Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.sauk.ml Naujos kartos serveris.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3220 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apie projekta:

Tai yra dar vienas CS 1.6 serverių projektas, kuris bandys sudominti kiekvieną žaideja savo serveriu idejomis ir ju paruošimu. Musu projektas nebus linkes prie senu ideju viska bandysime daryti naujai, bet kokybikai ir patraukliai kiekvienam ˛aidejui. Pats projektas nera ilgai gyvuojantis todel ˛aideju bendruomene yra ma˛a, bet gana aktyvi ir draugika. Pati administratoriu komanda yra atsakinga, kruopti ir nebijanti rizikuoti jums pateikdama naujoves!

Projektas ne bet koks ir neatmestinai darytas. Mūsų administracija nori užtikrinti jums patogų ir kokybišką žaidima. Prižiūrėtojai puikiausiai atlieka savo pareigas. Projektas yra stabilus, laikomas ant patikimo VPS serverio. Jokių lag'ų, jokių trikdžių!

 

Kuo mes skiriames nuo kitu? 

 

Tai serveris, kuris duoda džiaugsmo visam Cstrike pasauliui, šitas serveris nedaug išskirtinis nuo kitu, bet ir daugiau turi kitokiu bruožų nuo kitu serveriu. Serveris sukurtas jūsų malonumui, kad jūs nesedėtumėte eiliniuose serveriuose, visokiuose ;)

 

Prie pradedant žaisti, rekomenduojame susipažinti su taisyklemis .

Linkime gero žaidimo! ;)

CSDievai.us.lt - Counter-Strike 1.6 žaidimo bendruomenė kurioje kiekvienas žmogus gales išbandyti pačius įdomiausius žaidimo rėžimus. Neskaitant to, kad projekte rasite ( CLASSIC ) serverio režima, bet taip pat galesite ir išbandyti 

 

Menesio restartai: Kad butu dėl ko varžytis ir kovoti rimčiau kiekvieną mėnesį ( tam tikrą dieną ) serveryje įvyksta /rank komandos restartai. Už TOP3 vietas niekada nepagailesim suteikti privilegijas musu serveryje ar net kitokius prizus! O, kad gerai žinotumėte kada ivyks restartas forume yra tam tikra panele kur rodo tikslų dabartinį laiką ir likusį laiką iki /rank komandos restarto.

 

Balsavimas: Kad musu žaideju bendruomeneje atsirastų daugiau narių ir būtų didesnis idomumas bendrauti jus galite padeti mums plėstis balsuodami už mūsų serverius. Kiekvienas balsas yra mums svarbus ir naudingas. Už musu serverius galite skirti viena balsa per 24H. ( BALSAI ATSINAUJINA 00:00 val. )

 

Public / Classic serveris:

Serverio IP: <a href='http://monitors.rez.lt'target='_blank'><img src='http://monitors.rez.lt/server_info/91.211.245.164:27015:cs/350x20.png' border='0' alt='MONITORS.REZ.LT' width='350' height='20' /></a>

Serverio Apraymas: CLASSIC # - Tai yra pagrindinis CS žaidimo rėžimas kuriame reikia nužudyti priešininkų komanda arba įvygdyti tam tikrą žemėlapiui būdinga misiją ( DE_ padeti bomba teroristams , CS_ igelbeti ikaitus ). Bet, kad serveris butu idomesnis ir patrauklesnis mūsų komanda padare karo laipsnius. Karo laipsnių yra išviso 20 todel dėl jų reikes pakovoti tikrai ne vieną dieną. Kiekvienas laipsnis suteiks papildomu galimybių ( HP, ARMOR , GUN MENU ).

 

Deathrun Serveris:

Serverio IP: <a href='http://monitors.rez.lttarget=_blank><img' src='http://monitors.rez.lt/server_info/91.211.245.164:27017:cs/350x20.png' border='0' alt='MONITORS.REZ.LT' width='350' height='20' /></a>

Serverio Aprašymas: -

 


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Beraščių projektas :). Visko prašinėja skype, nieko nesugeba patys pasidaryt, net google nemoka naudotis ir paprastų pluginų nemoka susirast. Kam tokius projektus išvis kurt, jei nieko nesupranti.. Sėkmės... 
P.S. Kiek jau suskaičiavau, tai čia 3 ar 4 jau projekto pavadinimas per vieną mėnesį?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 mėnesių...
  • Parašė po 4 savaičių...

Projėktas apgailėtinas, aprašymas š*das, 100% nukopintas. P.S Esų pabūvojės šitamę projėkte, kaip webberis, savininkas vaikas, serveriai ruošiami mėnesius, tvarkyti pluginus nemoka, vienų žodžių pasakiau ką manau apie šį projėkta, nesvarbu gausių -rep.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3220 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...