Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3736 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Greičiausiai ne daug kas apie mane žino, tad trumpai prisistatysiu.

Esu Aurimas iš Vilniaus, programavimas ir IT traukė nuo kokių 10 metų ir jau tada bandžiau kurti įvairius nevykusius projektus. Šiuo metu man yra 16 metų ir turiu 3 metų patirtį skriptinant CS 1.6 sistemas, kurios daromos su tuo pačiu PAWN, bei pusės metų patirtį darant įvairius dalykus SAMP žaidime.

Šiuo metu trūksta veiklos, todėl nusprendžiau skriptinti SAMP sistemas nemokamai.

Kodėl nemokamai? Todėl, kad yra ne vienas ir ne du žmonės, kurie šiame forume siūlo tokias paslaugas už pinigus ir turi daug didesnę reputaciją ir rekomendaciją nei aš, todėl manau, jog kodavimas už dyką yra puikus būdas parodyti savo žinias ir patikimumą.

Ką galiu pasiūlyti?

• Klaidų taisymas jūsų turimuose skriptuose.
  • Jūsų turimo kodo optimizavimas.
  • Įvairių naujų sistemų kūrimas (turite turėti idėją).
  • TextDraw piešimas.
  • Darbas su MySQL, INI.
  • Kiti dalykai, susiję su SAMP skriptinimu.

Ko nedarau?

Nerašau pilnų modifikacijų (gamemode).

Galbūt manote, jog nemokama reiškia nekokybišką, tačiau darbą išmanau ir moku rašyti tvarkingą kodą. Jei kažko nesugebėsiu - pasakysiu iškart ir nebandysiu vaidinti visažinį.

Susisiekimas

• ,

Nemokamai? Hmm.. iš pirmo žvilgsio atrodo puiku, o paskui pagalvoji, kad tai gali būti pavojinga ir apgaulinga.
Kiekvienas programuotojas, tiek metų prasimokęs turėtu susirasti sau tinkamą darbą ar projektą kuris jame uždirbtų pinigus, o ne skriptintu nemokamai. Aš kaip nemokantis skriptinti žmogus, ir suprantantis, kad tai yra sunku, tikrai nesiūlyčiau tavo paslaugų, nes tai gali būti apgaulinga, gali pavogti tavo GM, ar kitą š. Parodyk, savo darbų pavizdžius, gal tada kaškas į tai kreips rimtai dėmesį.

Šiaip čia ne balandžio 1 pokštas, jei ką :D

Nemokamai? Hmm.. iš pirmo žvilgsio atrodo puiku, o paskui pagalvoji, kad tai gali būti pavojinga ir apgaulinga.
Kiekvienas programuotojas, tiek metų prasimokęs turėtu susirasti sau tinkamą darbą ar projektą kuris jame uždirbtų pinigus, o ne skriptintu nemokamai. Aš kaip nemokantis skriptinti žmogus, ir suprantantis, kad tai yra sunku, tikrai nesiūlyčiau tavo paslaugų, nes tai gali būti apgaulinga, gali pavogti tavo GM, ar kitą š. Parodyk, savo darbų pavizdžius, gal tada kaškas į tai kreips rimtai dėmesį.

Na, gali manyt kaip nori, aš ne toks žmogus, kuris vagia ar panašiai (aišku, suprantu, kad šie žodžiai nėra jums kažkoks garantas). O šiaip, kodėl skriptinu nemokamai, o ne dirbu su kažkuo projekte ar dar kažką? Nes visus tuos 3 metus turėjau du CS 1.6 projektus - deffor.lt, o po to deffusion.lt . Juos pats kūriau, prižiūrėjau ir skriptinau, su jais išmokau visko, ką moku dabar. Bet rudenį uždariau paskutinį projektą ir nuo to laiko krapščiau SAMP skriptinimą. Konkrečių darbo pvz. negaliu parodyt, nes SAMP'e pilnų ir normalių sistemų neturiu, na o CS 1.6 kažin ar ką čia domina, bet tenai yra viena bendra sistema, kurios šiaip nenorėčiau platinti.

Būtent dėl to, kad neturiu jokių darbo pvz. aš ir siūlau skriptinimą nemokamai. Nepasitiki - mokėk pinigus. Aš galiu parašyt sistemą ir neturėdamas gamemode, o tau teliks tik prisitaikyti ją. Galiu taisyt klaidas turėdamas tik tą dalį skripto.

Ir dar bendras pastebėjimas - šiuo metu SAMP forumai priversti visokių include, pamokų ir įvairiausių gamemode, iš kurių, bent jau šiame forume, tikrai nedaug (visų neperžiūrėjau, bet žiūrint kokie klausimai kamuoja naujokus, nesunku suprast) yra tikrai kokybiškų ir tokių, kuriuos apsimokėtų rippinti. O tie, kurie turi gerus ir unikalius gamemode, paprastai patys moka skriptinti arba turi savo komandose gerus skripterius.

Kadangi dabar jau gilus vakaras, tai mano rašliavos galit ir nesuprast, bet esmė tokia, kad jei nepasitikit, darykit patys arba mokėkit pinigus. O tuo tarpu, tie kurie parašys man, galės pasakyt, atlikau darbą gerai ar ne.

Tikrai patikimas, man jo darbas patiko, atliko švariai be klaidų.

http://bit.ly/NuorodostrumpinimasUžsidirbk iš nuorodų trumpinimo

Kuriamas samp serveris, jau greitu metu bus žinių apie jį.

https://www.facebook.com/pages/Viskas-kas-susija-su-SAMP-Ir-%C5%A1io-%C5%BEaidimo-naujienomis/1605532016326398Like jeigu negala ant puslapio. Ačiū.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3736 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...