Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3702 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kodėl nėra diskusijų (temų) apie strategijas ir taktikas? Forumo turgus apkrautas skelbimais, apie csgo accountus ir giftus, galima sakyti, kad 1/3 viso forumo temų tik parduodu arba perku viską, kas susija su CSGO.

Tai kodėl niekas nediskuotuojapie patį žaidimą? Apie csgolounge statymus? Tik viena kita tema yra. Ar čia renkasi profesionalai, kurie visas taktikas ir strategijas žino? O gal nemokate pradėti pokalbio temoje? Aš esu pražaidęs apie 2.500 valandų Steam šį žaidimą ir vistiek aš nežinau dar visko.. Tiesiog sukūriau temą.. Kam gi reikalingas CSGO forumas, jeigu jame tik parduodu arba perku?

(redaguota)

Dabar prasidės pritarimai, tačiau, kaip niekas nieko nekūrė, taip niekas nieko ir nekurs.

Jeigu būtų įdomu, tai imkit ir sukurkit temą apie tas strategijas. Kas laiko?

Aš asmeniškai cs:go žaidžiu tik „4fun“,  einu kartais su draugais pažaist, labai nesistengiu ir man visiškai neįdomu ar laimiu ar ne, tai ir tos strategijos man visiškai neaktualios. Per tūkstantį praloštų valandų ir taip, kažkaip suvokimas atsiranda ką kada daryt. O jeigu jau labai įsinoriu pažiūrėt kokią strategiją, įsijungiu youtube ar steam pamokas. O žaidėjams kurie cs:go žaidžia tik dėl to, kad laimėtų, tai prašom, kelias laisvas, kurkit temas ir diskutuokit apie tas strategijas ._.

Redaguota , nario .lukonic`
(redaguota)

Dabar prasidės pritarimai, tačiau, kaip niekas nieko nekūrė, taip niekas nieko ir nekurs.

Jeigu būtų įdomu, tai imkit ir sukurkit temą apie tas strategijas. Kas laiko?

Aš asmeniškai cs:go žaidžiu tik „4fun“, einu kartais su draugais pažaist, labai nesistengiu ir man visiškai neįdomu ar laimiu ar ne, tai ir tos strategijos man visiškai neaktualios. Per tūkstantį praloštų valandų ir taip, kažkaip suvokimas atsiranda ką kada daryt. O jeigu jau labai įsinoriu pažiūrėt kokią strategiją, įsijungiu youtube ar steam pamokas. O žaidėjams kurie cs:go žaidžia tik dėl to, kad laimėtų, tai prašom, kelias laisvas, kurkit temas ir diskutuokit apie tas strategijas ._.

Nereikia taip piktai ir agresyviai komentuoti :D Manau, visi, visiškai visi žaidėjai žaidžia žaidimus 4 fun, ir nesvarbu, ar tai CS: GO, ar DayZ arba koks NBA. Žaidimai tam ir yra, kad linksmai praleistum laiką! :D Temos mintis buvo, kad turite CS: GO forumą, kuriame be keičiu, perku arba parduodu ir dar kelių temų, nieko įdomaus nėra. Nei apie stickerius, apie skinus,taktikas, net ir pačių asmenine statistika, čia labai nenoriai dalinamasi (kiek laimėta comp. , kiek pražaista, koks laimėjimo % , mažai kas pasidalina screenshotais - gražiais momentais žaidimo, ir pan). Matyt visiems yra gerai kaip yra :D Sukuria temą, tik kai labai reikia :D Redaguota , nario deivis`

Nereikia taip piktai ir agresyviai komentuoti :D Manau, visi, visiškai visi žaidėjai žaidžia žaidimus 4 fun, ir nesvarbu, ar tai CS: GO, ar DayZ arba koks NBA. Žaidimai tam ir yra, kad linksmai praleistum laiką! :D Temos mintis buvo, kad turite CS: GO forumą, kuriame be keičiu, perku arba parduodu ir dar kelių temų, nieko įdomaus nėra. Nei apie stickerius, apie skinus,taktikas, net ir pačių asmenine statistika, čia labai nenoriai dalinamasi (kiek laimėta comp. , kiek pražaista, koks laimėjimo % ir pan).

Mano postus skaitykit švelniu balsu. Aš gi ne piktai :D 

Na o jeigu žmonėms nėra įdomi statistika, skinai, taktikos ir t.t., tai manau mes nepriversim jų apie tai diskutuot, nors šiaip aš tau pritariu, kad cs:go skiltį reikia įvairovės. Galbūt žmonės diskutuotų apie tai, bet kažkas turi inicijuot tai? ^^

Mano postus skaitykit švelniu balsu. Aš gi ne piktai :D

Na o jeigu žmonėms nėra įdomi statistika, skinai, taktikos ir t.t., tai manau mes nepriversim jų apie tai diskutuot, nors šiaip aš tau pritariu, kad cs:go skiltį reikia įvairovės. Galbūt žmonės diskutuotų apie tai, bet kažkas turi inicijuot tai? ^^

Tai taip, manau yra žmonių kurie mėgsta taktiškai pažaisi čia, ir tikrai esu žaidęs prieš daugybę žmonių kurie taktiškai žaidžia būtent iš šio forumo. Dalykas toks jog nėra žmogaus kuris imtūsi iniciatyvos ir kurtų tokias temas.

O dėl CSGLounge tips tai buvau sukūręs temą ir ji lyg dabar populiariausia šioje skiltyje. Lygtais.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3702 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...