Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kaip supratot iš temos pavadinimo ieškau SA-MP projekto.
- Išmanau C++, MYSQL, DINI.
- Taip pat: TXD, Progressbar kūrimus.

Projektas turėtų atitikti tam tikrus kriterijus:

- Projektas turi turėti VPS(hostingą)
- Turi turėti .LT arba .EU web'ą.

Kontaktai:

Redaguota , nario Adolf Hitler

e077c4f530b2ad78f13c26d813a7c176268.jpg

Tai, kad tu kvailas. Pirmiausia kas iš tų pavyzdžių, iš interneto pasimt galima pavyzdžių ir dura viniot. Jeigu rimtas projektas ieško tokio žmogaus- patikrina jį stipriai, žmonės kurie tai sugeba.

Tavo reputacija pasako kaip tave stipriai patikrina projektai.  :funny:

(redaguota)

Esu matęs tiek klounų, kad juokinga net pasidaro. Galėčiau patikrinti tavo žinias, tiek ir kiti rimti žmonės tave patestuotų? :?

Naujas veidas forume, reiškia viskas, nieko nemoka? Galvoji čia gerieji skripteriai lankosi? - Ne. Yra tikrai geresnių už tuos kurie čia būna, tačiau kai užsiregistruoja, tokie dunduliai kaip tu bando išsilėti, nes žmogus nepatinka su juo net nebendravus arba tiesiog pavydi. 

O kas klounas, tai tu, nes iš tavo nick aiškiai galima tai nuspėti ;)

Pagal tavo vardą jau sprendžiu jog esi mažvaikis, ir tavo paslaugos tokios bus   :kuku:

Taigi koks jo vardas? Smalsu.
Redaguota , nario mParkour`
(redaguota)

Pagal tavo vardą jau sprendžiu jog esi mažvaikis, ir tavo paslaugos tokios bus  :kuku:

Priimsiu kaip komplimentą. Ačiū :* Visas į tave.

Ši forumo reputacija jau nebeturi reikšmės.

Stiprūs žodžiai, privertei mane pasijausti kaip per Berlyno apgultį 1945m  :cry:

Naujas veidas forume, reiškia viskas, nieko nemoka? Galvoji čia gerieji skripteriai lankosi? - Ne. Yra tikrai geresnių už tuos kurie čia būna, tačiau kai užsiregistruoja, tokie dunduliai kaip tu bando išsilėti, nes žmogus nepatinka su juo net nebendravus arba tiesiog pavydi. 

His name is Hitler, Adolf Hitler......

Pirmiausia dažniausiai tie nauji veidi forume nieko nepadaro, ko tu čia kišiesi? Būtent, yra tikrai geresnių už čia kur būna, bet tikrai nemanau, kad tai šis atvejis, aš pritarsiu Evaldui ir manau iš ties jis nieko nesugeba.

Tavo reputacija pasako kaip tave stipriai patikrina projektai.  :funny:

Kaip mano reputacija susijusi su patikra? Dažnai forume trolindavau, iš neturėjimo ką veikti, ar dar kažką banaliai parašydavau tai ir susirinkau šiuos minusinius reputacijos taškus.

(redaguota)

Pirmiausia dažniausiai tie nauji veidi forume nieko nepadaro, ko tu čia kišiesi? Būtent, yra tikrai geresnių už čia kur būna, bet tikrai nemanau, kad tai šis atvejis, aš pritarsiu Evaldui ir manau iš ties jis nieko nesugeba.

Kaip mano reputacija susijusi su patikra? Dažnai forume trolindavau, iš neturėjimo ką veikti, ar dar kažką banaliai parašydavau tai ir susirinkau šiuos minusinius reputacijos taškus.

Eik trolink kitur žyduk. Tavo rep taškų istorija man neįdomi.

Aš ir apie vieną taip maniau kuris net nebuvo čia užsiregistravęs, bet kai pamačiau jo galimybes, tai supratau, kad čia yra gerų skripterių vos ~5. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...