lietuviškas survive serveris - gamemode dienoraštis


#K0.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3323 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

KzNr8hx.png

samp-survive.lt

 

Sveiki forumo svečiai, nariai ir gal būt būsimi serverio žaidėjai. Šioje temoje mėginsiu paaiškinti, kas tai per serveris, ką jame reiks veikti, pakalbėsiu šiek tiek apie serverį plačiau ir įkelsiu keletą atnaujimų.

 

Taigi, visų pirma norėčiau papasakoti apie šio serverio žaidimo esmę / tipą. Mūsų, lietuvių, bendruomenei šis žaidimo tipas kiek neįprastas, o kai kuriems gal ir net nematytas - tai išgyvenimas(survive). Prisijungę pirmą kart į serverį, viską pradėsite tik su plaktu ir vandens buteliu kišenės. Kad nenumirti iš alkio ar troškulio, visų pirma turėsite susirasti maisto ir gėrimu. Na, o sekantis tikslas stengtis būti nenušautam. Keliaudami po San Andres turėsite susirasti sau ginklą, su kurio apsiginsite, o gal būt ir apiplėšite/nužudysite kitą žmogų. Kiek pažaidę(surinkę pakankamą kiekį XP), galėsite pradėti rinkti statybos resrsus ir susikurti sau bazę, kurioje galėsite susidėti visus savo daiktus ir pasislėpti nuo plėšikų. Žaidime viskas priklausys nuo jūsų, nes čia suteikiama visiška laisvė, galite daryti ką tik panorėję - rinkti resursus, keliauti nuo vieno prie kito supply dropo, plėšti žmones, statyti bazes, kuri gaujas ir kariauti tarpusavyje, žodžiu, ką tik norite. Žinoma, neprivalote viska daryti vienas pats, visada smagiau žaisti su draugu ar jų grupele - juk taip lengviau bus išgyventi ir būti nenušautam.

 

Dėją, bet iki serverio starto liko dar labai daug darbų. Viskas kas iki šiol buvo padaryta galite pamatyti čia. O kad kiekvienam žaisti būtų įdomiau, labai prašau jūsų siūlyti savo idėjas serveriui ir padėti serveriui tobulėti. Savo idėjas galite reikšti čia

 

Viliuosi, jog sudominau jus šio serveriu ir ateityje jus išvysiu jame smile.png Atnaujinimai:

 

Daugiau atnaujinimų rasite paspaudę čia.

 

1.0.0 - inventorius, daiktai, jų paėmimas bei padėjimas, veiksmai su jais.
Per šiandien, serveryje sukūriau begale daiktų, kurios galima paimti į rankas, padėti ant žemės, bei jais naudotis. Šiame atnaujinime labiausiai susitelkiau į ginklus ir jų kulkas. Kad nereikėtų vargti ir gaišti laiko rašinėjant komandas, kiekvienas veiksmas(įjungti inventorių, padėti daiktą ant žemės, paimti daiktą nuo žemės, įsidėti daiktą į inventorių, naudoti jį) turi klavišus. Daiktų padėjimas yra gražiai suderintas su animacijomis, daiktas pasideda priešais žaidėją, o ne tiesiog jo koordinatėse. Daugiau suprasit iš video: https://www.youtube.com/watch?v=g03CLNz5v5U
 
1.0.1 - automobilio užraktas bei užrakto montavimas
Kadangi gamemode survive, nusprendžiau, jog nuosavų automobiliį nebus, bet juos galės rasti per visą San Andreas. Į kiekvieną automobilių žaidėjas gali įtaisyti spyną su Automobilio spynos komplektu. Spyną į automobilį galima įmontuoti tik vieną kartą. Įmontavus spyną, žaidėjui duodamas automobilio, į kurį įmontavo spyną, raktas. Būtent su tuo raktu bus galima užrakinti ir atrakinti automobilį. Jokiam kitam automobiliui raktas netiks.
Nuotraukos: http://imgur.com/a/7QBM6#0
 
1.0.2 - buteliai/bakelis, kuras, tr. priemonių remontas, alkis ir troškulys
Buteliai/bakelis - serveryje buvo sukurti trys nauji daiktai - tai mažas butelis, didelis butelis ir kuro bakelis. Į kiekvieną iš šių daiktų galima įpilti kurą arba vandenį(ateityje skysčių bus padaryta daugiu). Kiekvieno daikto talpa yra skirtinga, t.y. į mažą butelį galima įpilti 3L, į didelį 7L ir į kuro bakelį 15L skysčio. Išnaudojus visą skystį(išgėrus, supylus į tr. priemonę), butelis bus tuščias, bet jį galėsite vėl pripildyti bet kokiu skysčiu.
Degalai - kuro sistema yra surišta su butelių sistema. Kaip jau ir minėjau, į bet kurį butelį ar kuro bakelį galima įpilti kuro, kurį galima supilti į tr. priemonę. Kiekviena transporto priemonė sunaudoja skirtingą kiekį kuro.
Tr. priemonių remontas - transporto priemonė turi tris stadijas(jei galima taip pavadinti). Pirmoji - labai sugedusi, antroji - vidutiniškai sugedusi ir trečioji - lengvai sugedusi. Pilnai sutvarkyti transporto priemonę reikės trijų įrankių - plaktuko, veržliarakčio ir atsuktuvo. Kiekvienai stadijai reikalingas skirtingas įrankis: pirmajai - plaktukas, antrajai - veržliaraktis ir trečiajai - atsuktuvas.
Alkis ir troškulys - Iš mano senojo gamemodo buvo perkelta ir patobulinta alkio bei troškulio sistema. Laiku nepavalgius ar neatsigėrus, kas dvi minutes nusiims 5 gyvybės iki kol mirsite. Alkis ir troškulys žymimas žalime ir mėlyname progress baruose virš pinigų.
Nuotraukos: http://imgur.com/a/EEjeq#0
 
