Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4135 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taiva vienas vaikas teigia jog as kopinu nika, taip as tai dariau. Galeciau pasikeisciau... Srr nesmerkit. Ir poto jis man teigia jog jam -r3p netycia pasispaude ant 5-6 postu... Va keleta ss..

Temos link: http://www.supergames.lt/topic/215523-reiketu-man-monitoriu/

Jo profilis: http://www.supergames.lt/user/33519-jokingas/

iQ5NHRG.png

ft488at.pngqQbNjcd.png

Redaguota , nario GABsolution
(redaguota)

ir kam čia rūpės? Aš vaikas, no waaay? Iš tavo rašymo ir mąstymo teigčiau, kad tau nedaugiau ir nemažiau kaip 12-13 metų, reputacijos minusinius taškus uždėjau netyčia, vien dėl per savo naršyklės klaida, norėjau vienam pranešime uždėti minusinį reputacijos tašką kaip tu man uždėjai, tačiau man vis neuždėjo, rodė, kad krauna, krauna, tai aš keletą kartų paeidamas į apačia paspaudinėjau ant kai kurių pranešimų, nors koks skirtumas, nesiruošiu čia tau kažką aiškint. Tuo labiau nepasakyčiau, kad kažkam rūpi tavo beviltiški pranešimai...

tumblr_mbv085fkAq1rioycbo1_500.gif

Redaguota , nario Jokingas.

ir kam čia rūpės? Aš vaikas, no waaay? Iš tavo rašymo ir mąstymo teigčiau, kad tau nedaugiau ir nemažiau kaip 12-13 metų, reputacijos minusinius taškus uždėjau netyčia, vien dėl per savo naršyklės klaida, norėjau vienam pranešime uždėti minusinį reputacijos tašką kaip tu man uždėjai, tačiau man vis neuždėjo, rodė, kad krauna, krauna, tai aš keletą kartų paeidamas į apačia paspaudinėjau ant kai kurių pranešimų, nors koks skirtumas, nesiruošiu čia tau kažką aiškint. Tuo labiau nepasakyčiau, kad kažkam rūpi tavo beviltiški pranešimai...

tumblr_mbv085fkAq1rioycbo1_500.gif

Šį kartą patikėsiu kad šitie -REP buvo netyčiniai ir tavęs nebausiu. 

Tai, kad tu rimtai kopini slapyvardį nuo kęstučio.m :D. Jia cagsolution tu cabsolution, tad kitus vadinti vaikais tau nelabai tinka visgi pats vaikiškai elgiesi, atrodo taip sunku susgalvoti nicką :D. Paprašyk mamos gal padės, bent jau vyriškiau atrodysi.

Man atrodo per tokius kaip jus ateis tokie dalykai kaip "nickų pardavinėjimai", gal žmogui tiesiog fantazijos trūksta susigalvoti slapyvardį, o vis dėl to ar jums skauda kad jis pasidarė panašų slapyvardį koks jau yra. Pavadino vaiku žmogų, tai teisybę pasakė, čia tokia pati situacija jeigu tu įsižeistum jeigu aš tave pavadinčiau žmogumi, vis dėl to visi esame kažkieno vaikai, todėl nepūskite burbulo iš nieko, nes tai yra pagrindinė lietuvių mada.

Tema rakinama, reputacija atstatyta.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4135 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...