Peršokti į turinį

anno1777 zaisk ir uzsidirbk


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4691 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

noriu jums pristatyti nauja Rumunu darba kuriame galima uzsidirbti.

http://www.anno1777.com/index.php?i=102488

cia gali ir susimoketi uz zaidima ir is jo pasiimti uzsidirbtus pinigus.

Viskas labai paprasta, tereikia zaisti.

Yra tikrai lb geras ekonomikos modulis.

Uz zaidima gali susimoketi SMS, Kreditine, Alertpay, Nettler.

Is zaidimo pinigus gali pasiimti i kreditine ir paypal

Sekmes zaidziant si zaidima, tikrai idomus :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 3 mėnesių...

Truputis tikroves ir informacijos apie šį žaidomą.

Žaidimas tikrai geras ir vis tobuinamas. Tam kam patinka tokiek žaidimai kaip riteriu karai ir panašaus tipo Browser žaidimai šis patiks dar labiau.

Kas liečia registracija geriausia registruotis tiesiogei be referalu nuorodu taip isvengsite mokescio kuri reiktu moketi referalui. Anksčiau ar vėliau tas mokestis jus užknis.

Dėl uždarbio ar kaip aš vadinu prižu gavimo šansai tikrai dideli, kas svarbiau čia ne kokia burtu sistema kur traukiami nugalėtojai. Viskas priklauso nuo idėto laiko bei pastangu. O laiko tikrai daug nereikia jeigu viskas daroma teisingai.

Svarbu: Šis žaidimas reikalauja Anglu kabos žiniu jei nemokat tai geriau nevarkit.

Naujokams: Tik užsiregistravus viskas pasirodys gana painu ir neaišku nuo ko čia pradeti.

Todėl truputi patarsiu: (Žaiskit tik už Lietuva :taika: )

1. Pirmas žingsnis būtų nieko nelaukus pradėti veikti, einat i fight langa ten rasit daug dalyviu kuriuos galima užpulti. Pulti reikia atsižvelgiant i wellness (tai tipo jusu sveikata). Jeigu jūsų wellness didesnis nei puolamojo viskas tvarkoj spaudžiat fight ir laimt kovą, nors kova trunka 20min. tas dalyvis iškart tampa jūsų vergu. Kadangi po 20min. ji galės pulti kiti dayvei jį būtina kuo skubiau parduoti. tai daroma tame pačiame fight lange pasirenkat punkta slaves ir iš ten sell slave. kaina ryto ir dienos pusėj 0.02 goldo vakare ir i naktį 0.03 goldo.

2. Apie valiutas: Žaidime yra 3 valiutų tipai: Eurai - šia valiuta galima inešti į savo žaidimo sąskaita kaip ir iš jos išsiimti, be to už Eurus yra steigiamos įmones, darbo vietos, perkami wellnes potai karo metu bei keli kiti dalykai. Gold - tai antra pagal svarbuma žaidimo valiuta. Už ja galima atsiskaityti už vergus įmoniu akcijas ir pan.. trumpai tarian tai globali žaidimo valiuta. Be to tik ji keiciama į Eurus ir atgal. Ir paskutinė tai nacionalinė vaiuta Lietuvoje butu LTL - už ja vyksta atsiskaitymai šalies viduje: mokamos algos, perkamas maistas, apranga, nuoma, ginklai gaunami bonusai ir panašiai.

3. Darbas: taigi užsiregistrave atlikot kažkur 10 kovų laikas padirbėti todėl patraukiat į Job Market. Dirbti butina kasdien nuo to smarkiai priklausys jūsų pajamos. žaidimo sistema veikia taip: dirbama 8val. už 1val. jūs gausit nustatyta atligį priklausiomai kiek įmonės galės mokėti. Didžiausia alga sūlanti įmonė visad bus pirma pagal sąrašą. Tarkim įmonė sūlo 1LTL už val. darbo 8x1=8LTL, bet čia pasireiškia toks dalykas kaip darbo produktivumas. Jis priklauso nuo 2 daliku: tai jūsų wellness Max 100% ir taškų už pradirbtas dienas max 100 tašku. Jeigu viskas pas jus max tai alga ir bus 8LTL kitais atvejiais tarkim jūsų wellnes 38% o darbo taškų turit 10 tada jūsų bendras produktivumas bus 38x0,5=19 bei 10x0,5=5 viska sudedam gaunam 24% produktivumo. todėl nuo 8LTL jus gausit 24% kas sieks 1,92LTL. Norint palaikyti 100 darbo taškų butina dirbti kasdien kitu atveju kasdien prarasir po 1 tašką. Tou tarpu dirbant bus pridedami 2 taškai. Dirbti būtina.

4. Kaip minėjau wellness čia kaip givybės max 100% min.10% nuo to tiesiogiai priklausys jūsų pajamos taigi reikia stengtis palaikyti kuo aukštesnis. Paprasčiausias budas tam išsinuomuoti namą ir į jį isikelti. Namas kasdien prideda 25% wellness.

Na dar daug visokiu niuansu bet apie tai gal kitą kartą. Žodžiu kariaukit dirbkit ir pradžiai pakaks.

Taigi sėkmės ir visi jukitės ir padėkit Lietuvai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Taip tikrai verta ne tik paziureti, bet ir aktyviai prisijungti prie Lietuviu gretu korios deje kokas nera labai dideles bet is leto gauseja.

Taip pat galite pareklamuoti si zaidima ir per jus uzsiregistrave ir zaidziantis zaidejai jums nes pelna o jus galesite tik sedeti ir megautis. Taigi jei turite draugu kurie yra bent siek tiek kantrus pakvieskite juos ir naudos is to patirs ne tik jis bet ir jus patys.

O kolkas Lietuvai tikrai reikalinga pagalba nes kaip visada kraujasiurbiai kitatauciai vis siurbia ir siurbia musu salies ir pilieciu krauja ir nera kolkas kaip jiems atsakyti. Labai pagelbetu zaidejai kurie noretu pakalriauti ir is to pasipelnyti, bet karinei komanijai reikalinga investicija kuri siektu apie 20-30 euru todel mazai kas nori ir gali investuoti neziurint i tai kad investicija atsipirks. o pagal dabartine mokejimo sistema pinigu sarautai i zaidima ir is jo visiskai lengvi uztenka tik tureti paypal saskaita.

Kaip minejau anksciau pries investuojant butinai susisiekit su manimi cia ir as paaiskinsiu kaip isvengti didesniu islaidu.

Taigi kvieciam visus eiti uz Lietuva...... ir gerai praleist laika.

P.S. jei kam iskilo kokiu nors klausimu sakykit visada mielai padesiu ir paaiskinsiu bei patarsiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4691 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...