Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4134 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Hi, parduodu gerą steam paskyrą su 12 žaidimų, paskyroje yra taipogi ir gan gerų ir vertingų itemų, kaip "ak47 cartel" kuris maždaug vertas ~~5 eurų. Paskyra yra tvarkinga, jokių vac banų ar alertų. Taip pat paskyroje atrakintas yra walletas, tad galėsi be trukdžių pardavinėti savo itemus. Žaidimų yra išties įvairių, viską matysite nuotraukose. Šios paskyros kaina +/- 9 eurai. PS pas mane paskyros ilgai neužsibūna tad skubėk! Skype: win7-ultimate

cb56e9ef64127328b36a1a0d607f7f75678.png

c63dd335f48929a700e15028f9f988d3368.png

PS: atsiskaitymas gali būti ir steam vertingais itemais ar csgo keys pvžžž.

Redaguota , nario Lukas

Dabar kol euras yra ir daug zmoniu nepriprate prie to todel ir tokios kainos. Patarciau susigalvot ir apmastyt kaina litais ir po to rasyti eurais, o ne susigalvojus is karto eurais :) Gali ir nekreipti i tai, ne mano reikalas.

Mes jau gerus 3 mėnesius esame eurozonoje tad aš ir neberašiau litais kadangi praeitį reikią pamiršti, o gyventi dabartyje, tad ačiū už patarimą, bet aš laikysiuosi savo :).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4134 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...