Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3732 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Pasiūlymas (anti freeposter 3000)  

41 balsai

1. 1. Sutinkate su idėja?

• Taip.
      22
    • Ne, nes esu apgailėtinas freepost'eris.
      19

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi, man jau senai pabodo freeposter'ių rašomos nesamonės ir šiandieną nutariau pasiūlyti idėja, ir galbūt padaryti tam visam š galą. Administratoriams reiktų padaryti tokį dalyką, kad parašęs post'ą, žmogus turėtų palaukti 3~5 min., kad vėl galėtų rašyti reikiamą pranešimą. Asmeniškai manau, kad šita idėja tikrai padėtų išlipti iš nelemtų freepost'erių duobės. Peace.

Redaguota , nario .m2 (atsarginis)
  • ,

Pričiom " Ne, nes esu apgailėtinas freeposter'is " pašla tu

Tave apibūdinau.

Kas užkliuvo, kad žmogus jei prabalsuoja ne tai free posteris: 

Ne, nes esu apgailėtinas freepost'eris.

Nesutinku su tavimi. Tegu freepostina. Kas draudžia? Skauda kažkam? Yra tam moderatoriai (kiti išvis nedirba) ir tegu daro savo darbus.

Man labiausiai užknisa tas, kad savo srityje nieko nenusimanantys freepost'eriai post'ina savo palevas...

(redaguota)

Kas užkliuvo, kad žmogus jei prabalsuoja ne tai free posteris: 

Ne, nes esu apgailėtinas freepost'eris.

Nesutinku su tavimi. Tegu freepostina. Kas draudžia? Skauda kažkam? Yra tam moderatoriai (kiti išvis nedirba) ir tegu daro savo darbus.

Tai aišku skauda privaro savo freepost pvz patikimas kiti pirkėjai pasitiki ir būna apgauti, aš už

Redaguota , nario Justas G.
(redaguota)

Dėl tokiu freeposteriu ir susidaro ispudis, kad forumas aktyvus. Čia nėRA JOKIU DISKUSIJU KAIP TURĖTU BŪTI NRMALIAM FORUME, Visi renka postus dėl savo naudos, susirinkti euru, ir postu. Viskas.  Moderatoriams, ir administratoriams nusispjauti  į visus pasiūlymus.  Maža to, kad pvz šiandien 474 lankytoju buvo, Iš tu 474,  100 unikaliu čia jau net neabejoju, gal net ir mažiau, pažiūrėjus i freepostus.  O šiaip pažiūrėjus tik vienas kitas vartotojas aktyviai diskutuoja....
Jau šita skiltis yra beprasme, niekas i ja  net rimtai nežiūri.
Užeikit i gfx skilti dažniau per diena ten kokius 2 - 3 kartus prifloodina..
Dar kai mariaus nebuvo, kažkiek naudinga skiltis buvo ir buvo atsakinėjama vartotojams, o kai marius atėjo, viskas.... Čia forumas tik dėl savo naudos naudingas, atėjai pasireklamavai ir išėjai

Redaguota , nario Vejasas

Kad iš kitos pusės administratoriai tam ir padarė eurų sistemą pvz, už kiekvieną pranešimą gaunama kažkiek centų, jie vos ne taip, kad skatina pranešimų rašymą forumuose ir nelabai kam rūpi ar pranešimas į temą ar ne į temą. Asmeniškai mane nervina tik tiek, kurie rašo "Sėkmės", "Patikimas" ir pnš, jeigu žmogus daug komentuoja, bet komentuoja į temą tai viskas gerai, bet tu turbūt išvis laikai freeposterius tuos, kurie tiesiog per dieną parašo daug postų, ar klystu?:)

Kad iš kitos pusės administratoriai tam ir padarė eurų sistemą pvz, už kiekvieną pranešimą gaunama kažkiek centų, jie vos ne taip, kad skatina pranešimų rašymą forumuose ir nelabai kam rūpi ar pranešimas į temą ar ne į temą. Asmeniškai mane nervina tik tiek, kurie rašo "Sėkmės", "Patikimas" ir pnš, jeigu žmogus daug komentuoja, bet komentuoja į temą tai viskas gerai, bet tu turbūt išvis laikai freeposterius tuos, kurie tiesiog per dieną parašo daug postų, ar klystu? :)

Tegu komentuoja, kad ir 50 pranešimu į dieną, svarbu, kad į tema būtų ir nenukriptu nuo diskusijos. Esmė tame, kad per visą foruma kaikurie prasineša, net nepaskaitydami temos....

