Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nebloga mintis, bet vistiek tu sakykim išloši daug tų eurų ir kas iš to? Statai toliau ir dar daugiau išloši arba praloši. Šiuo metu jie neturi išvis reikšmės nei tų ką nusipirksi nei dar ką nebent atsiskaitysi gfx parduotuvėse. Sutikčiau su tavo nuomone, kad reikėtų įdiegti tokį dalyką, bet ne dabar, o vėliau, kai administracija sugalvos kaip tuos forumo eurus išnaudoti.

Galima sukurti virtualią parduotuvę, kurioje už tuos forumo eurus būtų galimybė įsigyti Steam CDKey arba kokį pikdyk, ežio papildymą arba medalį forumo. Čia sugalvoti ir tą realizuoti truktų labai trumpai, tik reikia turėti noro.

Ko administracija šiuo metu tikrai neturi. Tikrai taip galima daug prigalvoti su tais forumo eurais, bet esminis klausimas kada bus tai įgyvendinta, o ne ką galima su tuo padaryti. Kiek pats mačiau tai administracija kolkas tik skaito tokias įdėjas ir apskritai sėdi forume ir keleta personų taip neakivaizdžiai užblokuoja tai aš abejoju ar tavo pasiūlymas bus irgi greitu metu įgyvendintas.

Sistema yra unikali, ji tinka viskam: nuo wap, iki php ir html projektų bei beveik visuose forumuose, tai aš darausi sukurdamas pasiūlymą ir savotišką sau reklamą, vat sukursi forumą, patiks tau mano pasiūlymas ir parašysi man pm o gal ir į administraciją priimsi :D Pasiūlymą rašant, nebūtinai aš tą pasiūlymą noriu taikyti šiame forume, tai yra tik pasiūlymo idėja, kurią gali pasiskolinti ir kiti forumai arba projektai :P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...