Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3719 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Žinok tasai 7days banas kažkiek padeda bet man pvz kai gaunu totaliai nebėra ką veikti :DD nes laukiu GTA V ir daugiau nieko neturiu ką lošti niekas nesugundo neįdomus FC4 Dying Light ac unity ir tokie panašus nes yt peržėjas nuo pradžių iki galo ir taip gaunas, šjp ieškokis kitokių žaidimų ištrink CS:GO ir fsio turėtum greitai prarasti priklausimybe nes man tai padeda nebent pačytink gauk Vac bana ir fsio nepriklausomybes pratesimui negu leisi tuos pinigus vėl :D

bet blmb kad aš būčiau tokio ranko ;( nors GN4.. 

Redaguota , nario Puferis

Prisipirk skinų už šimtus eurų. Nueik į csgo lounge. Pastatyk ant komandos kuri tavo manymu laimės, bet turi didelius šansus pralaimėti. Jeigu ta komanda pralaimės, padarysi Rage Quit.

3 mano draugams būtent taip atsitiko ir jau daugiau kaip puse metų csgo nežaidžia.

Tai veikia, bet šis metodas turi didelę kainą.

Maniškis metodas, žiemą no-life.

O dabar pažiekit pro langą koks oras dienom būna... Tiesiog tai yra nuodėmė tokiu gražiu ir šiltu oru prie pc kimarint...

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Man tas pats buvo ir su CS 1.6 :D Prisimodinau aš jį: pakeičiau žemėlapių textūras, skinus, garsus, sprites (ar kaip jie ten), spray logo ir žaidimas tapo liga :D 2.370 valandų Steame praleisto beverčio laiko.. O dabar jaučiu tas pačias simpatijas ir CS: GO.

Vienintelis iš CS serijos kas manęs "neužkabino", tai buvo CS: Source- tik 2-3 Steam valandos pražaisto laiko.

Redaguota , nario deivis`

Global Elite. Parduok account nusipirk porą kebabų bus rami galva

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ  Gigabyte GeForce GTX 760 2GB   Crucial 8GB  ||

|| SteelSeries Siberia v2  Cooler Master Storm Devastator  ||                                                                                                  76561197966323347.png                                                                  

• Viska parduok
  • Susirask mergina
  • Sportuok
  • Daug laiko skirk draugams, papomokinei veiklai
  • Daugiau laiko būk su tėvais
  • Nebejunkis pc [ nebent iki fb nueit ]
  • Ištrink viska *Myliu SuperGames.lt* parduok iš to CSGO

Tai matyt parduosiu vieną paskyrą, ir ištrinsiu išvis Steam iš PC. Pažaisiu kokią fūlę ar kašį- kažką realaus ir prasmingesnio :D Dėkui už patarimus!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3719 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...