Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kodėl mums reikalingas administratorius, kuris savo vienintele pareiga laiko forumo narių užblokavimą be paaiškinamos priežasties?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Justas,Bičas,ProGreen,Edvinas

Šitie asmenys man neįdomus. 

Kelk tu ką čia tik nori, rašyk ką tu čia tik nori, bet apie pasekmes reikėjo galvoti ankščiau. 

Kai pradėjo degti jūsų SuperGames.lt tai prasidėjo kabinėjimasis prie SuperGames,o taip gerai buvo kai jūsų čia nebuvo....

Keista,kad jau savo to šūdo nebereklamuojat, o ateinat papasakot kaip čia blogai :)

Pasikartosiu, SuperGames.lt bendruomenės komanda man neįdomi ir šiame forume nelaukiama!

Tam yra priežasties kurias jūs žinote :)

Galit diskutuoti toliau apie vėjo malūnus.

• Teigiamai 6
  • Neigiamai 3

Kelk tu ką čia tik nori, rašyk ką tu čia tik nori, bet apie pasekmes reikėjo galvoti ankščiau. 

Kai pradėjo degti jūsų SuperGames.lt tai prasidėjo kabinėjimasis prie SuperGames,o taip gerai buvo kai jūsų čia nebuvo....

Keista,kad jau savo to šūdo nebereklamuojat, o ateinat papasakot kaip čia blogai :)

Pasikartosiu, SuperGames.lt bendruomenės komanda man neįdomi ir šiame forume nelaukiama!

opa jau tikėjau temą užrakinsi malačius, kiek ištempsi?

• Teigiamai 2

Palaukite, kraunama...

Tokią teisę turi tik savininkas, kuriam už savo veiksmus turėtų atsakyti visi kiti komandos nariai, bei pateikti LOGIŠKAS PRIEŽASTIS. O jai savininkas, ar administratorius neargumentuotai kenkia savo bendruomenės nariams, tai arba jie patys nėra verti būti tos bendruomenės dalimi, arba jiems priklausanti vieta (šiuo atveju forumas), nebėra verta būti bendruomenės centru. 

SG yra pakankamai didelis kad administratoriai galėtų nesirūpint narių vienetais. 

Gal tu jam kažka blogo padaręs kai pats būvai Vyr.Mod? ;/

Jis visada žinojo kad aš jo nemėgstu, o aš žinau kad jis manęs nemėgsta. Manau jam nepatiko kai aš buvau vyr. o jis ne, nežinau kodėl Valdas jį padarė į vyr. vėliau.... Bet vėlgi, why should I care?

• Teigiamai 1

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

opa jau tikėjau temą užrakinsi malačius, kiek ištempsi?

Suprask,kad toks vaikiškas tuo labiau kibernetinis ( internetinis ) VAIKŲ spaudimas man neįdomus,o netgi juokingas.

Tokiom internetinem aukom kaip tu, nesuprast.

Gyvenimas iš to ir susideda... Vieni šmeižia, kiti vogia, kiti gerbia, kiti dar kaška.......

Tiesiog man patinka žmonės kurie kabinėjasi INTERNETE, aiškindami " PASAKAS "

Kai man buvo 14-15 metų.. Galbut tai buvo įdomu, bet dabar tiesiog norisi palinkėt tau išsigydit.

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 3
(redaguota)

Ir vėl... Įžeidinėjimai, kažkokios klejonės, apie dalykus, kuriais pats neesi tikras, bei nesugebėjimas atsakyti į elementarų tau užduotą klausimą... Tiesiog nuostabus bendruomenės veidas. 

Suprask,kad toks vaikiškas tuo labiau kibernetinis ( internetinis ) VAIKŲ spaudimas man neįdomus,o netgi juokingas.

Gyvenimas iš to ir susideda... Vieni šmeižia, kiti vogia, kiti gerbia, kiti dar kaška.......

Kai man buvo 14-15 metų.. Galbut tai buvo įdomu, bet dabar tiesiog norisi palinkėt tau išsigydit.

ir vėl tu sugalvojai užsipulti ne prie ko pasitaikiusį narį, nes tik tai padaryti tu ir tesugebi? 
Redaguota , nario SinTex3
  • Teigiamai 2

Labai ramiai kalbi, sunku patikėti kad čia tu. Anyway, pastaroji savaitė mums buvo viena iš geresnių. Aš čia visada buvau ir nežadu niekur išeiti.

Bet visgi temas tokias tai kuriame ne mes.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Palinkėsiu tau tuo paties! awww

Palaukite, kraunama...

Tau pasiūlytu išsigydyti, ar išvadintu visokia auka turbūt bana dėtum ir vsio, o tu kitus vadini. Dabar nusibausk save! Rimtai pagarbos 0 kitiems, gali atsistadydinti, laisvas.

Tau pasiūlytu išsigydyti, ar išvadintu visokia auka turbūt bana dėtum ir vsio, o tu kitus vadini. Dabar nusibausk save! Rimtai pagarbos 0 kitiems, gali atsistadydinti, laisvas.

Nėra priežasties mane taip vadinti, ne aš kabinėjusi prie žmonių :)

Neturėjimas draugų realybei, neturėjimas ką veikti prie kompiuterio priveda prie tokių dalyku kaip šmeižtas...

Vaikai jaučia malonuma kurdami temas, rašinėdami visai nepažįstamam žmogui ir juokdamiesi patis iš saves.

O dar labai dažnai tokie viska žino apie tą žmogų. :)

Tema LOCKED.

• Teigiamai 9
  • Neigiamai 4

Jeigu kalba eina apie SuperGames.lt (angl. „painiava“), tai ir pats esu užblokavęs kelis narius dėl SPAMO skleidimo. Norint forume pasireklamuoti reikia, tai daryti pagal taisykles, o mes praeityje sulaukėm daug SPAMO ir reklamų iš to, dabar jau mirštančio, forumo narių, bei piktų įžeidinėjimų mūsų forumo komandos, tiek ir narių atžvilgiu.

Tuo laiku buvo pasitarta ir priimtas sprendimas, tuos narius pašalinti iš forumo, kad jie netrukdytų kitiems nariams.

Kaip matau net ir ši temą buvo sukurta, norint ne kažką gero šitai forumo bendruomenei padaryti, o kaip tik sukelti kažkokią pasipiktinimo bangą. Čia gal dar vienas nevykęs bandymas pasirodyti geresniems?

Su Jumis (tais keliais nariais) buvo atsisveikinta, dėl geresnio gyvenimo visiems kitiems forumo nariams, nors mes to (blokavimo) ir nenorėjome daryti.

Visi BAN daromi teisėtai ir aš galiu garantuoti, kad niekas „už nieką“ neblokuoja. Jeigu kažkas ir skundžiasi neteisėtu BAN, tai viskas būna mano paties dar kartą patikrinta. Galiu nuraminti, kad per visą laiką dar Marius neuždėjo nei vieno neteisėto BAN, tad nėra ko nerimauti. :) Labai retai, bet būna pasitaiko neteisingai uždėtų įspėjimų nebent, bet ir tai dažniausiai įspėjimas būna pelnytas, tik priežastis būna neteisinga nurodyta ar pan. :)

Taikos, MEILĖS ir PAPŲ visiems! :)

• Teigiamai 4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...