Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3733 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, SuperGames.lt nariai! Aš norėčiau čia parduoti savo CS:GO vartotoją. Niekada nenaudojau Idle serverių ar kažką panašaus. Visas valandas pražaidžiau aš. Jeigu susidomėjai siūlyk savo pasiūlymą čia, arba pridėk į Skype: shaverlt (Atsiskaitymas tik banku arba PayPal).

Rankas: Global Elite

Pražaista valandų: 106

Laimėjimai: 33

post-45110-0-74079800-1427546004_thumb.jpg

Redaguota , nario curen
  • ,
(redaguota)

Nuotrauką dariau su F12 pačiam žaidime, ir ji tikrai nėra maža, gal atrodo, jog įkėliau kur reikia pridėti miniatūras. :)

Laurynas T. - http://steamcommunity.com/id/officialedv1k/

Tai kad šis acc net ne tavo yra o.O ;DDD parašyk ant Steam vardo: supergames.lt. Man atrodo kad Fake čia yra. Ir kodel gi Private profilis??? Pridejau i draugus. Redaguota , nario Laurynas T.
(redaguota)

:D:D:D tu gal debilas? :D:D:D *Myliu SuperGames.lt* ant toks tu daužtas eina atsiprašant, sakau pridėk ir parodysiu :D vaike išvis neberašyk nes nežinau man juoktis ar mirt

ir įkėlk foto, jeigu tau parašė tas vartotojas :DD svarbu kad aš esu acc savininkas iškur tokių daunų čia atsiranda

kažkodėl nematau jokio pakvietimo :D

1c0bd6cfb54b2c6e58794fb9a0ee9bd0576.png

Redaguota , nario .lukonic`
Nesikeik, negražu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3733 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...