Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3724 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodu labai retą, galima sakyti patį rečiausią CS: GO Genuine Guardian Elite Pin ženkliuką iš visos Pin kolekcijos. Code jau yra panaudotas.

Yra puškutė ir visiškai naujas ir labai retas ženkliukas. Yra dėklas.

Kaina yra sutartinė apie 10-13 Eurų. Pats mokėjau 35€, tai bent kažkiek norėčiau atgauti. Lietuvoje tikrai nerasite, o internete kainos dideles.

Parduodu tik kauniečiams, susitikus realybėje. Galiu atsiųsti ir paštu, bet pirmas tokiu atveju tikrai neisiu

Jeigu domina, parašykite man į Skype arba PM.

Redaguota , nario Ðeivis
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 2
  • ,
(redaguota)

Kokius tu 35eur mokėjai,jai man iš katowice 2015 atvežė po 17eur jie ten.. double šaibų nori XDDDDD

Kodas šitam ir yra svarbiausias ta icona real life nk nereiškia.. NIEKAS NEPIRKIT NEAPSIMOKA :)

1. Report už Fake -Rep

2. Aš mokėjau 35€ būtent už šitą Genuine Guardian Elite Pin ženkliuką, o ne už pačią PIN pakuot, nes tai yra pats rečiausias Pin ženkliukas iš visos kolekcijos, ir pirkau jau praplėšta pakuotę, tiesiai iš kito žmogaus.

Panaudojau virtualų code ir parduodu realų ir naują ženkliuką.

Pažiūrėk internete, jo kaina nuo 100 eurų eina. Ir aš abejoju, kad tokį turi. Dv duok savo steam id? Ar bijai ir tesugebi skalinti kaip šuo?

Redaguota , nario Ðeivis

1. Report už Fake -Rep

2. Aš mokėjau 35€ būtent už šitą Genuine Guardian Elite Pin ženkliuką, o ne už pačią PIN pakuot, nes tai yra pats rečiausias Pin ženkliukas iš visos kolekcijos, ir pirkau jau praplėšta pakuotę, tiesiai iš kito žmogaus.

Panaudojau virtualų code ir parduodu realų ir naują ženkliuką.

Pažiūrėk internete, jo kaina nuo 100 eurų eina. Ir aš abejoju, kad tokį turi. Dv duok savo steam id? Ar bijai ir tesugebi skalinti kaip šuo?

Aš pats pin'ų neatidarinėju,aš juos parduodu. Pas mane pin'ai nepraplėšti. Kam reikės po 18eur. PM fotkę dar padarysiu :),beje nuo kada aš -rep negaliu dėt? man nepatiko dedu. Taip kad neverk. Tas pin'as nieko nevertas be to kodo,kad atrodytų žaidime jo irgi reik. Ką tu mieste eisi su tuo pin ir visiems girsies :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Aš pats pin'ų neatidarinėju,aš juos parduodu. Pas mane pin'ai nepraplėšti. Kam reikės po 18eur. PM fotkę dar padarysiu :),beje nuo kada aš -rep negaliu dėt? man nepatiko dedu. Taip kad neverk. Tas pin'as nieko nevertas be to kodo,kad atrodytų žaidime jo irgi reik. Ką tu mieste eisi su tuo pin ir visiems girsies :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Aš kaip matau, šitam forume, negalioja taisyklė: neperki- tyli ir bet koks kritikavimas nereikalingas.

Šiaip ženkliukas yra gražus ir rečiausias kolekcijoje, gali įsisekt ir vaikščioti.

Ženkliukas parduotas per skelbimus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3724 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...