1.0.3 - dėžės
Į serverį pridėti trys keturi nauji daiktai, tai yra dėžės. Dėžės yra keturių tipų - mažos dėžės, vidutinės dėžės, didelės dėžės ir supply drop dėžės(apie šią sistemą/dėžę plačiau parašysiu ateityje). Kiekvienos dėžės talpa matuojant kilogramais yra skirtinga, t.y. į mažą dėžę telpa 25KG; į vidutinę dėžę telpa 50KG; į didelę dėžę telpa 75KG. ir į Suppy drop dėžę telpa 150KG. daiktų. Daiktą į dėžę galima padėti pasiėmus jį į rankas ir dėžės GUI lentelėje pasirinkus "padėti daiktą iš rankų". Kaip ir kiekvieną serveryje esantį daiktą, dėžes galima pakelti ir padėti. Į inventorių jų įsidėti nebus galima.
Nuotraukos: http://imgur.com/a/FOAOr#0
 
1.0.4 - aksesuarai
Aksesuarų tipai, kol kas, yra du, tai akiniai ir kepurės. Aksesuarą galima užsidėti laikant jį rankoje ir paspaudus naudojimo mygtuką(L ALT). Kadangi kiekvienai išvaizdai(skinui) aksesuaras atsiranda skirtingoje vietoje, užsidėjus aksesuarą, bus galima jį redaguoti. Aksesuarą galima nusiimt paspaudus N raidę, bet tik tuo metu, kai rankose nieko nėra. Kol kas, vienu metu galima turėti tik tris aksesuarus, bet ateityje slotų bus pridėta daugiau.
Nuotraukos: http://imgur.com/a/3iR6m#0
 
1.0.5 - transporto priemonių atsiradimas ir jų bagažinės
Tr. priemonių atsiradimas - per visą San Andres yra apie 2000 transporto priemonių atsiradimo vietų. Tr. priemonei atsirasti yra viena galimybė iš dešimties, t.y. 10 procentų. Kiekvienai transporto priemonei atsiradus, jos gyvybes nustatomos nuo 390 iki 600. Taip pat transporto priemonei atsiradus, yra prakiurdomos kai kurios padangos, kurias reikės surasti ir įsimontuoti. Žinoma, kai kurių tr. priemonių padangos bus sveikos.
Tr. priemonių bagažinės - bagažinės sukurta beveik tokiu pat principu, kaip ir dėžės. Norint atidaryti tr. priemonės bagažinę, reikia stovėti prie pat jos ir paspausti naudojimo mygtuką(L ALT).
Nuotraukos: http://imgur.com/a/PXjxU#0
 
1.0.6 - supply dropai ir transporto priemonių lootinimas
Supply dropai - supply dropai yra trijų tipų - maisto, mažo kalibro ginklų ir karinių ginklų(ateičiai esu suplanavęs dar du tipus). Taip pat, supply dropai leidžiasi į trisdešimt skirtingų vietų. Praėjus dešimt minučių nuo serverio paleidimo, visiems prisijungusiems žaidėjams nusiunčiama žinutė, kurioje rašomas supply dropo tipas ir nusileidimo vieta. Be pranešamosios žinutės, supply dropas taip pat žymimas raudonu šviesos signalu. Praėjus penkioms minutėms po pranešamosios žinutės, supply dropas nusileidžia. Nusileidus supply dropui, atsitiktinai parenkamas laikas nuo 30 iki 50 minučių. Praėjus tam laikui, numetamas dar vienas supply dropas.
Nuotraukos: http://imgur.com/a/ZBWdQ#0 (daiktai į supply dropą buvo sumesti bet kokie, vėliau juos pakeisiu)
Transporto priemonių lootinimas - jau praėjusiame atnaujinime rašiau, jog sukurta bagažinių ir tr. priemonių atsiradimo sistemos. Šiame atnaujinime, prie to pačio buvo parašyta ir automobilių lootinimo sistema, t.y. atsiradus automobiliui, į kiekvieną iš jų įdedama nuo dviejų iki septynių atsitiktinių daiktų. Taip pat, kai kuriose transporto priemonėse galima rasti spec. daiktų, pvz.: policijos automobilyje pistoletą, policijos aprangą ar "bananą". Tai yra pirmasis serverio lootinimo būdas.
 
 
guMy6oa.png
oCfWSVo.png
JQzuRgZ.png
FBdQufs.png

Redaguota , nario bl4nk
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Sėkmės, bus labai sunku prasiplėst, nes lietuviai tokių nelabai žaidžia :D

Ačiū :) Žinau, tai tikriausiai vienintelis dalykas dėl kurio baiminuosi :(:D Na, bet man ir nereikia žaidėjų šimtais, užtektų ir 15-30 :)

 

-edit-

 

 

Atnaujinimas - daiktų atsiradimo/lootų sistema su daugiau nei 10 000 atsiradimo vietų! Platesnė informacija čia.

Redaguota , nario bl4nk
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3323 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...