Peršokti į turinį

Naujas serveris su piniginiais prizais :O


litwyn

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi norieciau pristatyti greitai live rezimu pradesianty veikti serveri Revival Epilogue , kaip suprantame visi manau jis dirbs ant Epilogue kronikos varikliuko , kuo mes galime skirtis nuo kitu serveriu manau visiems klausimas kils nes tu serveriu dabar kaip ir per akis ir net puse is ju galetu isvis isnykti , na bet gryskime ka mes siulome zaidejui o tai butu - nuolatiniai serverio atnaujinimai ( nesuklyskite atnaujinimai nereiskia to kaip kad buna kituose serveriuose kad servery isjungia pusej paros , pas mus to nebus , atnaujinimai bus dedami tik nakty , kada restartas serverio minimaliai sutrukdytu zaidejams zaisti megiama zaidima , toliau pas mus nebus jokiu super druper armoru is fantazijos salies armorai pagal retail su savo statusais ir niekas nebus keiciama juose niekada , nepridesim piestiniu armor ar weponu tai tik maziems vaikams , mes orientuojamies y zaidejus ne vienai dienai o tokius kurie nori relax palosti nors reitai ir dideli exp x40 plius epiloge veikiantis vitality leidzia chara pasikelti per pora valandu iki trecios prof ir imti suba , ateityje jai bus bendruomene spresim ar reikia mazinti rates ar didinti , viskas priklauso nuo zmoniu , mes visada stengsimes neuzriesti nosies kad jaigu serveris turi daugiau zaideju su jais vistiek negalima elgtis belenkaip , reikia atsizvelgti y kiekvieno problema , tikriausiai kiekvienam yra buve iskilusi problema ir noriejosi surasti pagalba, atsakyma , bet deje nevisiems tai pavyke yra , ne iskirtis ir mums musu komandai , tad stengsimies musu serveryje zaidziantiems parodyti pavyzdy kaip turietu elgtis administracija ir serverio supportas . Prie serverio taisant smulkius defektus , klaidas jau praleista ne viena valanda ir ne dvi , dirbu kad zmones yvertintu atejus laikui kad ir java gali tapti kokybisku yrankiu norint gerai praleisti laika , serveryje stengsimies idiegti unikalius tik pas mus sutinkamus npc , ateityje qwestus , eventus , pasizadu nedeti copy/paste npc ir panasiu dalyku , nes tai yra nusibode ir ygrise , nebenustebinsi nieko , zinoma sitoks dviraciu isradinejimas uzima laika , bet pasikartosiu sakydamas kad mes dirbame jums kad sukurti kokybiska zaidima . Taigi jaigu kazkam bus idomu , nories prisideti testuojant , turies ideju gali uzeiti i musu TIMILINE naujienose ras serverio autoupdatery , timeline paskaityti kad nesnaudziam dirbam , ir ka konkreciai kada nuveikiame , taipat ras musu kontaktus ir t.t

Serverio saitas http://www.l2-revival.tk/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...