Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4139 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kadangi pasiryžau mesti CS:GO, tai norėčiau išparduoti arba iškeisti CS: GO skinus esančius pagrindiniame Accounte.

Kur būtų galima pardavinėti CS: GO skinus? Man būtų patogiau banku, nes Paypal pardavinėti užsieniečims yra didelė rizika gauti ant trade ban. Atsiranda žmonių kurie suFake'ina nuotraukas. Taip nutiko ir Lietuvos traderiams: kalinkai, matijošui.

Visai neseniai garsūs traderiai: Etherfast, Ivanauskas nuo Steam trade baną nusiėmė, o gavo dėl to kad pardavinėjo raktus per Paypal ir kažkas suFakeino nuotrauką.

Etherfast net du kartus buvo gavęs ant trade ban :D

-------

Gal kas žino kokį lietuvišką forumą ar projektą (be ) kuriame superka skinus bent 65%-75% Market kainos? Ir superka ne po vieną, o iškarto kelis.

Pas mane iš geresnių yra tokie:

AK- 47 | Vulcan MW

★ StatTrak™ M9 Bayonet | Crimson Web MW

M4A 4 | Bullet Rain MW

AWP | Lightning Strike MW

M4A1- S | Master Piece BS

3x NameTag

Ir keletas kitų pigesnių.

Jeigu nerasiu kas supirktų, teks tenkintis keitimu į CS: GO/TF2/Dota 2 raktus.

Iš anksto didelis dėkui už forumų-projektų adresus.

p.s. Dėl pirmumo tai nesukit galvos, jeigu pirkėjas sutiktų imti narį: Kernius ar Mykolas ar Arvydas kaip tarpininką, tai keblumų del to nekiltų. Visi kiti tarpininkai man neįdomūs.

Redaguota , nario deivis`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4139 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...