Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas,

Vakarykšti vakarą man STEAMseel atidavė man visus domeno prisijungimus ir kitus menknikius kas buvo susiję su domenu, nutariau viską parduoti ''patikimam žmogui'' Almantinui T., manau žinamui SuperGames.LT vartotojui, kuris turi 5 gerus atsiliepimus. Man turėjo viską perduodi vakar vakarę, pervesti į PaySera sąskaitą 10 eurų, tačiau iki šiol pinigų negavau, todėl nutariau sukurti temą, kad kiti neapsigautumėte, nes sužinojau, kad asmuo dar bando kažką apgauti , todėl noriu Jus perspėti.

Kalbant apie Edgarą, tai jis yra žinomas kaip vcl.lt projekto savininkas, dar daugybę projektų yra sukūręs, tačiau jie nestartavo, beje turi gerą reputaciją SuperGames.lt, bet nežinau kas jam užėjo ir bandė apgauti, kartu su Almantinu T., na kiek žinojau tas asmuo yra patikimas ir ėjau pirmas nedvėjodamas, paskiau pradėjo man atmazinti, kad nieko negavau ir t.t, dar vakar vakare jau vėlai pamačiau, kad forumas rpglife.lt veikia, o šiandieną atsikėliau ir pamačiau, kad yra visas projektas su visu sukurtu forumu ir savininkai Almantinas T. ir Edgaras a.k.a Whisky_Jack, bėje Jonas K. buvo kaip tarpininkas ir viską žinojo, tačiau jo nelaikau apgaviku, jis viską man parašė su nuotraukomis ir man to užteko, todėl matot kaip būna.

Įrodymai:

Kai atsidariau PaySera sąskaitą:

http://www.part.lt/perziura/40ec78a04af0d38b17526a64a237410189.png

Daviau pervedimo EVP kodą:

http://www.part.lt/perziura/6515055ffde207c4880aac56931b5b7b633.png

Kai parašė, kad nieko negauna ir pnš, aišku jie gavo, tačiau norėjo viską gauti, tai viską ir daviau ką pats turėjau:

http://www.part.lt/perziura/c4ca8a3105144412450377f0c545abbb254.png

Įrodymas kai mane Almantinas T. norėjo apgauti, tai pat ir Edgaras:

http://www.part.lt/perziura/48a027c86729b9e7e620cb077cb1812751.png

Čia kai viską jie pasikeis, Almantinas T. ''negaili pinigų'':

http://www.part.lt/perziura/44a6fccf95dfcb8277d89ef46b3c97c056.png

Almantinas T. SKYPE: almantas1989

Edgaro ( Whisky_Jack ) SKYPE: illusion.html

Redaguota , nario Dovydas B.

✉ Email; [email protected]

Neginu nieko,bet kai pats apgaudinėjai kitus ( tarp tų kitų ir aš. ) Pardavinėjai adminus vienam projekte,siūsti visus tekstus sakei visai kitur ir t.t o galiausiai sumokėdavo žmonės ir neatrašydavai. taip kad tavo reputacija ir nekokia.

Gini, kodėl ? - Nes projekte esi pagalbininkas ar global, neprisimenu. Tu man parodyk tokį žmogų kuris sumokėdavo pinigus ir aš jam neduodavau pareigų ? Visiems atsiskaitau iškart. Pardaviau tik vieną admin, nes tame projekte pelno negavau nei cento, o tas asmuo užsidirbo 300-400LT, o aš 7LT, šiek tiek jauti skirtumą ? Mano reputacija yra gera ir ja nesiskundžiu.  :funny:

Gini, kodėl ? - Nes projekte esi pagalbininkas ar global, neprisimenu. Tu man parodyk tokį žmogų kuris sumokėdavo pinigus ir aš jam neduodavau pareigų ? Visiems atsiskaitau iškart. Pardaviau tik vieną admin, nes tame projekte pelno negavau nei cento, o tas asmuo užsidirbo 300-400LT, o aš 7LT, šiek tiek jauti skirtumą ? Mano reputacija yra gera ir ja nesiskundžiu.  :funny:

nebenardyk , po projektus atsistok vienam ir sėdek o dabar kaziolo ir ožiuko vietoj esi nardymas bet nieko nepasieksi taip.

(redaguota)

Aš esu tas žmogus,kuris sumokėjo tau pinigus,uždėjai ir nežinau kada nakti gal ar ryte,nuėmiai. Kodėl? Nes tau tik pinigų reikia.

Neginu,o tiesiog sakau tiesą apie tave.

Ir šiaip pritariu Blankui.

Nebenardyk po projektus nes juos keiti kas dieną/dvi,jeigu pabūni savaitę būna pasiekimas.

ir šiaip nusileisk ant žemės asiliuk x)

Redaguota , nario Noe-D

Skype - noed98

Aš esu tas žmogus,kuris sumokėjo tau pinigus,uždėjai ir nežinau kada nakti gal ar ryte,nuėmiai. Kodėl? Nes tau tik pinigų reikia.

Nebenardyk po projektus nes juos keiti kas dieną/dvi,jeigu pabūni savaitę būna pasiekimas.

Tu rimtai debilas? Nori kaška prikaišiot rašyk į pm, o ne čia, kur kalbama apie kitus žmonės, kurie jį apgavo. :>

baneris.gif

Aš tau administratorių daviau, tačiau kai mane išmetė, galbūt tau irgi nuėme, aš nekaltas, kad buvo kaziolų serveryje. Aš į projektą einu ne dėl pinigų, o dėl to, kad pamatyčiau savo progresą. Tu gini, nes esi tame projekte pagalbininkas ir tas viskas aišku. Aš nenardau, man patys jie siūlo į projektą. Aš ant žemės ir esu, tai gal tu ten esi pakilęs, tai atsiprašau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4112 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...