Kad iš kitos pusės administratoriai tam ir padarė eurų sistemą pvz, už kiekvieną pranešimą gaunama kažkiek centų, jie vos ne taip, kad skatina pranešimų rašymą forumuose ir nelabai kam rūpi ar pranešimas į temą ar ne į temą.

Kas iš to skatinimo, jeigu krenta turinio kokybė? Administracija turbūt yra tokios nuomonės, kad kiekybė svarbiau už kokybę, o viskas šiuo atveju turi būt atvirkščiai.

Kas iš tų per dieną parašytų, kad ir 100 naujų pranešimų, jeigu iš jų naudingi turinio atžvilgiu tik kokie 20? Idėja ši nėra labai jau gera, nes tų freeposter'ių tai tikrai nesustabdytų. Geriau kaip kažkada jau buvo siūlyta, padaryti pranešimo tekste minimalų simbolių kiekį, tai bent jau sustabdytų tokius paprastus ir nereikšmingus pranešimus kaip "Sėkmės", "Patikimas" (net neaišku kodėl kažkas laiko jį patikimu) ir t.t.

tumblr_m9y8rjhY9u1remv7lo1_500.gif

Kas iš to skatinimo, jeigu krenta turinio kokybė? Administracija turbūt yra tokios nuomonės, kad kiekybė svarbiau už kokybę, o viskas šiuo atveju turi būt atvirkščiai.

Kas iš tų per dieną parašytų, kad ir 100 naujų pranešimų, jeigu iš jų naudingi turinio atžvilgiu tik kokie 20? Idėja ši nėra labai jau gera, nes tų freeposter'ių tai tikrai nesustabdytų. Geriau kaip kažkada jau buvo siūlyta, padaryti pranešimo tekste minimalų simbolių kiekį, tai bent jau sustabdytų tokius paprastus ir nereikšmingus pranešimus kaip "Sėkmės", "Patikimas" (net neaišku kodėl kažkas laiko jį patikimu) ir t.t.

Apriboti laika sustabdytu freeposterius, koku 80% tai tykrai, pats pagalvok ar daug pafreepostintum jai, tik kas 3 - ar 5 min eitu rašyti pranešima :) 

O čia dabar per tas 3min 20+ pranešimu privaro per visa foruma.

visi pajutę bandos jausmą bandė mane nusodinti, šiaip nepavyko, lėvi esat, jaučiu tokie patys kaip ir gatvėj.  ;) O dabar gtfo.

Dėl freeposterių ir tavo nesąmonių, neturėtų kentėti visas forumas. Nepagalvojai jog egzistuoja tokių forumo narių, kurie per 5 minutes sugeba surinkti kelių, normalių komentarų tekstą ir šis apribojimas, jiems tiesiog trukdytų tai daryti? Juk ne visi gyvena tavo tempais ir ne visiem prireikia keliasdešimt minučių jog parašytų prasmingą komentarą.

Filthy-Frank.jpg

Aš visiškai prieš. Tai kam tu ateini į forumą jeigu ne pasižiūrėti naujienas, pasidalinti savo nuomone, paskui pvz. nueini į kokią gfx skiltį, pasidalini nuomonę, duodi patarimų, nueiti į klausimų skiltį, ten taip pat gali kam nors padėt, o čia, kad vieną pranešimą parašyt tai jau nesamonė būtų... Aš visiškai prieš. Neesu aš freepost auka, bet vistiek.

f0d946adf0a13514caafe57c971adb21398.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3732 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...